Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók a képek.
Hello,

Feri ( Ferko ) vagyok, Veresegyházról. Szeptember vége óta boldog tulajdonosa egy SV 650 S-nek. K6, 2007.03, "antracit", 6500km, LSL bukógomba, Finster dob. Egyébként gyári. Lehet, hogy a leírás alapján akár ismeritek is a régi tulajdonost ( Kerepes-Szilasliget ). Régóta olvasgatom a fórumot, tulajdonképpen már a motorválasztás is részben ennek volt köszönhető. Most forgalomból átmenetileg kivonva, de azért készülök a tavaszra. Ennek kapcsán kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani nekem valakit aki a bőrgatyóm hosszát hozzáigazítaná a lábam hosszához, mert most nagyon gyűrődik a csizmában , ami igen kényelmetlen. A gond az, hogy az alján kívül-belül van egy zippzár is. ( mondjuk nagyobb gond lenne ha nem lenne :-) )
Helló VANYEK igen 5800 kmel vettem, de tiszta zsír állapot hasidom bukógomba 2004. 04.forgalombahelyezés karcmentes állapot!
Gyilkos tó, meg Békás szoros .....hmmmm
Asszem olyan színnel irigykedem mint Frpeti gatyója
Mennyivel volt hidegebb odaát? Tök jó móka lehetett...
:
:
Na merre jártunk hétvégén?:
Milyet tettél a helyére
a gyári sv indexek még mindig eladóak

darabja 4.5k, de 2db - 8ért, 4db pedig 14k-ért vihető...
Az okosság, a tanktáska úgy jön velem mindenhová, mindha rá lenne heggesztve, Én nagyon szeretem!
Baze... olyan jó a kapcsolatom magammal, hogy meglepem magamat karácsonyra én is egy tanktáskával. Szerintem örülni fogok neki.
AKCIÓ
6 ezerért eladó sv 650 gyári dob amit hirdetek ( megtaláljátok adatlapomon)
Én sem szeretek cipekedni.de ha lenne egy faxa tanktáskám...Megvan mit kérek karira
Méretezted összetett igénybevételre?
Sosem voltam a híve a dobozolásnak. Szerintem elcsúnyítja a szép motort. Elismerem, hogy hasznos találmány, de nem szép.
hozzáteszem, hogy: SZERINTEM !
Hűha, ez szép lett .

Féldisznyót is elviszi, ránézésre
Direkt gyártjuk a port a garázsban.
Felújítás van ma betont törtem egész nap belül ezért poros..35 éves rossz minőségű beton.Porzik és mállik szét na ma jó sokat lihegtem belőle magamba.Pussz a vakolat is porzik rendesen mert az se csúcs minőségű volt.
E van majd kitakarítok na.
De később.Van egy halom lom is.
Mi ez valami fényező garázs? Akkora por van mint az állat
Nem olyan rossz az.Az enyémben sincs 8500 nál több.
Ma kicsit foglalkoztam az eposzi dobozprojektemmel.Megvan a doboz.Kellemes csalódás volt látsik hogy használt de korrekt állapotú dobozhoz jutottam 11e ért.Először azt hittem kicsi lesz de a sisak lötyög ebben a buflák nagy lufi dobozban 26 literes asszem könyv szerint.Mintha egy nagy űrhajó telepedett szegény bugyikék hátára..Givi E260 Micro pedig a neve.
szatyi! Ez az a tök kevés kilóméteres SV nem? 6-7E km van csak benne ugye?
Cerélünk
ami jó az jó...

Már az is megfordult a fejemben , h 1 csövesítem az Sv-m...
Danke sőn
Az a dob atom jól szól!

Nekem két giannelli adja a hangot, de még én is megcsodáltam...
Nekem van egy összekötőcsővel együtt, piszok jó hangja van.