Magyarisztan mar csak ilyen. Egyebkent az Allianz hiresen szeret szoszmotolni es mindenfele dokumentumot bekerni. Bar egykutya az osszes biztosito, ami a csalasokat nezve ertheto, a mi szemszogunkbol, meg duhito...
Nevetséges ez az egész biztosítási ügyintézés, most voltam benn és egy kicsit feszült voltam-lettem... Van egy rendőrségi határozatom miszerint a balesetért teljes mértékben a másik felet terheli a feellősség. Van egy ügyészségi végzésem amiben a károkozó elismeri a teljes felelősségét. Ezen okmányok nem elegendőek a biztosítónak (Allianz) Most azt mondták ma benn nekem, h várjak 2-3 hetet és utána érdeklődjek. Hát mondom MIRE várjak? Erre nem jött már válasz...
Durva, h történik egy balaeset ami mindenki szerint egyértelmű, még a hivatalos szervek szerint is, de ez nem elég. 4 hónapja nem történik semmi az ügyemben. Nagyon elszomorító a helyzet, h ezt megtörténhet, főleg a kisemberekkel. A híres focistának 2 hét alatt ítéletzet hirdettek mikor elötötte a biciklist és meghalt, érdekes...
NAgyon szar világban élünk... Bezzeg mikor nekem kell fizetni a biztosítónak, azt behalytják kamatos kamattal ha csak 1 napot is kések
Én még 2 napja küldtem egy 50-60 KM ha nem pincét alakítanék vasárnap is karikáztam volna egy 100-150-et.