Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félévest? Max okt. és márc. közötti félév Mert kb egy 10-est spórolsz és az 3 tank
Megéri, kb egy féléves benzinpénzt megspórolok vele.
De majd ha lesz állandó keresetem a biztosítás is az én nevemen lesz.
Basszus... akkor miért nem anyám nevére irattam énis?
Nem kell hozzá jogsi, egyébként ő az üzembentartó is, persze jogsi nélkül.
Érdekes dolog ez egyébként! Mert mikor biztosítást kötsz kérnek jogosítványt is. Mi van akkor ha nincs, mert sztem anyukádnak sincs nagymotorra. Ezesetben drágább a biztosítás vagy olcsóbb lesz? Mert lehet jogositvánnyal nem rendelkezőnek is motorja, nemde?
Tudtommal nem.
De az én nevemre súlyos 10ezrekbe került volna.
Na bazz. Ő is motorzik?
Jah+anyám nevén van a bizti.
Valszeg régebb óta van motorod.
Nekem 14 ezer párszáz lesz jövőre.
Miért, hol voltatok? Amúgy az a forma 3000 volt, és nekünk se tett jót :)
Köbénél nem.Újat nem lehet kötni fel lettek függesztve.
Nálam dettó ugyanez a helyzet...Köbe vs. normális biztosítók, hát majd meglátom, puding próbálja az evés...

momentán 31k.

Én nem tudok trükközni a B-s jogsival, mert egy évben szereztem

Egyik biztosító sem egy UNICEF, ha pengetni kell...
Megkötöttem.Majd szólok ha gebasz lessz.
Ez igaz... na kösd meg és értesíts!
Én így első évben nem vonatom ki ha jó az idő gurulgatok vele.Bár ma egész nap esett.Onlány meg nem tom nézegetik e a jogsimat.Majd meglátjuk.
Hoppá, megnéztem énis a B-s jogsim megszerzésének évszámával és több mint 10ezerrel olcsóbb Unionnál 18E ft
Azon biztosítók emelhetnek év közbe akik egyesületek! Wabard meg KÖBE pont az... ezeknél van tagdíj is pluszba. A josit meg nézik, legalábbis megnézték mikor kötöttem, gondosan nézve az A és a B-s jogsi különbséget :D. Kocsim nekem is a KÖBE-nél van de az Allianz évese meglepően olcsó valami 22-23E ft, arra énis átváltok. Motorral nemtudom mi legyen, mondjuk azt is nézni kell, h nekem ki van vonva 4 hónapot minimum egy évbe a forgalomból, szóval anyival olcsóbb lesz majd
Én a mikori a jogsija menüpontra 1992-t írtam hisz azóta van jogsim.Igaz a motorra csak márciustól de szerintem nem néznek utána.
Kocsira az allianz verhetetlen mert 20e valahányszáz arra is.Egyszerre átutalom egész évre oszt csá.Wabard meg Köbe meg ilyenekben nem bízom mert lehet több bajom lessz velük mint a pár ezres nyereség.Asszem a wabard szerződései olyanok hogy ha balesetezel hirtelen év közben felmehet.
Ezzel játszok énis és egy nagy szar az egész. megnézem 3 helyen és mindig más az eredmény ráadásul mikor elmegyek a biztosító honlapjára és kiszámolom ott, akkor jön a 4. eredmény... Nekem most wabardnál van és 28e ft, allianznál pont most néztem 56E :D
De én szar helyzetbe vagyok mert kb fél éves a jogsim és A0-ba vagyok
Kinek hogy gyütt ki a kötelező?biztositashu-n most intéztem 20e az évesem.K és H nál.Rossz vagy jó ez?
Köszi a segítséget a 15 napra voltam kiváncsi
17perc?Az képtelenség...

motogp játék közben fél szemmel fórumoztam .
akkor jól értelmeztem, szerintem is ez volt a kérdés.
Szerintem félreértés van....nem azt kérdezte, hogy mennyi ideig tart átíratni(nekem a legrövidebb 17perc volt) hanem, hogy hány nap alatt kötelező.....