Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem már volt a képemen bőr
Az a helyzet ,hogy jók ezek a vebáruházak,de próba nélkül megvenni valamit ,az nagy kockázat.Tele van a net "új ,méretprobléma miatt eladó"hirdetésekkel.Ezek mind a próba nélküli vásárlások eredménye.Szerintem ruházatot próba nélkül nem szabad venni.Vagy ha van a képeden bőr menj be a boltba,próbáld fel aztán otthon rendeld meg.Szokták szeretni a ruhapróbálósokat
Ja,fontos,hogy kényelmes legyen,azt meg csak próba után lehet eldönteni.......
Húzd fel a webáruházban.Én vettem kesztyűt 11-est ami elvileg jó volt üzletben.Utána mikor markolom a a gázt derül ki hogy a hüvelykujjam nem megy rendesen fel amíg kell mert a kesztyű nem engedi.Na 300-400 Km ebben szenvedés volt.
Nekem ixs kesztyűm van.Kicsit húzós volt viszont nagyon kényelmes.
Ha kényelmes akkor ok.Varrását, anyagát nem látom.De mért ne lenne jó.Van rajta bütyök védő is.Nem lehet olyan rossz.
Pofára jó.De ez is olyan amit neten lutri venni.Minőséget és hogy passzol azt bajosan nézed.Én Kb 20 kesztyűt próbáltam fel mire találtam olyat ami jó volt az ortopéd virsliujjaimra.És az se tuti csak shoxos.
olcsó kesztyű vacak kesztyű? sztetek? http://adamoto.hu/shop_artdet....
na csak tedd ki ,de ne lepődj meg ha valami furcsaságot találsz benne
Akkor én is kiteszem a csimmám.Figyelmeztetlek 45-ös.
mikulás csak dec.6-án lesz.Bírd ki addig
lécci nekem is....naaa..... erre kell:
szia!küldtem pénzt
köszi.
A mutatvány az erősebb lánccal(ZVM2) munkadíjjal együtt 45 rugó körül van. A gyengébb láncot nem ajánlom, azzal kevesebbet megy el, igaz olcsóbb 4 rugóval.
hali érdeklődnék cserélt e valaki mostanában láncot,láncszettet.mit kostált a mutatvány?egy sv 1000sen akarok cserélni.2005ös vas.még a nyári van fent,gondoltam arra is hogy egy foggal nagyobbat tennék hátra.vélemény valakinek?
Ja ezüst az egész motor
Mondjuk be is sz..nék ha egykerékre állna így passz.De állítólag jó arra is.
Szürke vázas Sv-t még nem láttam.Ezüst volt ezüst kasznival.
nekem narancs van ugyanilyenen.
jol all.
Szürke az svm szürke a váz szürke a kerék ezen milyenfelnicsík áll jól sztetek
Én még csak most vettem meg 2hete az sv 650et úgyhogy nemn vagy tisztába vele hogy miket tud.De hallottam hogy jön 1keróra kuplung nélkül is nem tudom ebből mi igaz.
No és?
Full japán szinte minden.Váz,kerekek,gumik,műszerfal stb meg má csak nem lesz rossz attól hogy angol.Evvel az erővel a honda autóit se lehetne venni mert angliában készül.Engem kicsit az zavar hogy láttam pár tesztet ahol cudarul kicsinek tűnt nekem vagy a tesztelők voltak nagy darabok.
De majd ha lesz időm vagy nyílt napot szerveznek megsasolom.
Mentem már 600-ad Daytonával ,nagyon kellemes a háromhengeres teljesítményleadása , V2 és a soros négyes között van.3000-től jól motorozható,kb 5000-től gázra emeli az elejét 2-3 ban! Nekem tetszett ,csakhát angol.
Akkor inkább én viszem hozzád, előtte hívlak.