Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sezlony?Na azzzz van.
Én még 2 napja küldtem egy 50-60 KM ha nem pincét alakítanék vasárnap is karikáztam volna egy 100-150-et.
Nincs szezon!
Ment a mail.Mégegyszer köszi
jó hát azért külsőleg tényleg úgy néz ki mint a 650es...
Ha szerencséd van a hengerektől lefelé megeggyezik a 650-el.
Rohadt ritkák belpiacos japán gépek és iszony nehéz hozzá alkatrészt hozni.
A 650-es mé nem jó?
A 400-as Svkről tudna nekem valaki valamit mesélni?
nvmotors@fibermail.hu vagy motormagus@fotnet.hu
küldj egy privát mail címet és elküldöm
A saját zsebükre nagyon ügyelnek.Enfem meg sem lep hogy nem akarnak fizetni.
Magyarisztan mar csak ilyen. Egyebkent az Allianz hiresen szeret szoszmotolni es mindenfele dokumentumot bekerni. Bar egykutya az osszes biztosito, ami a csalasokat nezve ertheto, a mi szemszogunkbol, meg duhito...
No egy elveszett ember.Hol jártál ahol a madár se járt?
Ilyenek ezek, de írj egy mailt, hátha tudok esetleg segíteni! budmyke @ gmail.com
Nevetséges ez az egész biztosítási ügyintézés, most voltam benn és egy kicsit feszült voltam-lettem... Van egy rendőrségi határozatom miszerint a balesetért teljes mértékben a másik felet terheli a feellősség. Van egy ügyészségi végzésem amiben a károkozó elismeri a teljes felelősségét. Ezen okmányok nem elegendőek a biztosítónak (Allianz) Most azt mondták ma benn nekem, h várjak 2-3 hetet és utána érdeklődjek. Hát mondom MIRE várjak? Erre nem jött már válasz...
Durva, h történik egy balaeset ami mindenki szerint egyértelmű, még a hivatalos szervek szerint is, de ez nem elég. 4 hónapja nem történik semmi az ügyemben. Nagyon elszomorító a helyzet, h ezt megtörténhet, főleg a kisemberekkel. A híres focistának 2 hét alatt ítéletzet hirdettek mikor elötötte a biciklist és meghalt, érdekes...
NAgyon szar világban élünk... Bezzeg mikor nekem kell fizetni a biztosítónak, azt behalytják kamatos kamattal ha csak 1 napot is kések
Akkor már csak a címet nem tudom ,hogy hová küldjem ,azt elfelejtettem. Felhívsz ,vagy elküldöd mailbe?
ok hívtalak
0628 471 350. Hívjál ,megbeszéljük.
ez nagyon teccetős darab.
kell kell kell
Itt van:
Mingyá lessz.
képed esetleg nincs?
Polcon nincs ,megrendeltem ,péntekre itt van 2100 Ft.
köszi roadking
a szemem épségéről és a szavahihetőségemről nem nyitok vitát...