Ja!?
Arról nem volt szó, hogy csak nézni lehet.
Akkor minek álmodoztok a 20-as combos festett csajokról?
Minek kínozzátok magatokat?
Ez olyan mintha kívülről nyalogatnátok a lekváros üveget.
Szerintem az apáca-latex cucc nem lenne nyerő páros. Gondolj bele, hogy ha egy kiéhezett nőci annyira akar hogy előtte hurkásra veri a seggedet az öveddel... Én nem biztos hogy szívesen folytatnám az estét...
OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !
De miért pont ezen a hétvégén? Toljuk át jövőhétre vagy legyen akkor is egy túra. Mit szóltok?
Most jön haza a barátnőm Sopronból. Havonta 1x jön haza 2 napra és nem lenne szép dolog tőlem, ha elmennék motorozni miközben miattam jön haza.
Ok köszi...én pont a finomabbra tippeltem de még jó hogy megkérdeztelek A szimeringnél gondoltam hogy bekerülhetett a kosz..na de az 1-2 éventi cser..pfuu eszembe sem volt meg nem is újonnan vettem a gépet..kitudja az előző olasz gazdi cserélt e benne ....bár 11 ezer volt a gépben..úgyhogy tuti cserés.Egyébként milyen olajra mondanád hogy jó?Márkára gondolok..esetleg egy konkrét típust is mondhatsz mondjuk 10w-re...
Köszi a felvilágosítást!
Kicsit jobban ette nekem is az Actevót,utána jött a Motul azt is csipegette,majd visszaáltam a Valvoline-ra,ez vált be nekem eddig a legjobban!(60000 km.-en túl van már a sárkány!)
Amúgy meg a fene se tudja,mindenkinek más jön be,olyan ez mint a nő,de tény hogy 90%-ban én is Motult és Valvolinet teszek a gépekbe,hacsak kifejezetten mást nem kér a tulaj!
Ez így talán nem feltétlenül jó.....az olajat inkább sűrűbbre, 15W-re cseréld, de legalább 10W-re. A kagylósodás a csillapítás elégtelensége miatt szokott lenni(mint a kocsiknál), szerintem inkább legyen kicsit keményebb, de jobb úttartás, ne pattogjon el mint a lágy rugózás kanyarban elpattogással. Akik pályáznak azok közül páran tesznek bele 5w körülit, de közúton úgy gondolom rosszabb. A bogarak nem szoktak belekeveredni a telóolajba.....viszont elvileg 12000km vagy évente kéne olajat cserélni a telókban, ezt persze senki nem tartja be, mondjuk fordított teló gépeknél én is elégnek tartom 2 évente, de a simánál kell az 1 év.....Fr-nek tavasszal 20w-t tettünk bele, de most már sokkal lágyabb lett mint akkor így jövőre újra cserélni kell.
tsanyi
Nekem kockásra kagylósra pikkelyesre ki hogy hívja kopott az első gumim..A teló szét lesz kapva brigécolal mosva új szimeringek..viszont az olajat finomabbra cserélném...milyen olajat javasolnál és mennyire drasztikus legyen a finomítás?A gyári 7.5 lenne..
Kiagyaltam mitől lehetett..elsősorban elve "kemyény" a telóm és szoktam szó szerint szar úton járni a szomszéd városba..de nem is ez lehetett sztem a fő gond hanem hogy nekem kb 1 évig nem a gyári sárvédőm volt fenn..így hiányzott róla az a kis rész ami takarja szemből a villa csúszó részét..nos nekem ott állandóan bogárral rászáradt "sárral" volt megvarva így gondolom behordta és elkoszolódott az olajam és nem dolgozott jól a teló.
Esetleg neked más ötlet..szeretnék a végére járni nehogy még 1 gumiba kerüljön hosszútávon...
Akkorát motoroztam ma... wow.
Tegnap meg tegnap előtt olyan jó idő volt délután nálunk hogy majdnem pólóban dolgoztunk, gondoltam, hogy ma is lesz vagy 16-18 fok. A f.szt. 10 fok és tejköd. Meg tudtam volna fogni a fénykardot amit a lámpám csinált annyira szar volt a látótávolság. Nem számít. A feeling a lényeg és legalább nem kalandozott el a tekintetem az útról.
Felesleges a synpower a gépedbe, ezt csak azért írtam mert én azt tettem bele, de elég drága.....bőven jó a valvoline durablend is.....mondjuk azzal érdemes betartani a csereintervallumot mert nem fullsint....de teljesen jó.....ha itt laknál lenne olcsóbban, de postaköltséggel együtt többre jönne ki mintha helyben vennéd....
Arról nem volt szó, hogy csak nézni lehet.
Akkor minek álmodoztok a 20-as combos festett csajokról?
Minek kínozzátok magatokat?
Ez olyan mintha kívülről nyalogatnátok a lekváros üveget.