Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek 0,9 mm vastag bőrből készült jakót érdemes mevenni?
Sok lenne az a 133akárhány lóerő.. Sajnos munkahely híján vagyok így fenntartani sem fogom tudni.Amúgy nem adnám el mert jó kis paripa..Gondoltam,hogy az idő az ami keresztűlhúzta a tervedet
Uhhh, tökre kiment a fejemből...

Ez a mocsok idő is betett...Meg kellett némi kp érkezésre várnom...

Elkel?Me máris árulod? ...Féláron átveszem, boltba járni jó lesz .
Nem Fényes Litki, Hanem Litke(Nógrád-megye) Itt is vannak motorosok a világvégén!és mi motorozunk is "Szép hazám útjain"
JA láttad a neten
ezüst színű?
Szeva Mester!
Mikor jössz errefelé?Siess ideérni még mielőtt elkel a moci..
Szevasztok vettem ma 1 sv 650 s et 2004es 5800km
Huh az annya.Beleszédültem amíg végignéztem.Nagyon patent útvonal csak kanyarral.Ha valaki párszor végigmegy az tényleg tanul belőle.Ha szembe jönnek az gáz bár ahogy néztem a tempó nem egy hungaroring így van esély korrigálni.Bár lehet összeszarnám magam rajta.
A kép alapján nem.... De meg lehet kérdezni valakit.
Te Fényeslitki vagy?
Sajnos nekem is csak egy ép km-órám van :( a többi minden más törött. Nem bíztatlak! Nagyon nehéz N-eshez órát találni
Akkor nagy baj van..de valami hajmeresztő kanyarok..teljes átéléssel néztem végig..még majdnem megizzadtam hát aki ilyen bátor vagy rutinos azelőtt le a kalappal...nekem még messzi van az ilyen de tetszik tetszene
Műszerfalbólból a km-óra maradt éppen,szerencsére többinek annyi,igen volt festve,de az nembaj!A tankot megint kell festeni mert az is kapott
A tájat nézted vagy nem volt rá idő?Gondolom ilyen helyen aki hajlamos rá könnyen begőzöl... én kihagynám még per pl maradnék a krúzolós tempóban de nézni jó.
Szerintem az nemjó nekem!Vagy igen
Szép. Remélem nem volt nagyon sérült, mert nekem gyanús, h le van fényezve ugye, mert nem látszik a domború suzuki felirat se, meg a matricák. Persze az is lehet, h az előző gazdijának így tetszett és Ő csinálta meg. Jóllátom, h az első lámpa nem síküveges?
2003 utánihoz van hátsó sárvédőnyúlványom.
Pont 2002-es patent állapotban vettem csak kicsit megsérült
És ha jön szembe valaki?
erről a környékről van az én olasz videóm is......ahová egyedül mentem a nyáron.....
Ahonnan én hoztam a műszerfalamat ott volt még bontva több N-esé, de egy fordulat se volt. Az mindig sérül...
Hát az gáz.Olyan nincs.Ez gondolom 02 előtti.