Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi van Jan 1 ig él a biztid addigra tuti küldik.
Mondjuk az se pest.
Amúgy tökmindegy tető alatt vagyok egész nap.Csak azon imádkozom ez a + tizenfokok maradjanak nemigen van kedvem fűtést bekapcsolni.
Hali!
Aki neten váltott már biztosítót...Meddig kell várni?Küldenek valami papírt?Csak mert 2 hete az Union saját oldalán kitöltöttem mindent "elküldtem" aztán semmi...csak annyi van a szerződésem mellett hogy folyamatban...
Nálatok....de itt?...
Köhömmmm. tegnap szar volt köd és eső.
költözz Bp. környékére...itt mindig süt a nap....
Megvettem az SV-t 10 napja de nemigaz hogy amikor szabadnapos vagyok akkor nyíregyen mindig esik az eső.
apropó Roadking bácsi!Sikerült feladni a szajrét?
Jo neked
Át nem vett rendeléses, majd telefont fel nem vevős, másik számról hívtam, ott felvevős és rögtön lerakós.
hát ez meg mit tett?
Messzire kerüljétek el ezt a lehúzós, átbaszós embert:
Fehér Sándor
sanya37@freemail.hu
0630/6777884
6647 Csanytelek Ady Endre u. 22.
Hajrá Dózer!
Na Uraim!Ma is sikerült gurulni 1 picit
Annyit tudok a dologhoz hozzászólni amennyit ism.körben hallottam. Szóval valóban több fajta totálkár létezik(biztosítók szerint). Van a gyakorlati és a gazdasági. ezeket mind máskép kezelik. Az első esetben tényleg szarrá törik a motor és javíthatatlan, agazdaságí totálkár értendő az idősebb (jelen esetben) motorokra, aminek a javítása gazdaságtalan. Többe kerül a jav.költség mint amennyit a motor ér.
Kb.ennyit tudok a dologról,remélem,hogy jól tudom.Üdv:Szabi
Jó bazz azonnali hatállyal felmondtam magamnak.
És kapok egy nagy batyut túrósat végkielégítésnek.Baszok én az ilyen alkalmazottakra akik munka helyett motoroznának.
ma reggel utaltam a lóvét.u.h kell a súly köszönöm
Dozer !
Még meggondolhatod!Amíg nem adom fel addig nincs gond.
Mennék én is karistolni szombaton ,de helyzetem hasonló a Zoli32-höz.De én 2-kor végzek.
Hát ez nem állapot, mondj fel!
Minden nap megyek.Sajnos nem.Ha igen tuti 20 percenként leállhatok telefonálni.No majd jövőre.
Nem tudod a szombatot leadni valakinek? Mindig csak Te mész akkor be?
Ritka, drága, macerás. Drágább, mint egy 650-es! Felejtsd el!
De nem mindegy, hogy gazdasági, vagy műszaki totálkár, nem?
Nemáááá!
Hát akkor megint egyedül kavarok.12 előtt sehova.Mindegy.Majd valamikor.