A kalkulátoros oldalak azért drágábbak kicsivel mert ők intéznek mindent..ha a biztosító saját oldalán kötött elvileg olcsóbb (nálam igen) de neked kell intézni az előző lemondását..csak nem értem hogy ha már az ember átköti hozzájuk miért nem intézik ők..úgyis kikérik majd a kötvényemet mag az adataimat is ha jól tudom
Nekem van egy vanucci art XII 2 részes cuccom.
Az egesz cucc nagyon super. De a kabát nagyon tuti.
Egy két haver is isteniti a vanuccit.Csak jót tudok róla mondani.
Remélem tudtam segíteni. Hali. Jó vásárlást.
Mondjuk a quadomat ugy adtam el par honapja, hogy felhivott a csavo mondott egy viszonylag pofatlan arat es latatlanul megveszi, ha elviszem neki. Mivel komoly erdeklodo hetekig nem volt...belementem...
De ha van par erdeklodo mar 1 nap alatt, akkor elviszi azt majd egy normalis vevo is.
Az enyémre meglepően sok az érdeklődő és egyben az emilben alkudozó Hogy lehet alkudni egy motorra 100E ftot úgy, h nem is látta még? Nem értem a népeket...
Képek hamarosan lesznek, csak előbb egy utánfutót kell kerítenem valahonnan amivel elhozom , mert kötelező nincs a motoron, motoros ruházatom pedig enyhén szólva is hiányos(egy fél pár kesztyű ). A másik dolog, hogy így kezdésnek nem is vállalnék be egy ekkora utat, 2 éve a jogsim letétele óta nem ültem nagymotoron, és előtte sem. Majd itt a helyi kis utcákban, és a környéken összeismerkedünk tavaszig a vassal !
Jó neked Bezzeg én meg az union saját weboldalán kötöttem ahol így kb egy ezressel olcsóbb negyedévente mint máshol kalkulátorral..DE mailban megkérdeztem és nekem kell felmondanom az előző biztosítónál...na azt felhívom aztán azt mondja hogy telefonon nem lehet erre mondott egy levélcímet hogy írjak egy levelet az adataimmal stb... Nem értem miért nem az új biztosító intézi
Pénteken komoly elhatározással elmentem a SZUPERZÓNÁBA, kb 1 órát próbálgattam, de nem találtam olyan ruhadarabot amin ne kellett volna alakítani.
De rendesek vótak, figyelmembe ajánlották a Suomy-t.
Nos a biztositas.hu kicsit dolgozgat már kaptam értesítést hogy felmondták a két biztosításomat és leadták az új biztosítónál a dolgaimat.Sehova semmit nem kellett vinnem úgyhogy.
Évi 21e mindkettőre.Ez KB fele mint amit eddig fizettem.
Zsé2 írta:Most vízmértékkel lett belőle 30fokra, mert azt nem bünteti a törvény, plussz nálam van a jogszabálykivonat+2 kép...Nem szeressem, ha jogtalanul basztatnak
Zsé!
Mesélj csak erről a 30 fokról és a jogszabályról.Nekem eléggé fennt van a rendszámom és érdekelne neked a hivatalos verziód,illetve,hogy hol basztak meg a rendőrök.
Köszi előre is.
Nekem van egy vanucci art XII 2 részes cuccom.
Az egesz cucc nagyon super. De a kabát nagyon tuti.
Egy két haver is isteniti a vanuccit.Csak jót tudok róla mondani.
Remélem tudtam segíteni. Hali. Jó vásárlást.
Ne idegesítsd magad boltban is mindíg aludnak elég pofátlanul.Néha csak nézed mint a pingvinek a rajzfilmben.
De ha van par erdeklodo mar 1 nap alatt, akkor elviszi azt majd egy normalis vevo is.
Szia!
600-tól többet semiképp nem tudok kinyögni, ha ennyiért érdekes lehet Neked szólj, és megnézem személyesen is.
Üdv
Oszt majd elválik.
De rendesek vótak, figyelmembe ajánlották a Suomy-t.
Évi 21e mindkettőre.Ez KB fele mint amit eddig fizettem.
Képet tehetnél fel róla!
Zsé!
Mesélj csak erről a 30 fokról és a jogszabályról.Nekem eléggé fennt van a rendszámom és érdekelne neked a hivatalos verziód,illetve,hogy hol basztak meg a rendőrök.
Köszi előre is.