ilyesmivel foglalkozunk több-kevesebb sikerrel.... ....15-ös olaj és általunk gyártatott rugó....a progresszívtől puhább lesz, hamarabb felkoppan, ha utcán használod lehet, hogy a komfortérzeted kicsit jobb lesz, de az úttartás sokkal rosszabb....
Így szezon vége felé én lerakom a vasat és az első telót szeretném 1 kicsit megb*zerálni.
Milyen olajat ajánlatok bele a gyári helyett? ill. mennyi lenne bele egy progressive rugó és hol amit érdemes belerakni? és végül pl a gyári rugesszal nem lehet esetleg v.mit kezdeni? hogy frankóbb legyen az eleje?
Hello,
Egy eppen akkor eladasra hirdtetett SV-rol vettem meg. 70-ert a kettot. Dobot sokan eladjak kulon is, ha hirdetik a motort...erdemes felhivni egyet-kettot.
Na én ezt láttam Astra G ben.De nem fért el a lámpában így a hiányzó ködlámpa fészkébe rakott egy sort.De oda is csak 15 cm jutott. Meg hűtőrácsba.Borzadály.
angel eyes: szerintem mindenben gagyi az eredeti bmw-t kivéve.
Pont ahogy Zoli mondta, tisztára audi-ledsor leutánzása. Azzal a különbséggel, hogy az audi-ledsor szvsz még az eredetiben is béndzsa :).
Szerintem a gixxer első/hátsó futóműnek és a radiális féknyeregnek nagyobb hasznát vennéd kakucson de a fényezés és a lámpa pont jó arra amire gondoltál.
Nem is szeretnék ezzel jobban látni, de ha rámesteledik a kakucsringen, rajtahagyom helyzetjelzőként a kék fényt és akkor nagyon vagány lesz miközben állok a parkolóban :)
Főleg ha mellé fullidommal ilyen festésű lesz az SV :)
Szerintem csak pozőrség ez a lámpa mint az audit mintázó hajlékony fénycső belekndácsolása PL polo lámpába stb.Jobban nem fogsz tőle látni éjszaka az fix.Max téged jobban látnak.
Így szezon vége felé én lerakom a vasat és az első telót szeretném 1 kicsit megb*zerálni.
Milyen olajat ajánlatok bele a gyári helyett? ill. mennyi lenne bele egy progressive rugó és hol amit érdemes belerakni? és végül pl a gyári rugesszal nem lehet esetleg v.mit kezdeni? hogy frankóbb legyen az eleje?
sv650n k3 12ekm
válaszokat, tanácsokat előre is kösszi.
üdv mindenkinek
Egy eppen akkor eladasra hirdtetett SV-rol vettem meg. 70-ert a kettot. Dobot sokan eladjak kulon is, ha hirdetik a motort...erdemes felhivni egyet-kettot.
angel eyes: szerintem mindenben gagyi az eredeti bmw-t kivéve.
Pont ahogy Zoli mondta, tisztára audi-ledsor leutánzása. Azzal a különbséggel, hogy az audi-ledsor szvsz még az eredetiben is béndzsa :).
Főleg ha mellé fullidommal ilyen festésű lesz az SV :)
Kevesebbér is akadtam má' össze a fuckabátokkal
Örülök, ha segíthetek!
http://cgi.ebay.co.uk/HALO-Ang...
Angel Eyes Lámpák.