Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs, de azért jövőre megejtek egy vezérműlánc cserét mert valszleg ráfér már.
Nincs olyan hogy gyári olaj. A nagy szervizek általában Castrolt árulnak ezért mondják hogy az. Motult és Valvolinet jobban szereti az SV, a Castrolról meg megvan a véleményem, ha érdekel kifejtem...
akko' nagyon hasolítunk
Ez hülyeség. Kocsis Tomié ment 240-et is (óra szerint), igaz ráköltött pár százast... Amúgy a 650-es vége újkorában olyan 220 körül van óra szerint ami valójában kb 200. A 265 az az ezres.
Me nagyíon szereti őket.Él hal értük.Önszántából.1x megy el túrázni és majd meghal hogy adjon nekik.
mé pénzeli a yardot?
Viszem én a fél gardrobot főnököt elintézem ad ő annyi szabit hogy csak na.Pízt családot neked kell intézni.
Vagy majd viszek be fényképet had irígykedj.
Persze ,ha a családom ,Főnököm ,pénzem ,egészségem engedi! Ja és mivel neked van dobozod ,az én cuccom is te viszed!
na majd jövőre.Megyek messzire.Motorral.Csakazértis.Jössz?
Nekik is élni kell valakiből!
Fen van az a horpadt izé sőt még hétfőn mentem is vele vagy 60 dermesztő Km ertt.De benn hagytam.Majd valamikor hazahozom és megkínálom nagynyomásúval.Csak most felfordulás van és nem tom hova rakni.
Hát aki a yardot pénzeli a túra helyett.
Zoli!
Ha mosatni akarsz Gödöllőn a SONY-val szembe van a CarWash ott hátul a kézimosóval 400-500 ft-ért elfogadható minőségben megtisztíthadod a géped!
Ja elfelejtettem hogy már nincs fenn a tankod.
Én 215-öt mentem a 7-esen hosszú áttétellel ,de nem forgott tovább 8000-nél ,röviddel még nem próbáltam.
Kormányvégsulyt lehet kapni nálunk ,asszem 2300/pár,ebből talán kék és bordó létezik.
Frpeter fasza az összeállításod ,szerencsés vagy hogy idő ,társak lóvé és nem utolsó sorban megbízható moci mind a rendelkezésedre állt! Jó magyar szokás szerint irígykedem,de csak úgy az egészséges határig. Gratula!
Na tessék Roli.
A bob a motoron volt felénk lehet ilyet szerválni jó áron.Ez mondjuk original bodis.Egyébként a bodis gyár itt van kaposváron és én voltam is ott hegesztőgépet javítani.
nincs lemosva
köszi
És ha ketőt vennék lenne engedmény?
asszem castrol actevo asszem,de az nem a legjobb.
alattam 220 km/h.de én 107 kg vagyok.olyan 225 környéke lehet.A 600gsxr megy 260 at.
helló!Ezzel a dobbal vettem a motort,de felénk 30-40k környékén lehet hozzájutni....
sor4 simasága V2 hanggal az Új Hibrid

A váltó eddigse zörgött csattogott, még mielőtt valaki félreérti...Csak én vájt füllel bírok aztán a blokk és a dob hangja mellett más zajt nem tűrök meg
Túl a 18ezres szervízen

Motul 7100 került bele.Ég és föld a különbség az 5100-hoz képest.Még finomabb a járása a blokknak, még kevesebb vibráció, sokkal simábban tol (mármár sor4 ), a váltó pontosabb, nem zörög csattog...
Csöndesebben jár...

Remélem ezt mondhatom majd a 24-ezresnél is...

Tényleg, mennyi volt az a Bódis dob?
Én meg nem mostam le 4 hónapja.Meg poros a garázs is.De kapott dobozt meg csomagtartót meg GPS-t meg GSXR rugót akkor most gondos vagyok vagy nem?