Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejj ez a válság.Remélem nem lesz már sokáig.Nekem marad.Inkább a kocsi megy ha el tom adni szegényt.Abból van a családban még pár db.De egyenlőre még hál istennek nem tartok ott.Igaz sokat már nem várat hogy rohassza le a válság..............
dobtam egy mailt egy kerdessel.
Nem terveztem az eladást, csak VÁLSÁG VAN A K_VA ÉLETBE! De lehet marad még!
bandit alkatreszeim sincsenek.
márciusban lesz 3 éves! Én vagyok az első és egyetlen aki vezette, "25" kW-os hibátlan, új gumikkal, stb stb... Amúgy meg a bankot kell megkérdezni mi az a pénz amivel át lehet rakni rátok a hitelt.... írj mailt hogy mi az ami érdekel budmyke@gmail.com
Bandittal sokminden csereszabatos.Pl a lámpa és egy kis reszeléssel a lámpatartó is.
nekem eszem ágában sincs eladni.
Hát szélnek háttal könnyebb és megnő a max hatótáv is.
lehet, hogy nem igenyel nagy szaktudast, de tenyleg nem akarok 'faradozni' vele. persze van, akinek ez orom es szorakozas. azt is megertem.
küzdök én így is eleget.Folyton vele szembe p...álok
Hmmmmm.Szaktudás.Bútorbolti eladóskodás és robihekkelés után simán ment.
Neked is menne de ha nem akarsz vele foglalkozni azt is megértem.Tele a piac eladó mocikkal.
koszonom a felajanlast, de nem.
Átépítem neked :)
De 160 felett kell.
Punnyadt puhapöcs vok no.De a kinézetért mindent.Nem megyek 160 felett.
Amúgy mé adod el te is?Mindenki eladja.
nem akarok foglalkozni vele, ido es szaktudas hianyaban.
marad az original naked.
tudd meg felénk sok a sárga is.cöhh tömegcikkel járok...cöh
ja, azt nem mondtam, hogy veges a penztarcam. eddig gs 500-at neztem asszonynak, 600-as bandit is szobajott, de a sor4 miatt az széles neki, v2-t nemtudom, kezdomotornak be merjem-e vallani...
amugy olyan 650e kornyeke a hatar. evjaratban 10 evesnel idosebbet nem akarok, nagyon fiatalt meg nem tudok venni.
Légy férfi küzdj a széllel! Nem kell a polikarbonát az arc elé!
Az enyém gyári klóntestvér! A tied csak copy!
Na végre.Te vagy az én emberem.Megértem a dolgot. Simán lecseréltem az idomot kerek lámpára.Bár akkor a villahíddat is cserélni kell és marad egy pár alkatrészed.
Lehet az enyém is menne hitel átválalással!
az egesz idom. ejlenek a kereklampas klasszikus formak!
Pedig nem vészes.Sec perc alatt megvan.Csak a kormány nem tetszik vagy az egész idom?
Néha jól jön a szélvédelem és könnyebb csak a kormányt cserélni de az egészet sem lehetetlen átszerelni.Én már csináltam.Nem vészes.1 déllelőtt megvan az egész.És gyári.
te is el akarod adni? mit kell tudni a vasadrol? kepek alapjan jol nez ki.