Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsó bódis dob engem is érdekelne sziszko@irj.hu
helló!Írd le az e-mail címed!Privátban leírom mi a szitu a bodis dobbal.
ilyesmivel foglalkozunk több-kevesebb sikerrel.... ....15-ös olaj és általunk gyártatott rugó....a progresszívtől puhább lesz, hamarabb felkoppan, ha utcán használod lehet, hogy a komfortérzeted kicsit jobb lesz, de az úttartás sokkal rosszabb....
Sziasztok!

Így szezon vége felé én lerakom a vasat és az első telót szeretném 1 kicsit megb*zerálni.
Milyen olajat ajánlatok bele a gyári helyett? ill. mennyi lenne bele egy progressive rugó és hol amit érdemes belerakni? és végül pl a gyári rugesszal nem lehet esetleg v.mit kezdeni? hogy frankóbb legyen az eleje?

sv650n k3 12ekm

válaszokat, tanácsokat előre is kösszi.

üdv mindenkinek
Rengeteg elado 650-es van, szerintem hivj fel parat, aki a kozeledben hirdet (persze csak, ha nem zaravar, hogy hasznalt a dob).
Az jóvétel volt énis szeretnék rá pufót bodison meg martinon gondolkodom.meg van itt nyíregyen 1 srác ő hock dobokat csinál 50000ért
Hello,
Egy eppen akkor eladasra hirdtetett SV-rol vettem meg. 70-ert a kettot. Dobot sokan eladjak kulon is, ha hirdetik a motort...erdemes felhivni egyet-kettot.
Helló gykarpat a leo dobok mibe kerültek ha szabad ilyet kérdeznem?
Az igazi illuzio keltes
Na én ezt láttam Astra G ben.De nem fért el a lámpában így a hiányzó ködlámpa fészkébe rakott egy sort.De oda is csak 15 cm jutott. Meg hűtőrácsba.Borzadály.
Nem.Válság van vazze.Max Sanyiféle rugóerősítés.De azt is tologatom mint a kisvonatot.Nincs lé egyenlőre.
a fényezés viszont zsír lesz!
leszmá hatharminchatos villa vagy se? :)
tapasztalat: nincs.

angel eyes: szerintem mindenben gagyi az eredeti bmw-t kivéve.
Pont ahogy Zoli mondta, tisztára audi-ledsor leutánzása. Azzal a különbséggel, hogy az audi-ledsor szvsz még az eredetiben is béndzsa :).
bakker, nekem ost esett le a képeidből, h mennyire ismerősek...Vazze, szeva red (svmédia)
Szerintem a gixxer első/hátsó futóműnek és a radiális féknyeregnek nagyobb hasznát vennéd kakucson de a fényezés és a lámpa pont jó arra amire gondoltál.
Nem is szeretnék ezzel jobban látni, de ha rámesteledik a kakucsringen, rajtahagyom helyzetjelzőként a kék fényt és akkor nagyon vagány lesz miközben állok a parkolóban :)

Főleg ha mellé fullidommal ilyen festésű lesz az SV :)
Mutatós, az biztos, de előbb-utóbb ügy lesz belőlle!
Szerintem csak pozőrség ez a lámpa mint az audit mintázó hajlékony fénycső belekndácsolása PL polo lámpába stb.Jobban nem fogsz tőle látni éjszaka az fix.Max téged jobban látnak.
nagyon vagány.Nekem tetszik
megpróbálom újra megszerezni.Egyszer már megvolt de elhagytam Nekem ugyan nem tőle van,de elég megbízható ez a forrás
Baromi jól néznek ki, de..."They are not allowed in the road traffic regulations" Ez engem elriasztott anno még a motostyling-os nézelődésemkor...

Kevesebbér is akadtam má' össze a fuckabátokkal
Ezt vállaltam, én nem csinálok a számból segget!
Örülök, ha segíthetek!
Ilyennel van valakinek tapasztalata? szerintetek milyen?

http://cgi.ebay.co.uk/HALO-Ang...

Angel Eyes Lámpák.
Hát az nemsemmi nekem 2004es még csak 5800 van benne