Sok lenne az a 133akárhány lóerő.. Sajnos munkahely híján vagyok így fenntartani sem fogom tudni.Amúgy nem adnám el mert jó kis paripa..Gondoltam,hogy az idő az ami keresztűlhúzta a tervedet
Huh az annya.Beleszédültem amíg végignéztem.Nagyon patent útvonal csak kanyarral.Ha valaki párszor végigmegy az tényleg tanul belőle.Ha szembe jönnek az gáz bár ahogy néztem a tempó nem egy hungaroring így van esély korrigálni.Bár lehet összeszarnám magam rajta.
Akkor nagy baj van..de valami hajmeresztő kanyarok..teljes átéléssel néztem végig..még majdnem megizzadtam hát aki ilyen bátor vagy rutinos azelőtt le a kalappal...nekem még messzi van az ilyen de tetszik tetszene
A tájat nézted vagy nem volt rá idő?Gondolom ilyen helyen aki hajlamos rá könnyen begőzöl... én kihagynám még per pl maradnék a krúzolós tempóban de nézni jó.
Szép. Remélem nem volt nagyon sérült, mert nekem gyanús, h le van fényezve ugye, mert nem látszik a domború suzuki felirat se, meg a matricák. Persze az is lehet, h az előző gazdijának így tetszett és Ő csinálta meg. Jóllátom, h az első lámpa nem síküveges?
Ez a mocsok idő is betett...Meg kellett némi kp érkezésre várnom...
Elkel?Me máris árulod? ...Féláron átveszem, boltba járni jó lesz .
Mikor jössz errefelé?Siess ideérni még mielőtt elkel a moci..
http://www.youtube.com/watch?v...