Megtaláltam.
Ma én is mentem egy pár kört. 17 fok volt, tiszta, szép idő, de hazafele kb. 20 perc alatt akkora köd lett, hogy lóf.szt sem láttam. (bár nem is kerestem )
Ha csak a dobot cseréled akkor azt még elbírja, de ha sportszűrőt tennél bele akkor már alakítani kéne rajta......egyébként biztos van felületkezelő vagy fémcsiszoló a környéketeken......Te összevesztél a guglival?
JA de nem az én művem így vettem!Azt mondták hogy sport volt rajta de azt eladták ez meg bontóból hozták olaszból...bár hihető mert semmi nyoma a motoron
Nem az megmarad..meg lehet műszakira is azzal megyek majd..bár a leo gyárilag E betűs csak nincs meg a hangtompító..bár lehet venni.Már majd meg örülök annyira várom hogy alattam hörögjön
Basszus UGGYAN ilyen dobom van nekem is csak nincs benne a leo vince felirat :) lehet az enyém is az? :D Én a jövő héten polírozom fel, sztem te is azt tedd. egyszerű, gyors és szép lesz
Egyébként valaki halott már ilyen dobot röfögni esetleg dual módban?Már nagyon hallgatnám de sajna soká lesz még hogy elvigyem vidékre kipufogóshoz felrakni a szar idő miatt!
Ma én is mentem egy pár kört. 17 fok volt, tiszta, szép idő, de hazafele kb. 20 perc alatt akkora köd lett, hogy lóf.szt sem láttam. (bár nem is kerestem )