Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

befigyeltem én is ezt azt.A shoei sisak kollekció nem gyenge.
Igyexem! Sokat nézem Én is, a Halásztelek-i üzlet közel van hozzám! Nagyonkomoly Puma csizmák vannak ott jó áron!
Eloben egyszer lattam ilyet. Nem csak az a gaz, hogy belpiacos, hanem, hogy iszonyat ritka, ennel fogva alkatresz hozza nagyon maceras. Szerintem ha mar 400as, akkor inkabb CB vagy ilyesmi, azok eleg elterjedtek viszont nem V2.
rendes tag vagy.ugyanilyet küld Roadking.És ez az imet oldal nem is rossz
De az gyári.
Megígértem
ÓÓ bakker, most vettem egy db gyárit 4 rugóért.
köszi Henti!
Van!
Mibű van ez?
Feketében is van?
Ez atacsicsás amit kérdeztél!
Zsé ezüst szinben, van fehér nincs!
FELEJTSD EL!
valaki tud pár szót mondani a 400-as SV-ről?
IMET.HU-n
Dozernak 1985huf!
miért kérded?
már megrendeltem kingroad-tól
Nemmmm.Még a végén elszánom magam és a szivacsé nyúlok.
Holnap én is bemegyek vele suliba, ha szép lesz az idő.
Azt meg nem szeretnéd, ugye?
De legalább ingyé van.Ha vennél valami rendes ruhát nem a csilli-villi bűregyrészes dresszben küldenéd télen nem lenne gond.Bár én sem a kifejezett motorosőrültet játszom sok a szaladgálás és cuccolás így marad a kocsi.
Meg este sötét van és viz meg sár és koszos lesz.
Hát ja én hurkalé vagyok! Nem szeretek megfázni és így is ropog minden ízületem amióta motorozom! A motorod klónjának meg kellene egy "vérátömlesztés" és karácsony elött Ő nem kap ajándékot! Inkább elaltattam téli csicsikára! Amúgymeg nem egy cimbi dobta el a vasat mert cidri volt az aszfalt (UGYE FOTX?) így inkább várok majd a rügyfakadásig! Amúgy néha feljövök, hogy írok valmi csuda dolgot a fórumba, de sajna a motorok+csajok topicnál leakadok nyálat csorgatni! Tudod? Szegény ember kézzel nőz!
Szombaton mennénk gurulni egy keveset....ha valakinek van kedve az jöjjön, persze csak ha nem esik.......nagyon
Sziasztok!
neked kellett a kormányvégsúly