Sziasztok! Már hónapok óta olvasója vagyok a fórumnak, és ahogy látom elég jó kis csapat gyűlik itt össze nap mint nap. Most már itt az ideje hogy én is bejelentkezzek, annál is inkább mert a mai nap én is boldog tulajdonosa lettem egy sv650S típusú motorkerékpárnak. Már kölyökkori simsonozásaim óta tudtam hogy hiányzik az életemből valami, és a mai nappal hogy kipengettem az utolsó petákjaimat is erre a szépségre, éreztem hogy kiteljesedett bennem ez az űr.
Ba**za meg de költőire sikerült
Szóval remélem minél előbb találkozunk egy közös gurulás alkalmával:)
Lehet a monitoraink nincsenek összekalibrálva. Nekem a te képeden egy kicsit mintha túlhúztál volna valamit. Bal felül látszik, a szobor is beégett, a lámpáknál is nagyobb lett a fehér folt. Zaj került rá és a fehéregyensúly sem stimmel (kék). Az enyémen sem, de eleve sárgás volt a fény és nekem a meleg színek bejönnek.
Nem tudom, egy srác jött megnézni, azóta nem jelentkezett. Vagy túllöttem az árral, vagy csak sok SV van, vagy tél. Nem tudom. Mindenesetre nem bánom, ha nem megy el, hát..nos akkor muszáj lesz tovább motoroznom:)
Amúgy csak gonoszkodom nem kell komolyan venni.
Vasárnap este a csúcsban.
Ba**za meg de költőire sikerült
Szóval remélem minél előbb találkozunk egy közös gurulás alkalmával:)
Agip Fork villaolaj 5W 2.500Ft/l
Agip Fork villaolaj 7,5W 2.500Ft/l
Agip Fork villaolaj 15W 2.500Ft/l
Shell Fork villaolaj 10W 2.500Ft/l
Shell Advance Coolant 2.000Ft/l : Előre bekevert minőségi hűtőfolyadék, mely tökéletes kenést ad a hűtőrendszernek.
Shell Advance fehér láncspray 1.900Ft (bevezető ár)
Shell Advance VSX 4 15W50, 10W40 motorolaj 2.400Ft/l
Shell Advance Ultra 100% szintetikus 10W40 motorolaj 3.000Ft/l
Shell Advance Ultra 100% szintetikus 15W50 motorolaj 3.200Ft/l
Info: www.motoralkatresz.eu ; info kukac motoralkatresz.eu
Egy kis badacsonyi kitérővel.
Elárulod mit változtattál rajta?
HDR-ről:http://fotozz.hu/cikket_megmut...
Nem tudom, egy srác jött megnézni, azóta nem jelentkezett. Vagy túllöttem az árral, vagy csak sok SV van, vagy tél. Nem tudom. Mindenesetre nem bánom, ha nem megy el, hát..nos akkor muszáj lesz tovább motoroznom:)