szerintem az enyémet biztosítózni vették meg mert nagyon fontos volt nekik az évjáratItt adtam el az oldalon de voltak róla képek meg minden.Nagyon tipp-topp kis hirdetés volt.Kb 1.5 hónap ba telt mire elvitték
én sajna eladtam a gyárit.Pedig lehet jól jött volna műszakin.A bódison nem találom az E betüt akárhogy forgatom,pedig még a slop-on rögzítő gumtuskókba is bele van nyomva a bódis logo.
Ezé csodálkoztam.Má hogy mozog meg felcsúszik.Igaz jó rég vettem fel van már 3 hete de nem rémlett hogy nem fedi a könyököm bárhogy mozgatom.Igaz eséskor tuti elmozdul az egész karral együtt.
Amúgy ahogy néztem lehet a vanuccinak fuccs. Lehet csak probiker lesz a vége.Kell a kocsira is tartalékolnom pízt.Elkezdett csörgedezni a hűtő felöl indításkor.
Legjobb ahol választék is van a Plázával szembe a szegfű utcán a Show Bikeban csak ott az eladó 1 farok de a bolt nemrossz Márkáik:shox ,spool,difi,trace,hjc , agv ,monza.kb de nemrossz
Köszi a segítséget a ruhával kapcsolatban de a barátnőm 180 cm és 60 kila azért nemnagyon találunk bejártuk egész nyíregyházát de én találtam neki 1 beriket nemtetszik neki csak ezek a cordurák
hát ha nem kellene rá fizetni semmit akkor nagyon nagyon jó vétel lenne.Mondjuk az esztétikai hibákra kiváncsi lennék,meg hogy mekkorát burultak vele meg még pár dolog azért érdekelne.
Amúgy ahogy néztem lehet a vanuccinak fuccs. Lehet csak probiker lesz a vége.Kell a kocsira is tartalékolnom pízt.Elkezdett csörgedezni a hűtő felöl indításkor.
http://moto-market.hu/eladomot...