Nincs olyan hogy gyári olaj. A nagy szervizek általában Castrolt árulnak ezért mondják hogy az. Motult és Valvolinet jobban szereti az SV, a Castrolról meg megvan a véleményem, ha érdekel kifejtem...
Ez hülyeség. Kocsis Tomié ment 240-et is (óra szerint), igaz ráköltött pár százast... Amúgy a 650-es vége újkorában olyan 220 körül van óra szerint ami valójában kb 200. A 265 az az ezres.
Viszem én a fél gardrobot főnököt elintézem ad ő annyi szabit hogy csak na.Pízt családot neked kell intézni.
Vagy majd viszek be fényképet had irígykedj.
Fen van az a horpadt izé sőt még hétfőn mentem is vele vagy 60 dermesztő Km ertt.De benn hagytam.Majd valamikor hazahozom és megkínálom nagynyomásúval.Csak most felfordulás van és nem tom hova rakni.
Zoli!
Ha mosatni akarsz Gödöllőn a SONY-val szembe van a CarWash ott hátul a kézimosóval 400-500 ft-ért elfogadható minőségben megtisztíthadod a géped!
Ja elfelejtettem hogy már nincs fenn a tankod.
Én 215-öt mentem a 7-esen hosszú áttétellel ,de nem forgott tovább 8000-nél ,röviddel még nem próbáltam.
Kormányvégsulyt lehet kapni nálunk ,asszem 2300/pár,ebből talán kék és bordó létezik.
Frpeter fasza az összeállításod ,szerencsés vagy hogy idő ,társak lóvé és nem utolsó sorban megbízható moci mind a rendelkezésedre állt! Jó magyar szokás szerint irígykedem,de csak úgy az egészséges határig. Gratula!
A bob a motoron volt felénk lehet ilyet szerválni jó áron.Ez mondjuk original bodis.Egyébként a bodis gyár itt van kaposváron és én voltam is ott hegesztőgépet javítani.
A váltó eddigse zörgött csattogott, még mielőtt valaki félreérti...Csak én vájt füllel bírok aztán a blokk és a dob hangja mellett más zajt nem tűrök meg
Motul 7100 került bele.Ég és föld a különbség az 5100-hoz képest.Még finomabb a járása a blokknak, még kevesebb vibráció, sokkal simábban tol (mármár sor4 ), a váltó pontosabb, nem zörög csattog...
Csöndesebben jár...
Vagy majd viszek be fényképet had irígykedj.
Ha mosatni akarsz Gödöllőn a SONY-val szembe van a CarWash ott hátul a kézimosóval 400-500 ft-ért elfogadható minőségben megtisztíthadod a géped!
Ja elfelejtettem hogy már nincs fenn a tankod.
Kormányvégsulyt lehet kapni nálunk ,asszem 2300/pár,ebből talán kék és bordó létezik.
Frpeter fasza az összeállításod ,szerencsés vagy hogy idő ,társak lóvé és nem utolsó sorban megbízható moci mind a rendelkezésedre állt! Jó magyar szokás szerint irígykedem,de csak úgy az egészséges határig. Gratula!
A váltó eddigse zörgött csattogott, még mielőtt valaki félreérti...Csak én vájt füllel bírok aztán a blokk és a dob hangja mellett más zajt nem tűrök meg
Motul 7100 került bele.Ég és föld a különbség az 5100-hoz képest.Még finomabb a járása a blokknak, még kevesebb vibráció, sokkal simábban tol (mármár sor4 ), a váltó pontosabb, nem zörög csattog...
Csöndesebben jár...
Remélem ezt mondhatom majd a 24-ezresnél is...
Tényleg, mennyi volt az a Bódis dob?