Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hangok szépek, de ami nagyon idegesít az az, mikor meglátok egy rendszámtáblát a közepén ketté hajtva mint ezen az SV-n is. Miért nem lehet felvállalni, h motoros vagyok és egyben vagány...
Jeehááá jó lesz ez...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.
com/watch?v...

Azt viszon nem tudom baj e hogy 1000-s Sv ről van..mármint hogy a nagyobb csőátmérő mitt ezen tényleg ellenálás nélkül keresztül szalad a gáz..nehogy beégjenek a szelepek vagy a benya java a dobban égjen el.Ennek a bemenője 60-as kimenő 55..a Raptornál a cső vége amire majd megy 45-s..talán majd a kipufogóssal csináltatok egy szükitőt 45-re a fojtás helyére hogy mégis csak legyen valami ellenálás a dobokban..na der majd aki csinája megmondja a tutit
Én majdnem ilyen dobokat vettem az Sv-re...Überbrutál...Csak elfogyott a gempa, meg csúszott dobokra nem akartam 100k-t kiadni...
, ha én ezt előbb tudom....

Henti, amint motorra szállhatok intézzük a cuccost.Ezüstben jó lenne...Mekkora tisztaságú ezüst?
Van felénk egy Vtr Sp aztán vasút átjárón a forgalom miatt nem tudtunk haladni és ott jött mögöttem 2-3m-re...na annak a dobjai olyan hangosak mintha a fejem fölött egy vashordót vertek volna kalapácsal na olyan nem kéne tuti!
Ha mély öblös nem csattogós akkor tuti tetszeni fog nekem...
Egyébként mennyire hangos?
Nekem ilyenek vannak. Jol szolnak
egyébként szemműtétet is vállalok két szinkron között....a satupadra fel is lehet feküdni.....200ezeré1 még fényszórót is építek a homlokodra éjjellátáshoz....
Ja, miattam pusztultak ki......sikerült a dzsedi tanácsnál közbeszerzésit nyernem a fénykardok telepeire(még, hogy feddhetetlenek....tudnék mesélni!)......szerencsére a vén hülye lyoda benyalta az átcsomagolt tecsós elemeket a duracell helyett és mikor nekiálltak keménykedni a droidokkal jól megszívták....
Zsssssséééééééééé! A kormánysúly fényezésére gondoltam, azt tudja a Sanya!
Sanyi, mindjárt indulok, csak kinézek és nincs kedvem semmihez. Megpróbálok magamon erőt venni :D
Szerencséd volt.Nekem megvolt a teljes repertoár.4 műtét volt 4 hónap alatt.És még így se teljes a siker.
Henti

Mert Sanyának is vót ilyen fénykardos jelenete?
sima lézeres (aka PRK), nem szeressem ha van rizikó, meg ha vagdossák a szemem...Főleg, ha ezt plussz 200k-ért tennék...
úgyúgy henti...de az első két nap m utána meg .

végül

Maga dártvéder jött el, aaszonta, fiam, én neked személyesen csinálom meg
Sima lézeres volt vagy az először vágunk utána lézerezünk?
Sziasztok, szia Zsé
Így vótá
Sanya jobban vágja ezt, talán
Hú skacok, micsoda érzés újra élesen látni több napnyi homályos pislogás után ...

Henti, szerinted át lehet azt a két datab kormányvéget festetni?

Itt is volt 16-18C, azt hittem megüt a guta...Úgy lett tervezve a műtét, h köd me gminden, h ne bassza a szemem a fény...Erre bazzeg, végig napsütés, csodás motorosidő...(fejet falbaverős szmájli)

Dokinéni szerint még ez a hét jelenti a pihentetés időszakát, aztán lehet megint ezerrel tépni
Tegnap találtam egy KTM-et.
Tudom, hogy ez egy Suzuki fórum, de ezt megosztom veletek.

Ejnye... Pont az ilyen emberektől félek a legjobban. Az összes kicsi alkatrészt bezsebelik, mert azt hiszik hogy azt majd nem veszem észre a mérete miatt. Ha a kerekemet vagy farokidomot vinnéd el, azon nem is csodálkoznék.
ÚÚÚÚ basszus pedig már azon gondolkodtam, hogy elmegyek azt lelopom az indexeidet, jó lenne tartalákba.
Békéscsabán ma 14:21-kor 17 fok volt.
Utca, házszám titok. Nehogy meglepjetek itt hirtelen
Tény és való Békés megye elég messze van.Akár még jó is lehet az idő ott.
17? Te hol laksz? Afrikában?