Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy békés megye itt ha van is valahol nem verik nagy dobra semmi reklám..marad az itthoni macera..vagy nemtom annyira nem sürgős mert előbb csövet kell csináltatni és kb febr-márc mire megint motorozom
Vidd el egy felületkezelőhöz, a volt cégünknél az alunál a matt hatást ha jól emlékszem foszforsavval érték el, ha fényeset akarsz akkor polírozás....
Mivel tudnám a felfogató bilincs nyomát eltüntetni vagy akár újrafesteni alu színre?
Eddig ezzel szemeztem csak ott a baj hogy netom mennyire matt ez a festék..nehogy mai kályhaezüst legyen mart azzal tuti nem fújom le.
http://meccanoshop.hu/shop_art...
Ja a dobom akárhogy nézem nem szálra csiszolt inkább valami védő alu réteg lehet rajta vagy hasonló...nekem a Raptoron meg máshová esik majd a bilincs...
Jah, mondta, hogy valahol Békásmegyeren találkoztatok.
Egy alapos mosást már megérdemelne szegény.
A kép egyáltalán nem csaló.....rohadt kopott a gumi és mivel még az erdélyi sár volt a gumin így a majrécsík is teljesen kivehető....
Melyik? kép nem csalóka vagy nem kopott?
Nem :D
Szerintem mintha inkább rohadt kopott lenne.Vagy csak a kép csalóka?
Te ismerősöd volt? Azt nem mondta :) Nem volt egyszerű összehozni :D
Ez igaz, de még ebben az időben is kisebbre sikerült mint némely kollégáé a hringen.....

Milyen látványos a majrécsikod.
A haver mégegyszer köszöni az XT láncszettet.
Még, hogy rossz idő?....pont jó volt:
most nézem,hogy a bukógomba felfogatási helyén lévő csavar nem metrikus menetű....akkor még ilyen csavart is be kell szereznem
Mi se mentünk messzire, de azért mentünk :)
Ezt a ködös időt utálom a legjobban ,200 méterenként kell használnom az ablaktörlőt ,ami ugye nincsen ,úgyhogy a bal kezemmel állandóan a szemeim törölgetem.Inkább esne!
Köd és az az aprószemű gonosz ajta víz az égből ami olyan mintha nem is esne de mégis irtóra nyálkás sáros lesz tőle minden?
hát a mai gurulásnak lőttek Nagyon buzi idő van erre is
Most voltam Baján és azt kell, mondjam, h aki most motorozik annak a lelke helyett valami idegen anyag van Végig 50-100m-es köd volt 10 fok körül
Esik.
na jön valaki?....mingyá indulunk
köazönöm Roadking ,utánajárok a dolognak
Ki mondta hogy én nem nyúkálhatok.Nekem mindent szabad.