Van 20-30e közt egy halom jóféle kabát most akciókban.És nem lehet olyan foma a barátnőd hogy ne lenne jó valamelyik rá.
Bezzeg én.Sok a kínom.Pláne hogy ogrékra nem gyártanak kabátot.Csak vékony sudár 75 Kg pacákokra.Mugen kabátok rám se mentek nem hogy be tudtam volna gombolni.
Először lehetőleg az Ő méretében próbáljatok. A cordurában a protektorok eséskor általában rossz helyen vannak mert elcsúsznak, ezért is jobb a bőr........általában akkor jó ha a motoron felvett pózban vannak jó helyen a protik, de eséskor mikor a kéz-láb össze-vissza mozog biztos, hogy máshol lesznek mint ahol ütődik az ember....lehetőleg olyan ruha kéne aminél a térd-könyök részen meg lehet szorítani a ruhát, hogy a proti szoros legyen.....
Sziasztok, a barátnőmnek akarok ruhát venni csak nehéz eldönteni,milyen méretű legyen a kabát.Az a fő probléma a kabáttal,hogy alapállásba a protektorok jó helyen vannak rajta de ha már előredől vagy átöleli aki elől ül már csúsznak fel a protektorok. Véleményetekre vagyok kiváncsi.
Igen meg ezek vannak a karacsonyi kivansag listamon .
A gaz bowdennel varok az atszerelesig, mert mar tobb helyen olvastam, hogy ha mashol van elvezetve, akkor azt nem kell cserelni...de ez majd csak akkor derul ki
Bezzeg én.Sok a kínom.Pláne hogy ogrékra nem gyártanak kabátot.Csak vékony sudár 75 Kg pacákokra.Mugen kabátok rám se mentek nem hogy be tudtam volna gombolni.
Én is gondban vagyok, az összes Berik-Arlen Ness túl bő rám, a Suomy jó lenne de az meg olyan 150K-ra gyünne ki.
Mizu a helyzet
A gaz bowdennel varok az atszerelesig, mert mar tobb helyen olvastam, hogy ha mashol van elvezetve, akkor azt nem kell cserelni...de ez majd csak akkor derul ki