Ugyanigy beszivtam egyszer. Omlott a viz mikor letettem a motort....aztan rajottem a turpissagra . Meg azota tudom milyen, ha tenyleg lyukas...spriccel mint az allat.
Ja , ha már a megrémülésnél tartunk, akkor leírom (de csak halkan... )
Hogy szintén szakadó esős motorozás után megérkezve letámaszom a vasat. Leszállok, aztán nézem, hogy mi ez az intenzív csurgás ....
.
.
.
Hűűűű B@zzzzzzzz+ ez a hűtőből jön..... Áhhhh ilyen nincs pont most lyukadt ki
alányúlok------ Jé de ez hideg.... na ott leesett, hogy csak a hűtőlamellák közé beverődött víz akart kijutni....
De azért mindig megnyugtat, hogy el tudom szórakoztatni magamat
Na igen, ez az amit én is utálok....
Viszont vicces az autósok rémült arca amikor a sorok között előremész, beállsz...Aztán megérkezik a gőzfelhő is.... Tisztára mint az Orient expressz
Látom a rémületet, " HOGY ATYA-GATYA KIGYULLADT A MOTOROD ÁÁÁÁÁÁ MIND MEGHALUNK " és bizony jókat lehet rajtuk derülni
Az esőruhám nem ázik át, azzal nincs gond, csak fél óra mire felöltözöm, és ez a pesti rohangálásban elég gáz, mert 10 percenként le-föl öltözni...
De hát muszáj, kocsi nuku...
Na igen.... Én is álltam már a zuhany alatt esőruhában
De le kell tesztelni a dolgokat, nehogy meglepetés érjen
Amúgy eddig az időképben bíztam, de már annak sem lehet hinni....
Múlthétre szakadó esőt mondott azt nem is volt semmmi, most meg megint esik... Fene se érti ezt
Remélem hétvégére kicsit jobb idő lesz...
Nekem NZI Vitesse van és annak levettem a plexijét és a forrásban lévő víz fölé raktam és úgyse lett párás, meg leheltem mint egy idióta -mármint próbáltam- és akkor se. Mondjuk az ára nem is a közép kategória volt
Ez furi mert nekem is V2R van és az biza egy csöppet sem párásodik
Vagy lehet, hogy ebből két verzió is van
Amúgy szerintem a tiéd is páramentes csak picit koszos belülről és akkor biza tök mindegy, hogy milyen alapból a felülete, mert úgyis a porszemecsék felületén fog kicsapódni....
Szóval próbáld meg letisztogatni belülről, DE nehogy valami vegyszerrel!( nekem külön felhívták rá anno a figyelmem, hogy van olyan cucc ami szétcsapja ezt a bevonatot és akko vége a dalnak...)
Vedd ki a helyéről és óvatosan valami szemüvegtörlős ronggyal maszírozd
Ami nem pinlock-os az mind párásodik szerintem...Valamelyik márkára lehetett venni pin-t meg kellene nézni,hogy nem jó e a caberg-re.. Az alsó,közép kategóriában nem kell csodákat várni egy sisaktól..
Már 2 hete nem volt? Enyém egy hónapja lassan... de ebbe a hónapba nem is indítom már el. Ott van szegény a radiátor mellett. Alszik Majd karácsony előtt felébresztem, nehogy kómába essen persze csak a garázsba.
Egyébként meg elmarad a karika, ocsmány az idő.
Van víz meg szivacs.
Hogy szintén szakadó esős motorozás után megérkezve letámaszom a vasat. Leszállok, aztán nézem, hogy mi ez az intenzív csurgás ....
.
.
.
Hűűűű B@zzzzzzzz+ ez a hűtőből jön..... Áhhhh ilyen nincs pont most lyukadt ki
alányúlok------ Jé de ez hideg.... na ott leesett, hogy csak a hűtőlamellák közé beverődött víz akart kijutni....
De azért mindig megnyugtat, hogy el tudom szórakoztatni magamat
Viszont vicces az autósok rémült arca amikor a sorok között előremész, beállsz...Aztán megérkezik a gőzfelhő is.... Tisztára mint az Orient expressz
Látom a rémületet, " HOGY ATYA-GATYA KIGYULLADT A MOTOROD ÁÁÁÁÁÁ MIND MEGHALUNK " és bizony jókat lehet rajtuk derülni
De hát muszáj, kocsi nuku...
De le kell tesztelni a dolgokat, nehogy meglepetés érjen
Amúgy eddig az időképben bíztam, de már annak sem lehet hinni....
Múlthétre szakadó esőt mondott azt nem is volt semmmi, most meg megint esik... Fene se érti ezt
Remélem hétvégére kicsit jobb idő lesz...
Tök jó...
Vagy lehet, hogy ebből két verzió is van
Amúgy szerintem a tiéd is páramentes csak picit koszos belülről és akkor biza tök mindegy, hogy milyen alapból a felülete, mert úgyis a porszemecsék felületén fog kicsapódni....
Szóval próbáld meg letisztogatni belülről, DE nehogy valami vegyszerrel!( nekem külön felhívták rá anno a figyelmem, hogy van olyan cucc ami szétcsapja ezt a bevonatot és akko vége a dalnak...)
Vedd ki a helyéről és óvatosan valami szemüvegtörlős ronggyal maszírozd
Minap találkoztam Szentdre felé egy ezres sárga gixxeressel.Na, mondom, nem is én vagyok ilyen őrült egyedül, h motorozom még...
Amikor nem esett, csak az aszfalt volt vizes, egyből úton voltam, csak nem mertem túl messzire menni...
Esőben szart se látok a plexin át, ezért nem szeressem, plussz párásodik ezerrel, mert ez a Caberg V2R überfasza sisak...
Csütörtökre kevesebb esőt mond .Szerintem jónak tűnik az a nap...