Helló Sanyi. A számot nem hasraütve mondtam, hanem ez az igazság. Br. kisker ára 2705ft ezt 1542ft-ért kapom meg mert mint írtam autószerelő vagyok és ekkora kedvezményem-kedvezményünk van a Bárdinál (43%)
Erről beszélek....nekünk nyilván van kedvezmény és mivel nem teszek rá annyit így tudom kevesebbért adni, de azért nagyjából sejtem, hogy a nálam nagyobbak mekkora kedvezményt kapnak és ha még annál is olcsóbb valami na akkor az érdekes, azé' szerintem sehol sem lehet a kisker árból 60-80%-ot kapni és ennyivel még külföldön sem olcsóbb hacsak nem kamionnal rendel valaki......A nagyvasnál jópár cuccot tudok olcsóbban adni.......
Én megnéztem a Bardit, miután elolvastam ezt, mondom a mi a, ha ennyi, veszek is délután, de a kisker ár 27XX.
Egyébként nagyvason érdemes körülnézni ez ügyben.
Azért érdekes, hogy micsoda kedvezmények vannak egyes helyeken, és hogy akkor mekkorra árréssel dolgozhatnak...
Megnéztem tegnap is az Easy Ridert a Cool-on.Elég komoly ez a Pannónia ring
Viszont ismerős motorost láttam.Szerintem Turbózombitt láttam az elején kb. két másodpercre mikor a pályán motorozókat mutatták.Elől egy lámpájú SV,szürke pályaidommal,sötétkék bukóval.
A felvétel még valamikor nyáron készült.Zombi te lehettél?
Frpeter! Értem én, de lesz*rom. Napok óta a témán pörögsz és kukacoskodsz, nincs neked jobb dolgod? Ezt a fórumot cselekvőképes értelmes emberek olvassák, ha nem ismerik a témát utánajárnak, elolvassák a Denso honlapját, megkérdeznek szerelőket, ismerősöket, olyan embereket akinek adnak a véleményére, majd végül saját véleményt formálnak, és döntenek. Miből gondolod, hogy a te vagy az én érvelésem alapján kellene dönteniük? Miért lennél te hitelesebb nálam vagy bárkinél? Műszaki végzettséged van? Nincs? motorfejlesztő mérnök vagy a Suzukinál? Ugye hogy nem? Ugyanolyan motoros vagy mint bármelyikünk, azzal a különbséggel, hogy mindenáron meg akarod mondani a tutit egy olyan dologról, amihez műszaki-szakmai szempontból legfeljebb laikus szinten konyítasz. Én sem konyítok hozzá jobban, de nem is bocsátkozom hiteltelen érvelésekbe. A hirdetésben a gyártó leírását idézem címszavakban, azt hiszem ezt nyugodt lelkiismerettel megtehetem. De az önhitt okostojásokról meg az önjelölt szakemberekről megvan a véleményem. "Én már xezer km-ert motoroztam SV-vel ezért iszonyatosan értek mindenhez ami ezzel kapcsolatos" - na erre mondom én azt hogy muhaha. Tehát summa summarum, aki Denso IU24-et akar, az tőlem kaphat olcsóér'. Lehet hogy neked most valójában ez fáj, Frpeter? Rontom a bizniszt? Legjobbakat, peace
Ezt kb 50%-os kedvezménnyel lehetséges(még mi is drágábban kapjuk) ami egyszerű embernek nemigen van......írjuk inkább a rendes kisker árát mert ahhoz van mit számolni. Ennek a gyertyának a lángnál 2750 a listaára és mi adjuk 2500 körül. Ha a bárdinál az a kisker ár akkor erősen megkérdőjelezödik a valódisága. Ha viszont ez már egy cégnek adott kedvezményes ár akkor kár leírni megvezetve azokat akik ezután azt hiszik ennyi a normál ár. Semmi baj nincs azzal ha valaki igen olcsón tud szerezni bármit és azt továbbadja. Pl. Denso gyertyát is árulunk olcsóbban mint az NGK-t kb 10%-kal, de a Kori által beírt árnál drágábban kapom pedig elég jó kedvezményünk van ott is.
Helyes, de ezt hogy érted? A Bárdi feltehetően eredeti NGK-t árul, gond általában az innét-onnét "okosított" cuccokkal van. Mondjuk arra kíváncsi lennék, mennyi a Bárdinál a normál gyertya kisker. ára, és mennyi rajta az árrés.
5 évvel vagyok időssebb nálad és 1986-tól van jogsim motorra. 2008-ban vettem újra nagymotort. jövőre a b1-ben leszek és mivel felbontom és ugyanott újra kötöm ( UNION ) így az éves díjam 9079 ft lesz 13570 ft helyett. mivel okt. 29-től április 1-ig kivonattam a forgalomból így még egy negyed évvel kevessebbet fizetek. az idei év 2 hónap+ 3 napjátját már vissza is utalta a biztosító, ez már fedezte a kivonás ( 2300 ft díját ).igaz én az egész évet egyben fizetem ki autónál és motornál is.
Még mindig nem érted a kérdésem. Azt áruld már el, hogy miért szeressenek az emberek ilyen gyertyát a gépükbe.
"+Élettartam +Teljesítmény -Fogyasztás"
Élettartam ugyanannyi.
Teljesítmény nem lesz tőle plusz, ezt már kiveséztük
Fogyasztáscsökkenés, na itt lehet valami, gyanítom 1-2cl-rel lehet kevesebb 1000km-en.
De ezért asszem tök felesleges.
Csak azért mert egy darab érvet nem írtál, hogy az emberek mirét VEGYENEK ilyet bárkinél.
Frpeter! Lehetne. Viszont még mindig nem tudom, hogy miért minősítené a Denso IU24 gyertyát az a tény, hogy a te motorodban egy teljesen más gyertya (NGK CR8EIX ugye?) állítólagosan nem vált be. Ez sajnos ellenérvnek harmatgyenge. Annyit kérek, fogadd el tényként, hogy aki szeretne ilyen gyertyát a motorjába, az most nálam igen kedvező áron hozzájuthat. Én hiszek valamiben, amivel kapcsolatban te szkeptikus vagy. Maradjunk ebben. További parttalan fórumos eszmecserének nem látom értelmét.
60? Naaa azért az túlzás. Mint írtam én a lehető legszarabba vagyok mert kezdő jogsi meg A0-ba is vagyok max életév miatt mert 27 vagyok egyel jobb kategóriába vagyok és nekem 26-tól kezdődnek a biztosítók, 30-ért már neves biztosítók vannak
Egyébként nagyvason érdemes körülnézni ez ügyben.
Azért érdekes, hogy micsoda kedvezmények vannak egyes helyeken, és hogy akkor mekkorra árréssel dolgozhatnak...
Egyébként nem akarok, akkor már megtettem volna
Viszont ismerős motorost láttam.Szerintem Turbózombitt láttam az elején kb. két másodpercre mikor a pályán motorozókat mutatták.Elől egy lámpájú SV,szürke pályaidommal,sötétkék bukóval.
A felvétel még valamikor nyáron készült.Zombi te lehettél?
"+Élettartam +Teljesítmény -Fogyasztás"
Élettartam ugyanannyi.
Teljesítmény nem lesz tőle plusz, ezt már kiveséztük
Fogyasztáscsökkenés, na itt lehet valami, gyanítom 1-2cl-rel lehet kevesebb 1000km-en.
De ezért asszem tök felesleges.
Csak azért mert egy darab érvet nem írtál, hogy az emberek mirét VEGYENEK ilyet bárkinél.
Bar 800-at emeltek most ugy is, hogy a bonus eggyel feljebb megy...