Mondjuk az se pest.
Amúgy tökmindegy tető alatt vagyok egész nap.Csak azon imádkozom ez a + tizenfokok maradjanak nemigen van kedvem fűtést bekapcsolni.
Hali!
Aki neten váltott már biztosítót...Meddig kell várni?Küldenek valami papírt?Csak mert 2 hete az Union saját oldalán kitöltöttem mindent "elküldtem" aztán semmi...csak annyi van a szerződésem mellett hogy folyamatban...
Annyit tudok a dologhoz hozzászólni amennyit ism.körben hallottam. Szóval valóban több fajta totálkár létezik(biztosítók szerint). Van a gyakorlati és a gazdasági. ezeket mind máskép kezelik. Az első esetben tényleg szarrá törik a motor és javíthatatlan, agazdaságí totálkár értendő az idősebb (jelen esetben) motorokra, aminek a javítása gazdaságtalan. Többe kerül a jav.költség mint amennyit a motor ér.
Kb.ennyit tudok a dologról,remélem,hogy jól tudom.Üdv:Szabi
Jó bazz azonnali hatállyal felmondtam magamnak.
És kapok egy nagy batyut túrósat végkielégítésnek.Baszok én az ilyen alkalmazottakra akik munka helyett motoroznának.
Dozer !
Még meggondolhatod!Amíg nem adom fel addig nincs gond.
Mennék én is karistolni szombaton ,de helyzetem hasonló a Zoli32-höz.De én 2-kor végzek.
Amúgy tökmindegy tető alatt vagyok egész nap.Csak azon imádkozom ez a + tizenfokok maradjanak nemigen van kedvem fűtést bekapcsolni.
Aki neten váltott már biztosítót...Meddig kell várni?Küldenek valami papírt?Csak mert 2 hete az Union saját oldalán kitöltöttem mindent "elküldtem" aztán semmi...csak annyi van a szerződésem mellett hogy folyamatban...
Fehér Sándor
sanya37@freemail.hu
0630/6777884
6647 Csanytelek Ady Endre u. 22.
Kb.ennyit tudok a dologról,remélem,hogy jól tudom.Üdv:Szabi
És kapok egy nagy batyut túrósat végkielégítésnek.Baszok én az ilyen alkalmazottakra akik munka helyett motoroznának.
Még meggondolhatod!Amíg nem adom fel addig nincs gond.
Mennék én is karistolni szombaton ,de helyzetem hasonló a Zoli32-höz.De én 2-kor végzek.