Ettől én is.Bár nem a hangtól.Mint a 4 hengereseknek olyan a hangja.Nekem pofára teccik.Pláne fekuszban.Matt fekuszban.Igaz alaphangon a Street R amire cserélném a sövöt. Ezres túl drága.
Nem úgy értettem hanem nekem nem számítana hogy nem megy a Raptor 200 fölé ha annak az elektronikájával a + nyomaték miatt pl csak 180 at bír...nekem nincs széllédelem + könnyebb a motorom is..csak ugye drága móka egy ecu-t venni próbálgatni..meg lehet más eltérés is van..csak nem tudom hogy gyorsulna a gépem tőle..
Akkora a gép mint egy vonat és magas mint egy felhőkarcoló.Van ott szélvédelem mint egy robogón hidd el.Nem is rajta inkább benne vagy mögötte ülsz. .Kifejezetten kényelmes túrázó a gép és lehet vele kanyarogni csak nem tom külömbözik e az SV től a futómű.Mert ha nem akkor bajban lehet ezek ellen a sportgépek ellen.
Én is olvastam a tesztet és meg is lepödtem ,hogy hogyan lehet ösze hasonlítani ezeket a gépeket.Azért a triumph gyönyörű gép még az is lehet, hogy elfogadnám vagy nem...
Tényleg azzal is egyforma a blokk..csak az nyomatékosabbra van hangolva..eccer kíváncsiságból rádugnám az enyémre az eletronikáját ha más eltérés nincsen...a végsebesség szélvédelem nélkül úgysem számít..csak a gyorsulás nem tudom hogy jobb vagy rosszabb lenne pl 160 ig
jaja egyszer toltam is fel ide egy videót...
ehun van e..ismerősöm aki a technikát adta..majd velük megyek én is pályázni jövőre mert idén elmaradt mire rászántam magam http://www.yv.hu/play_a_video....
Tényleg fura összeállítás....de azért valahol olvastam egy sv 650-tesztet ott olyasmit írtak hogy hegymenetben szakavatott kezekben éles fegyverré válhat sokkal erősebb gépekkel szemben..vagy valami ilyesmi..
Ez így van....hallottam olyan házi készitésü dobot ami kenterbe verte a nagy neveket(hangra)......a gázlengés kiszámítása és tsai szerintem parasztvakítás........a kályhacsöves csopper állat dübörgéssel és a pályán némely gép gyakorlatilag egy üres dobozzal amit dobnak hívnak gond nélkül elmükszik........ha belenézünk egy nyitott dobba azt látjuk, hogy egy üres cső vékony töltéssel.....
Hat igen, elfert volna egy V2 is . Csak azt nem vagom a Triumphot miert nyomjak annyira, minden teszte bele teszik, pedig eleg ritka...Egy Aprilia, vagy Kawa biztos nepszerubb...
Szerintem meg tök mind1 bódis, martin ,egrus, stb mind nagyon jó,csak valakinek több szerencséje volt esetleg jobb maketingje.Felhasznált anyagok és gyártás technológia tekintetében ugyanaz az összes.
Csorogj ram, ha mehetek 20 823 6066