Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából már nyár vége óta eladás lett volna, de a százat bele akartam mostmár tenni.
Meg még nem nézték, sztem tegnap óta elég képtelenség is lett volna, csak meglepő. Quadra is volt egy jelentkező tegnap, az elmúlt egy évben volt összesen 3 :D
Fr-ében van 100000, az enyémben 31600, ma néztem!
Mindenesetre le a kalappal, hogy meg igy csak miattam is lehoztad a motort Monorra . Ha tudtam volna, hogy mar csak nekem kell az ules, akkor lebeszeltelek volna errol a potya utrol...
En most mar megcsinaltatom azt az ulest, remelem azert a kedvezmeny igy is all majd, hogy ti nem csinaltatjatok... .
Helló hentes neked a k5ös svbe van 100000km?
Nézték is már meg?
Ahogy látom csomó karbis közt csücsül így a jó ár a csábító.
Nekem a robira volt hogy 3 hónapig a kutya nem nézte meg levittem egy 20e az árból rögtön jött 4 emberke de mind fikázta és alkudozott pedig ez is mélyen ár alatt volt.De kellett a pénz így belementem.
1 hete gratuláltama 100000-hez,mostmeg eladás anyagi okokból, eléggé savanyú a cukor! Ha nem menne el márciusig azenyém, kölcsön is adnám neked, te jó gazdi vagy és ismered a tipust uccsó csavarig!
már nem költök rá, végleg az eladás mellett döntöttem, ma Monorról fordultam vissza, ott csinálták volna az újj ülést, de majd az új tulaj megoldja!
Hát sajnos ez van. Ha lesz meló és beindul akkor tuti lesz majd valami, eddig ez.
Amúgy meglepően sokan megkerestek az elmúlt egy napban amióta feladtam.
Zsé: még nem jött meg a cumód, talán holnap.
Ez elég meredek story...Főleg, ha tipikus...Ilyenkor jut eszembe, h mekkora mázlim is volt ezzel az Sv-vel
Peti, nem irigyellek, ez egy fájdalmas válás lesz
Nekem is szar lesz megválni tőle, pedig Én cserélek "jobbra", maradjunk annyiba, h fiatalabbra! Részvétem!
Tipikus...
Kühüm háát igen. Kizs-t ismered? A Hyosungot 50 e km-el adta el 500 e Ft volt az irányára, asszem annyiért is vitték. Most fenn van újra, azóta másik kipuffal, 589 e -ért, "csak" 23 e km-el...
Bodis
Szajekk neked milyen márkájú sportpufód van?
Egy airbrush-os csávóval csináltattam.........
DOZER helló nem tudsz adni 1 telefonszámot ahol jó árban tudok szerezni BODIS kipufogót?
Nagyon jó lett.
Én is ilyet akarok az enyémre
Király lett a plexi fóliázott vagy gyári?
Ma kész lett a plexi is
Frankón néznek ki

Én csak fehérben vagyok érdekelt , ha esetleg látnál valahol ilyet, gondolj rám...

Látom többen a hőn szeretettől is megválnak, ez már nem is válság, hanem a vég...Ne ijesszek meg senkit egy választások előtti államcsőd képével?
Nem volt semmi gáz, mert nagyon vigyázott (szomszédom )!
A kormányvég színezésére ha alu akkor az eloxot gondolom, amiket kapni lehet azok is eloxálva vannak........keresni kell egy galvánüzemet és ott elvégzik viszont nem tudom, hogy 2 db-ot hol vállalnának el. De pl ilyenek különböző színben 2 rugó alatt vannak:
Kinek nem...
Hátt eddig veszteség nekem csak pénzben nagyon sok volt.Hál istennek nem nősültem.
De a motor marad.Sok a hely a világban amit még nem láttam.
Nekem ez a válság és a vál... na mindegy, egyszóval a szivattyú éve!