Ja meg az a problémám hogy nem igazán bízom az ilyen cuccok fényerejében hiába ennyi meg annyi wattos mégsem versenyezhet szerintem egy gyári teljes értékű fényszóróval...a mostanit is keveslem néha..majd tolok bele egy 100 as halogént
Néztem már..de aztán láttam képet egy eladó fehér raptorról amin ez van aztán nem igazán illik össze sokkal kisebb méretű...ez valami más lehet vagy lehet épp olyasmi mint amire én is gondoltam..az az átalakított gixer stb...ahogy nézegetem 30-60 ig lehet kapni fényszórót és sacra 20 ból megvan az idom köré.
Viszont a legtutibb a V-raptor lámpája de az ebay-en is ritka meg aztán a lejárat közelében horror árakon megy el
Majd vmikor le akarnám cserélni a kerek lámpát mert hol unom hol meg teccik..nekem valami iker lámpás idomos jönne be.há de sokallom megvenni...agyaltam már olyanon is hogy pl gixer vagy vmi hasonló fényszórója köré csináltatni idomot...aztán több darabban pár hó alatt nem "tűnne" olyan drágának mint egybe kiperkálni...
Spec nekem az első széria idomosban végül is teccik jobb mint az új "macskafejidom" nekem a "halarcú" jobban bejön viszont csak nakedet tudok mindennapokra elképzelni pályára meg idomost.
Elég rendes átépítés bár a kezdést nem biztos hogy díjaznám a saját gépemen.
Ez az égbe a segge stílus és a csökött fejidom nem jön be de a végeredmény elég harmonikus így is.Ez a Vapor műszer ahogy látom elég nagy divat amcsiban bár én a Koso-t használnám mert jobban látható a nagy analóg fordulatszámmérő és végre láttam fúrt felső villahidat.
Igazából nekem a csővázas kaszni sokkal jobban tetszik, viszont az S-es csővázas nagyon csúnya, míg az újabb kasznis S-es fejidomja meseszép. Össze kellene boronálni a csővázas kasznit egy újabb fajta S-es fejidommal. Az nagyon cigányos lenne?
Esztétikailag jó szar az már egyszer biztos, de az mellékes. Funkcionalitás a lényeg, ég és föld vele és nélküle. Ebknt ha megmarad lefújatom kékre mint a motor színe
Viszont a legtutibb a V-raptor lámpája de az ebay-en is ritka meg aztán a lejárat közelében horror árakon megy el
link
http://www.streetfightersinc.c...
Majd vmikor le akarnám cserélni a kerek lámpát mert hol unom hol meg teccik..nekem valami iker lámpás idomos jönne be.há de sokallom megvenni...agyaltam már olyanon is hogy pl gixer vagy vmi hasonló fényszórója köré csináltatni idomot...aztán több darabban pár hó alatt nem "tűnne" olyan drágának mint egybe kiperkálni...
Ez az égbe a segge stílus és a csökött fejidom nem jön be de a végeredmény elég harmonikus így is.Ez a Vapor műszer ahogy látom elég nagy divat amcsiban bár én a Koso-t használnám mert jobban látható a nagy analóg fordulatszámmérő és végre láttam fúrt felső villahidat.
http://www.mybikeproject.com/P...
De amúgy:
445871
vidi
Üdv. a klubban újsrác
Nem tudod véletlenül, hogy a Cölöp bácsi mennyiér szűkít be egy jakót?