Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsósárvédő nyúlvány meg fordulatóra az N-es-hez
Attól függ mi kő.Ha S-es lámpa az van nekem is ha más akkor passz.
Segítséget kérek,ha valaki tud sv650-hez bontott cuccokat szóljon Köszi!
A legnagyobbat kértem, sajnos még nem tudok pontos méretet, ahogy megjön felírom.
Akkor plusz egy ponyvára is lecsapnék!

Mekkora méretűek ezek?SV1000-re jó lesz?
Ott a pont, a legszebb, mikor 20-30 autónyit előregurulsz a pirosnál

Én ezt meg szoktam fejelni egy sárgánál való lefulladással...Időnként izgulok, h mennyien vannak mögöttem .

Sanyi, egy hátsó emelő engem is érdekelne.Mikortól lehet érte menni?
Ok. És ezzel együtt lesz nagyon király UV és teljesen vízálló motortakaró ponyva is 5800/db áron amíg az első szállítmány tart, ez vonatkozik az emelőre is, egyenlőre 5-öt rendeltem és annak ennyi az ára, de igazából csak azért mert ez bevezető ár, nem házi gyártású és kicsivel erősebb is mint a bikeliftes.
Ennek tudataban szeretnek 1et .
Szolj, ha megjott es beugrom a muhelybe...
11500 leszen és ebben benne van az adapter ára is. Ugyanolyan mint a bikeliftes, én is ezt használom.
Az autopalya csak hulyeseg volt . Amugy igazad, van csak szerintem van egy csomo dolog, amire magamtol nem biztos, hogy raerzek es ehhez lenne jo egy ilyen trening (akar a rendoros, akar a Tomtattoo-s). En sem rutin vizsgara akarok menni ujbol ...mar voltam elegszer.
Aki nyitott a tanulásra az valószínű hogy 5 év alatt sok mindent meg tud tanulni. Csak sokkal veszélyesebb és drágább. Arrol nem is beszélve ha rossz mentora volt.
Az azért mindenkinek legyen tiszta hogy az alatt a két nap alatt nem tanult meg motorozni. Egy tudáscsomagot kap amit a gyakorlatban meg kell tanulnia alkalmazni. Ebben egyet értünk.
Abban meg ne légy biztos hogy az oktató tudna újat mutatni. Ezt csak privátban.:)
Fontos a JÓ oktató
Nem kérdőjelezem. De szerintem egyről beszélünk, mégpedig, h mindez csak idő kérdése. De hidd el aki 5 év alatt nem tanulta meg a lényeget-alapokat az nem fogja 10 óra alatt egy 30e ftos tanfolyamon se. Persze ez csak az én véleményem. Emelett biztos vagyok benne, h tudna újat mutatni nekem is egy oktató, csak az nem az alapok részbe van
A tanulás egy folyamat. A kérdés az hogy ez a folyamat milyen hosszú és milyen fájdalmas.
Ugye azt nem kérdőjelezed meg hogy egy jó mentorral, oktatóval ez a folyamat jelentősen rövidíthető és a sérülések csökkenthetőek?
Egy első emelő nekem is jól jönne....
Vanyek bácsi!Ott a pont
Nana nem is arról beszéltem, h mindig úgy kell menni, h határon De az élet rákényszerít, h vészfékezz kölönböző időjárási viszontakságokba, kölönböző sebességek mellett stb... Autopályán meg nemigazán értem mit lehet tanulni. Ott soha nem megyek mert megszűnik a motor varázsa, csak a szél van. Semmi előzgetés, visszapakolás, lámpánál előrregurulás, hallgatni h anyáznak a kocsisok stb... Ezek kellenek
Azert en kozuton nem igazan feszegetem a motorom hatarait. Max ures autopalyan...

Egyszer megtalaltam az elso kerek csuszashatarat, tul is mentem rajta
Engem lehet erdekelne, mennyiert vesztegetsz egyet?
Sokan vitatják, h kell-e motoros oktatásra járni vagy sem. Motorozni megtanulni az én véleményem szerint csak az életbe tudsz megtanulni vagyis kint a közúton, ahol közlekedsz ugye. Na most ezzel nem mondtam újat gondolom A kérdéses már csak az, h ki mennyire fogékony a motorozásra. Én 13 éves korom óta motorozom kb minden nap, estem már baszott nagyot saját hibámból is meg máséból is. Határokat úgygondolom teljesen érzem. Viszont fontosabb tudni a motor határait. Előző motorjaimmal kimentem egykeréken a világból is, SV-vel nemtudok. ez nem azt jelenti, h meg kell tanuljak motorozni, hanem meg kell tanulmon motorozni az SV-t. Viszont ha tudsz motorozni, akkor abban nem tud segíteni egy oktató, h hogy tudd megülni SV-t
Minden gyakorlás ami egyben rutin kérdése, ezen felül meg idő, kinek 1 nap, kinek 1 élet is kevés, mindig egy balfasz marad
Villaolaj akció a készlet erejéig!
Agip Fork Oil 5W, 7,5W, 15W: 2300Ft/l.
Nemsokára megjönnek az emelők, ilyenek és eladók, ha kell valakinek szóljon:
És még közel sincs kész.Egyenlőre még csak a kontúrok vannak meg és elkezdődött a színzés.A vége még messze van,kb. jövő január.
szép szamuráj
Igen az ingyenes oktatásokon több tanuló szokott jutni egy oktatóra. De ez is oktató függő. Idén voltam olyanon Nagykanizsán ahol 15-en voltunk 1 oktatóra. Ennek ellenére nem éreztem a figyelem hiányát. Anno Tibiéknél 5 diákra jutott 1 oktató.
Egy ilyen oktatásra azért is érdemes elmenni hogy kipróbálja az ember magát. Ha elsőre megy minden gyakorlat akkor tényleg felesleges tovább erőltetni.
ingyenesről már hallottam.. de gondolom nagyon sokan vannak rajta