Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is mondtam hogy rossz csak ez acsi így tuti vám is megy rá ami lehet több mint a regadó.
Ki kell próbálni más márkát is.
Van 20-30e közt egy halom jóféle kabát most akciókban.És nem lehet olyan foma a barátnőd hogy ne lenne jó valamelyik rá.

Bezzeg én.Sok a kínom.Pláne hogy ogrékra nem gyártanak kabátot.Csak vékony sudár 75 Kg pacákokra.Mugen kabátok rám se mentek nem hogy be tudtam volna gombolni.
biztos kell rá regadó meg ilyen szarságok.Egyébként nem olyan rossz kis vas
meg az a gáz hogy ezek az acerbis felsők elég rövidszabásúak.az újja is nagyon felcsúszik
Nem arra értem.Előredőlés meg ilyesmi.Max 3-5 cm ami az ujjánál előremegy.Az meg nem oszt nem szoroz egy kéttenyérnyi protinál.
A proti elcsúszás eséskor sajnos tapasztalat......az ember ritkán ér földet abban a pózban ahogy a motoron ül.
Annyira nem csúszhat fel hogy gond legen.legalábbis ha nem miniméretű a proti.
Pöttyet gondolkozni kell ezen.Amcsi a verda.Ár vonzó de nem tom kell e erre vámot fizetni stb.
JAh ez 1 acerbis cordura felső és a könyökprotektorok csúsznak fel.
Pont mint én csak fordítva.
A könyökvédők csúsznak fel?

Én is gondban vagyok, az összes Berik-Arlen Ness túl bő rám, a Suomy jó lenne de az meg olyan 150K-ra gyünne ki.
Először lehetőleg az Ő méretében próbáljatok. A cordurában a protektorok eséskor általában rossz helyen vannak mert elcsúsznak, ezért is jobb a bőr........általában akkor jó ha a motoron felvett pózban vannak jó helyen a protik, de eséskor mikor a kéz-láb össze-vissza mozog biztos, hogy máshol lesznek mint ahol ütődik az ember....lehetőleg olyan ruha kéne aminél a térd-könyök részen meg lehet szorítani a ruhát, hogy a proti szoros legyen.....
Szatyikám!Puding próbálja az evés.Mikor én gatyát vettem egy 600as fazer-en ücsörögtem benne.
Jah, Tárnok meg Martonvásár között van a megyehatár.
á inkább mégse.Bocsi
Sziasztok, a barátnőmnek akarok ruhát venni csak nehéz eldönteni,milyen méretű legyen a kabát.Az a fő probléma a kabáttal,hogy alapállásba a protektorok jó helyen vannak rajta de ha már előredől vagy átöleli aki elől ül már csúsznak fel a protektorok. Véleményetekre vagyok kiváncsi.
Szega Rolcsi, Te már Fehér megyébe lax
mondjuk szőrén?
650 s-t beszámítasz?
Üdvözlet a megyehatáron túlra!
Jóestét Úraim!
Mizu a helyzet
Nekem kellene a fém fékcső, adok érte gyárit, meg lóvét.... gyári jobbos lábtartóm is van, ha kell.
Igen meg ezek vannak a karacsonyi kivansag listamon .
A gaz bowdennel varok az atszerelesig, mert mar tobb helyen olvastam, hogy ha mashol van elvezetve, akkor azt nem kell cserelni...de ez majd csak akkor derul ki
főleg Neked....