Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt azé' kihagynám....
Nameg ellátogatok alsóörsre is.
Majd nyáron én is gyakorolom az integetést mint Losonci. Oszt benézek oda ha lészen időm.
A citán nem csináltam képeket....egyébként amíg nem voltam nekem is az volt a véleményem, hogy mi a francnak ez a felvonulósdi, de azután megtetszett a dolog és évente egyszer felmegyek mert nem is olyan rossz mikor Bp. belvárosában végre legálisan sőt rendőri segédlettel megyek át pirosokon többször is!
Jól elvagytok.Nem volt sok jelentkező.Mentem volna.
kép:
Jó az a takaró főleg robin.Nem csap össze a zsuva és melegbe vagy.
8fok? akkor 1 fok és jöhet a téli gumi Nade! Vigyázzatok az izületeitekre mert azt kezdi ki a hideg ezerrel, főleg a térdet és hiába húzol fel mégegy gatyát. szegény postásokat néztem ma akik most is nyomják meg egész télen ugye, ilyen tök vastag orkánszerű anyagot raknak a gépreamit telibe ráhalytanak a lábukra. Tisztára mint a mislen gumi emberek motoron
Lásd a képeket lentebb...Köd erre is volt.Paráztam is, h csúszik, de nem.Sőőőt!A kanyargós dimbesdombos erdei utakon alig volt nedves aszfalt!8C, s lehetett neki küldeni, mert volt tapadás...
Előre kll nézni meredten és ha látsz valamit rálépni finoman a pedálra.Nem volt hideg egész nap.
Áh villanyszerelő molyolt hogy legen világosság meg várni kellett a szállítókra hogy elmenjen egy bőrgarnitúra.Na mindegy egész héten herepacsi volt ma meg mindenki mindent azonnal akart.Tele ...köm a vevőkkel.
Én nem értem Ti hol éltek Itt rohadt nagy köd volt-van egész nap, van vagy 5 fok. Hogy bírtok ilyenkor motorozni?
Az összes kabát ami kinézett valahogy fel sem ment rám.Talán valmi Victory kabáton kívül.Na az meg pont 6e el olcsóbb mint a Beringem.Így naná hogy a márkásabbat választom.
Valszeg a Shox is az ár miatt távol keleten készítteti a motyóit és ott ilyen fura formájú emberek nem élnek mint én.
Így maradok a franciáknál még ha valamivel drágább is.
Sztahanovista lettél? ...De legalább megfizetik?

Citára akartam én is menni, csak elfelejtettem...motorozás közben úgy kikapcsolok mint az omnia egy óra navi után...
Nekem eddig nem volt gondom a shox-al.Persze nem egy világmárka de elérhető legalább.
Na, ez jó hír

Sanya:

19re lapot húztál, bejött .Itt 7kor még szemerkélt és a kabátomtól sötétebb felhők jelezték, h szívesen kiönteték a lelküket nekem , ránéztem a túrára a motorozz.hu-n, láttam, h sehol senki...
Plussz Töki mondta, h ezerszázalék, ha esik, te tuti nem indulsz el... .

Most mentem délután egy kisebb karikát fel Dobogókőre, ilyen látvány fogadott:

S így néz ki a segge egy kis csapatás után...Amúgy a motor egész tiszta maradt...
Ne má.Vóltál gyök kettővel felvonulni és integetni. Még sose jutott rá időm.Meg kedvem.
Ma is délig vagyok elvileg.Ehhez képest most értem haza. Valamit ki kéne találni.
na nyúl bélák.....egész jó időnk volt, 400km és a cita is belefért.....
1200-be másolt nekem kulcsot az sv-hez a helyi kulcsmásoló
Frpeter! Sajnálom hogy neked nem jött be az iridium gyertya. Tudsz esetleg még valakit említeni aki így járt? Nem lehet, hogy hamisítvány gyertyákat kaptál? Sajnos az NGK-ról pl. túl sok jót nem hallani manapság. Én eredeti Denso-t kínálok (made in Japan). Mindazonáltal, ha jól értem, te most azt próbálod sugallni, hogy a Denso mérnökei dilettáns amatőrök. Merész kritika, de ha Te mondod és igaz, akkor elhiszem. Üdv
Ugyanilyen (majdnem) az en kabatom is. Szerintem annyira nem rossz ez a shox. Mar 2 szezont kibirt...
márkás textildzsekit veszel...

Vagy ezek lent, vagy büse, mert olyannal nyomták a Mcgregorék is a long way kezdetű nótákban is...
Baze.Mi van ezekben ruhákban?TV-Videó?Net kapcsolat?Mitől ilyen rohadt drágák?
Mintha márkás bőrrucit vennék.
Azé csak óvatosan azzal a mutogatással.