Ejj ez a válság.Remélem nem lesz már sokáig.Nekem marad.Inkább a kocsi megy ha el tom adni szegényt.Abból van a családban még pár db.De egyenlőre még hál istennek nem tartok ott.Igaz sokat már nem várat hogy rohassza le a válság..............
márciusban lesz 3 éves! Én vagyok az első és egyetlen aki vezette, "25" kW-os hibátlan, új gumikkal, stb stb... Amúgy meg a bankot kell megkérdezni mi az a pénz amivel át lehet rakni rátok a hitelt.... írj mailt hogy mi az ami érdekel budmyke@gmail.com
Hmmmmm.Szaktudás.Bútorbolti eladóskodás és robihekkelés után simán ment.
Neked is menne de ha nem akarsz vele foglalkozni azt is megértem.Tele a piac eladó mocikkal.
ja, azt nem mondtam, hogy veges a penztarcam. eddig gs 500-at neztem asszonynak, 600-as bandit is szobajott, de a sor4 miatt az széles neki, v2-t nemtudom, kezdomotornak be merjem-e vallani...
amugy olyan 650e kornyeke a hatar. evjaratban 10 evesnel idosebbet nem akarok, nagyon fiatalt meg nem tudok venni.
Na végre.Te vagy az én emberem.Megértem a dolgot. Simán lecseréltem az idomot kerek lámpára.Bár akkor a villahíddat is cserélni kell és marad egy pár alkatrészed.
Pedig nem vészes.Sec perc alatt megvan.Csak a kormány nem tetszik vagy az egész idom?
Néha jól jön a szélvédelem és könnyebb csak a kormányt cserélni de az egészet sem lehetetlen átszerelni.Én már csináltam.Nem vészes.1 déllelőtt megvan az egész.És gyári.
Neked is menne de ha nem akarsz vele foglalkozni azt is megértem.Tele a piac eladó mocikkal.
Punnyadt puhapöcs vok no.De a kinézetért mindent.Nem megyek 160 felett.
Amúgy mé adod el te is?Mindenki eladja.
marad az original naked.
amugy olyan 650e kornyeke a hatar. evjaratban 10 evesnel idosebbet nem akarok, nagyon fiatalt meg nem tudok venni.
Néha jól jön a szélvédelem és könnyebb csak a kormányt cserélni de az egészet sem lehetetlen átszerelni.Én már csináltam.Nem vészes.1 déllelőtt megvan az egész.És gyári.