Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem az enyémet biztosítózni vették meg mert nagyon fontos volt nekik az évjáratItt adtam el az oldalon de voltak róla képek meg minden.Nagyon tipp-topp kis hirdetés volt.Kb 1.5 hónap ba telt mire elvitték
2 db karcmentes 650-es gyári kipufogóm van, a kutyának sem kell
én sajna eladtam a gyárit.Pedig lehet jól jött volna műszakin.A bódison nem találom az E betüt akárhogy forgatom,pedig még a slop-on rögzítő gumtuskókba is bele van nyomva a bódis logo.
megbeszéltük ha kell ilyen szerzünk jóárusítva
ozer a pufódat cseréljük el adom érte a gyárimat meg ráfizetsz;)
Ezé csodálkoztam.Má hogy mozog meg felcsúszik.Igaz jó rég vettem fel van már 3 hete de nem rémlett hogy nem fedi a könyököm bárhogy mozgatom.Igaz eséskor tuti elmozdul az egész karral együtt.

Amúgy ahogy néztem lehet a vanuccinak fuccs. Lehet csak probiker lesz a vége.Kell a kocsira is tartalékolnom pízt.Elkezdett csörgedezni a hűtő felöl indításkor.
Legjobb ahol választék is van a Plázával szembe a szegfű utcán a Show Bikeban csak ott az eladó 1 farok de a bolt nemrossz Márkáik:shox ,spool,difi,trace,hjc , agv ,monza.kb de nemrossz
nagyon szépen köszönöm.
Azt hiszem, 180 ezer most a regasó, de háromévente csökken valamennyivel...
hol van jó akció nyíregyrn mesélj már
Köszi a segítséget a ruhával kapcsolatban de a barátnőm 180 cm és 60 kila azért nemnagyon találunk bejártuk egész nyíregyházát de én találtam neki 1 beriket nemtetszik neki csak ezek a cordurák
de erre nincs vám... mondjuk egy 1000-es a regadó nem kevés főleg ha 2005ös forgalomba helyezés van a papírjaiban....
DOZER a te 650sed tiszta zsír nehogy már lecseréld
imádom az ezredes sv-ket
A Beringben nem is fog,legalább is a kabátban!A tértprotektort már kell igazgatni elindulás előtt....
meglehet
ha a tank nem volt fényezve akkor 2003-as.Mondjuk helyezhették forgalomba 2005-ben is.de évjárat 2003
ez 2003 as évjárat az tuti
nagy fekák brúúklinban gyorsultak vele lámpától lámpáig.
sztem kell rá vám+regadó is... jobban megéri akkor ez
http://moto-market.hu/eladomot...
hát ha nem kellene rá fizetni semmit akkor nagyon nagyon jó vétel lenne.Mondjuk az esztétikai hibákra kiváncsi lennék,meg hogy mekkorát burultak vele meg még pár dolog azért érdekelne.
Nekem még annyira nem mozgott.Bár az bering.Eléggé be van feszítve.
Amcsi.
Dehogyisnem... A proti a ruhában se fix.