Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszonom szepen,a masodik tulaj vagyok,5000km-rel vettem egy cimboramtol, nagyon szeretem!de a tied se kutya ,hat a yoshi az szepen duborog hatul,imadom a hangjat,ha lessz idom,majd teszek fel vidit,koszi a rendszamtartorol az infot,lehet,hogy telen atoperalom en is,nagyon jol nez ki igy,meg persze index nelkul
Gépre van kapás?
akarom mondani: feLhajtottam (a rsztáblát...A képen is látszik.Hogy te nem látod?Mert nem vagy rendőr...Ők látták )
Szevasztok!

Jött két mókus valamelyik nap az akra dobokért Mondják,hogy egy cimborájuknak kell.Szó szót követett mire modom,hogy azért adom el mert halk volt nekem..Mondják,hogy a cimbinek hangos dob kellene..Beindítottam a mivv-vel a gépet mire azt mondták,hogy megelégednek az akrákkal... Gyenge gyerekek,nem bírják az erőset...
Szemed javulgat apafej?
Hát az a suzuki gsxr bőrkabát nem egy benga emberre való ahogy láttam ott.
Nekem kb a derekam közepéig ért bele se tudtam bujni.Izé ami jobbnak tünt az a difi volt de az meg valahogy em volt jó.Talán a hosszú ujjai miatt.Bár volt valami félig bőr félig kordura cucc az faja volt.Talán victory.
Tara:
Szép az Ezredes , első tulaj vagy?Az a Yohsi biztol nagyot szólhat...

A rendszámtartó copyright egyedi darab.De meg is gyűlt a bajom két egyszerűbb rendőrrel, akik szerint én fejhajtottam...Kemény história.Most vízmértékkel lett belőle 30fokra, mert azt nem bünteti a törvény, plussz nálam van a jogszabálykivonat+2 kép...Nem szeressem, ha jogtalanul basztatnak .

Az undertail elejéhez van fogatva egy alulemez, a belső részénél pedig egy vaslemez, ez a kettő pedig 1-1 gipszkartonozáshoz használt "profilozószivacs"-csal érintkezik a műanyag undertaillel, a vibrációk és a kímélés érdekében.Kell hozzá egy kis anyag, némi türelem, egy szabad félóra+ ha fújod feketére még a száradási idő, illetve egy fúró.

Még félkész állapotban van, mert rákerül még a gyári rendszámtáblavilágítás.Csak lusta vagyok (még nem látok elég jól, így nincs kedvem kuksizni ) leszedni, kifúrni, vacakolni vele (a világításnak 3 lyuk kell, 2 a csavarnak, 1 a kábelnek, ami jóval nagyobb, plussz ellendarab belülről, h fenn is maradjon az idomon...Mindezt egy puncitól nem nagyobb méretű helyen összecsavarozva).

A hajlított rsztartóról holnap dobok fel képet.
ennyit kesztyűre
107 kg vagyik és 183 cm magas. Annyira nem vagyok ázsiai
De azért találtam méretet a shox-ban
Szatyi:
Én a költséghatékonyság miatt vettem ákcijjóssan télies cordurás kantárost meg hosszított kabátot.19k+21k értékben.Nem bántam meg.Dög meleg...
Olyannyira, h 10C felett pólólban használom.15C felett meg a rókás bőrrucim .Úgyhogy, ha bejön a tél (elvileg lett neki szólva, h a kárpátmediben ilyenkor már 0C környéke a divat, dehát válság van, a hideg is többe kerül, ezért nem vettünk )

A kesztyűjük, ez az akciós 5.5k értékű szintén baromi meleg, szó szerint megfő bennem a kezem.Úgy szárítgatom, mint a hokis cuccaim a radiátoron .Síelni fogok menni, majd ott adok a ruházatnak, de rendesen...
A protektorok benne elég lájtosak, el elmozdulnak.Esni nem szeretnék benne, még állva se.
Ja, egy hátránya van: ülésfűtés nélkül a szelet pont a legnemesebb alkatrészemre vezeti az idom (de lehet, h a lábam...) és eléggé szokott fázni.Egy polifoamdarab és gond letudva
es hol tudok ilyet beszerezni,vagy lehet hogy ahol vettem van is csak nem kerdeztem,na majd utanna jarok,de azert koszi
Nekem a beringben egy tök kényelmes gumiszerű protektor van míg a régebbiben mintha kemény hungarocel lett volna.Ég és föld a kettő.Bár a zseb is fontos hogy mennyire tud mozogni benne.

Ilyesmi.
valami jo protektoros ,es kenyelmes bor kesztyut szeretnek venni,olyan 20000-25000-korul,tud valaki valami jo tippet,hogy milyet erdemes venni
az a baj amikor leszallok a mocirol ,basztatja a labamat az a muanyag ami benne van,es milyenre lehet kicserelni?es hogy nem fog mozogni?
annyit szamit ha masikat veszek bele?
Lehet kapni jobb minőségű protektort is ami nem csúszik el.Ha ez a gond.
Zsèketto,azt szeretnem kerdezni,hogy a rendszam tarto az fix az ulesed alatt vagy valami speci allithatos cucc
hasonlo van nekem is ,egy baj van vele,hogy nèha a terdemnel,a muanyag ami benne van elszokott mozogni rendessen es az kicsit idegesit neha,de mar megszoktam
Nameg még van a 9000-hez talán 200 Km em így ha nem esik és napfény is van legalább van ügy ami miatt mehetek.még lötyög a tankban benzin.Utána ugyis leszerelés gyön.
Annyi sincs.Simán levélként 130.Nem is akarok rohangálni csak ha útbaesik.
Most egy 400Ft-os postaköltség miatt rohangáltok? :D
én vettem egy shox hollister ruhát 60000ért meg 10ért kesztyűt nekem bejtt
Inkább a belépő szintű kategória bár ki lehet fogni jót is náluk.Nekem a "méretezése kis ázsiai emberekre találták ki" tipusúnak tünt.
Szerintem a shox,nem olyan rossz,èn a nyàron vettem egy kabatot meg egy gatyàt,75000-ert,nagyon megvagyok vele elegedve,persze vannak dragabbak is,de szerintem ha nem pajazol akkor tokeletes
Látom ruhákról beszélgettek szerintetek a shox milyen
Öcsém szokott jobban kolbászolni de ahhoz tudni kéne helyet meg időt és elküldöm vele.Általában a váci út környékén szaladgál szg. ügyekben.Előbb sasolni kéne hogy jó e de utalhatod is ha könnyebb neked.Valszeg hétvégén beszaladok a városba de lehet hogy sitthordás lesz belőle.
Akkó inkább utaljam?