Nyugodtan beleteheted, csak annyi a tapasztalat, hogy hangos a váltó és kissé akadós......nekem a valvoline és a motul volt a legjobb eddig amit kipróbáltam.....és az sokféle volt....biztos van startautó a környéken ahol valvoline-t lehet kapni........én most épp próbaképp, hogy mi lesz kihagytam egy olajcserét és így 11500 van az olajban ami valvoline synpower és nem fogyott, nem lett semmi hangja pdig a gépben 36000 van.....az első 18000-et castrollal tette meg mert az még benne volt az alkuban.....
Naná hogy figyelek.Nézem az első ezresnél volt le is engedtem a fenébe és ujratöltöttem.Azóta meg se nyekkent a dög ugyanott van a szint.Így nem biznisz a dolog.Szerintem az olajhűtőben volt még a régewbbiből és annyival több mert én 2,7-et beledöntöttem.
Mondom a másik verziót, ha ilyen sok olajat ajánlanak Nekem Castrol GPS van benne, és még mindig megy Akárhány embert megkérdezel annyi választ fogsz kapni... lesz aki nem is a 10W40-est fogja mondani. Vegyél olyat amelyiket ismerősöd mindig használ és még nem volt semmi panasza. (Ebknt Actevot énse raknék bele)
Akkor jövő nyáron olajnagykert nyithatsz!
Viccet félretéve ,erre figyelj oda nehogy higuljon az olajod ,mert akkor gond lehet! Még jó hogy nem tőlünk vetted a vasat!
Ha túrázáshoz kell Motul 5100-al, vagy Valvolin Dureblenddel nem lehet mellényúlni, én nem emlékszem, hogy az egyikre is valaha lett volna panasz. A Hentesnek pl. ette a Repsolt.
Én a magam részéről a Motult választanám.
Dobj bele Repsolt minden motoros boltban kapható.Nekem jó volt de annyian dícsérték a motult hogy azt kipróbálom hátha valami csodás lesz tőle és magától vált vagy hasonló.
Most már végkép nemtudom mit rakjak bele valaki azt mondja hogy castrol actevo a legjobb vki azt hogy a motul. a gsxr be pedig azt mondják tényleg nem jó az actevo de az sv tkéletes az actevoval.mi legyen
nekem anno tudatlan fejjel gixxerben volt sima actevo, mondván belerakjuk ezt, ugy is a legolcsóbb...
hát csodás volt... Hangos blokkzaj, meg-meg csuszo kuplung... egy kupac szart nem ért..
actevo-t soha... Semmibe Actevo csak addig jó amig a polcon van... hazavágod vele a gépet elég rendesen, inkább Motul-t, valvoline-t , repsol-t tegyél a motorba. Jobban jársz
Az alkuszok azért kerülnek többe x forinttal, mert ők intézik. Ha viszont nem alkusznál kötöd, akkor neked KELL lemondani postai levélben, ami be is ér 30-áig. Különben buktad.
Nekem a negyedévesre 3558 ft jött ki csekken..utalva olcsóbb lenne de az nekem nem megy. Ja B1 fokozatban...csak lestem mert az Alianznál 7700-at fizettem eddig ...keveslem na de nem bánom egyáltalán
Sosem kötöttem még így azé értetlenkedem.. Legalább mailt dobhatnának hogy elfogadták e egyáltalán vagy valami aztán majd küldjük a csekket.Ja tényleg a mostani biztosító fog küldeni valamit hogy pl lezárva a szerződésem?
Viccet félretéve ,erre figyelj oda nehogy higuljon az olajod ,mert akkor gond lehet! Még jó hogy nem tőlünk vetted a vasat!
Én a magam részéről a Motult választanám.
Irtam mailt ,olvasd el!
hát csodás volt... Hangos blokkzaj, meg-meg csuszo kuplung... egy kupac szart nem ért..