Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még eccer beteszem Vanucci Lajosos bőrkabátokról vélemény?
De S-est vett.

Amúgy csak gonoszkodom nem kell komolyan venni.
Háááááát az eleje igen de a balcsi felső csücske után izgi volt két lassú kocsisor közt 100-al menni cikkcakkban.
Vasárnap este a csúcsban.
Nem döntöttél rosszul.
Milyen fasza hogy Pozsony felé mek épp 5-kor.
A pálya az ilyen:
Nem alsópáhokon hanem alsóörsön és nem a jóidőt hanem a harley találkozót.Jössz?
Tárnok.
Tárnuk -fehérvár és végig a part majd keszthely után fel a pályára.Így csak a fele vót meg.
Gyertek ma este az Andrettibe kb 17h-tól SV-s buli az emeleten.
Sziasztok! Már hónapok óta olvasója vagyok a fórumnak, és ahogy látom elég jó kis csapat gyűlik itt össze nap mint nap. Most már itt az ideje hogy én is bejelentkezzek, annál is inkább mert a mai nap én is boldog tulajdonosa lettem egy sv650S típusú motorkerékpárnak. Már kölyökkori simsonozásaim óta tudtam hogy hiányzik az életemből valami, és a mai nappal hogy kipengettem az utolsó petákjaimat is erre a szépségre, éreztem hogy kiteljesedett bennem ez az űr.
Ba**za meg de költőire sikerült

Szóval remélem minél előbb találkozunk egy közös gurulás alkalmával:)
nem, azóta is alsópáhokon van és várja a jó időt, hogy haza tudjon menni.....
felét?Azt meg hogyan?Szántódon kompra száltál onnan Tihany és haza?
egyebkent mennyiert valnal meg tole?
Shell és Agip termékek akcióban:

Agip Fork villaolaj 5W 2.500Ft/l
Agip Fork villaolaj 7,5W 2.500Ft/l
Agip Fork villaolaj 15W 2.500Ft/l
Shell Fork villaolaj 10W 2.500Ft/l
Shell Advance Coolant 2.000Ft/l : Előre bekevert minőségi hűtőfolyadék, mely tökéletes kenést ad a hűtőrendszernek.
Shell Advance fehér láncspray 1.900Ft (bevezető ár)
Shell Advance VSX 4 15W50, 10W40 motorolaj 2.400Ft/l
Shell Advance Ultra 100% szintetikus 10W40 motorolaj 3.000Ft/l
Shell Advance Ultra 100% szintetikus 15W50 motorolaj 3.200Ft/l

Info: www.motoralkatresz.eu ; info kukac motoralkatresz.eu
De.Nyáron a felét már megcsináltam.Jövőre jöhet egészben.
De!
Egy kis badacsonyi kitérővel.
A jövő szezonban nincs kedvetek a Balatont körbemotorozni?
Hajrá.Jobb is az mint buszon utazni.
Lehet a monitoraink nincsenek összekalibrálva. Nekem a te képeden egy kicsit mintha túlhúztál volna valamit. Bal felül látszik, a szobor is beégett, a lámpáknál is nagyobb lett a fehér folt. Zaj került rá és a fehéregyensúly sem stimmel (kék). Az enyémen sem, de eleve sárgás volt a fény és nekem a meleg színek bejönnek.

Elárulod mit változtattál rajta?

HDR-ről:http://fotozz.hu/cikket_megmut...
Szia!

Nem tudom, egy srác jött megnézni, azóta nem jelentkezett. Vagy túllöttem az árral, vagy csak sok SV van, vagy tél. Nem tudom. Mindenesetre nem bánom, ha nem megy el, hát..nos akkor muszáj lesz tovább motoroznom:)
amúgy 1 hét mulva lesz egy villámlátogatásom Bécsben a Vanucci kabátokról vélemény?
Na jó mindenki el van foglalva serényen készül a következő szezonra túrákkal.Vadul cseréli az olajat reszeli a vasat jövőre.
Áh csak mindenki punnyad.