Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom, mennyire gyari a dolog, de nem akarok 'epitgetni'.
Ez tény, a bugyikékből sincs olyan sok.
Pedig ritka a kék is csak nem a sötét.
Akkó vegyé kéket!
Nem csúnya a kék sem. csak túl sok van belőle.
Hohóóó, nemér olyan motort venni amit én szeretnék Fekete vázas sárga esetleg kék SV-t szeretnék énis a mostani után
De létezik.Már láttam igaz ritkább mint a többi.
A gumis nem nyalta le a festéket ugye?
Na ilyen lesz a következő motorom.
A fekete vázas már nincs sárgában ugye?
Akkor ott az én SV-m, vedd meg neki azt
Megkérdezem:)
Az átalakítás megoldható, szoktak elég gyakran lenni fordítva alakítók...
Hűbazz, SV pólót nem akar tervezni? ez marha jó lett :)
ha nem fejidomos lenne, vinnem paromnak. meg a 100k km sem zavarna.
És szinre fújt felnikkel
Sógornőm lerajzolta a motorom
Az biztos, hogy nehez lesz eladni. Max tedd fel valami hirdeto oldalra, aztan majd meglatod....
Kivancsisagbol megneztem hasznaltauto-n es a legtobbet futott kis SV (2003-as evjarattol) 38 ezret ment (ora szerint). De szerintem nezhettem volna barmelyik tipust...kb olyan, mint kocsiknal, azt se nagyon talalni 300 ezernel tobbet futottat kis hazankban. Persze ertem en, mi nem hasznaljuk annyira a jarmuveket
Dehogynem,egyszerüen csak felesleges volt 2 autót fenntartani.
Fogadjunk hogy ha esett ki se hoztátok.
Nekünk volt egy F Opel Astránk 8 évesen 33ezer km-el adtuk el, ott pont fordított volt a helyzet, nem hitték el hogy ilyen kevés van benne.
Németeknél és más civilizált normális országban semmi gond nem lenne.De ez magyarország.A bamba emberek jobban hisznek egy órának mint egy karbantartott gépnek.
Sajnos felcsapod bármelyik hirdető oldalt tömve van kevesebb Km.es géppel.Mindenki azok közül válogat meglátják a 100 K-t és lapoznak tovább.Esetleg valakinek ismerősi körben el lehet adni mert ő tudja hogy az állapot jó.
Jó esetben megjelenik egy nepper csávó még a nyomtt árat is lealkudja pofátlanul és vagy odaadod vagy nem.Ha odaadod 2 héten belül fenn lessz 34e Km el a H.autón.
Ez van ez a mi kis hazánk piaci viszonyai.Nem mondom jó és bár ne lenne igazam.
Van egy 25 ezres órám, de nem szokásom átbaszni senkit.
A karácsony az a szeretet ünnepe nem a pénzzé.
ez sajnos így van...
a honda goldwing egész túrás...