Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jégrobira gondoltam nem hóra.
Pont így láttam én is.Gumi megvan csavar kéne és elszántság a robira.
Ezt a "nem használok hátsó féket főleg ilyen időben" dolgot sürgősen felejtsd el. Ilyen időben éppen hogy első féket kell minél jobban pihentetni mert hamar összejöhet egy perec és ez nem olyan amit péknél kapsz...
Kacc-kacc! 50 ezer meg egy bambi... És még mielőtt üzletrontással vádoltok én is tudok hozni Densot és NGK-t is, de aki kérdezi azt lebeszélem.
Nekem volt iridiumos a gépben, már bánom hogy 12-nél nem cseréltem, 18-nál már nagyon szarul járt a gép és amikor kivettük alig volt elektróda. Szal az 50 ezer jó nagy kamu, ugyanannyit megy el mint a sima és nem ad plusz lóerőket (miért is adna egy gyertya? ) mint ahogy azt állítják.
De ez hóban szart sem ér, csak jégen...
Én SV-ztem már hóban, izgalmas... Ja és hó alatt azt kell érteni, hogy az útról nem takarították el abszolút, nem csak volt egy-két hófolt itt-ott. Meg lehet csinálni de elég necces és rohadtmód fárasztó, mikor 30km 3 órába telik.
Mindenki motorozik?

Nem pörög az élet...

Vagy, van aki dolgozik is?

Sikerült átnyergelnem téli ruházatra...Öcsém, ég és föld 5C-ban a cordura a bőrruhához képest...

Leteszteltem, egy pólót vettem alá, s nem fáztam, pedig errefelé esik az eső és 5.4C volt, mikor 6kor letettem a vasat.

Majdnem meglett az első perec . Szemerkélő eső, M3 hátul, 7C alatt, egyesben akartam gyorsan kihajtani a főútra...A hátulja meg elindult, h megelőzze az elejét...Hú de besz****m...

Később az utcán teszteltem, h mennyire csúszik.Hátsó fékkel fékeztem és már 20-30km/h-ról csúszott 2m-t...Mondjuk nem használok hátsó féket, főleg nem ilyen időben.De ha az első csúszik meg?Akkor most nem a holnapi túrán gondolkodnék, hanem azon, hogy honnan szerezzek gyorsan alkatrészeket.

Sanyi: képzeld, esőben sem ázik be az a rés, ami a lámpa és az undertail közt van!Ugyan felveri a kerék a sz@rt a lámpára is, meg a rendszámtáblára (megheftöltük, egész tűrhető lett, képek holnap) és ennyi.ÚGyhogy a gyorsan koszolódó rendszámtábla az egyik pozitív hozadéka az undertailes átalakításnak .
Azért persze fog kapni fekete szilót, mert biztos ami biztos.
Kedves SV650 tulajok! A kis SV-ben 12.000 kilométerenként esedékes a gyújtógyertyák cseréje. Ilyenkor érdemes megfontolni a Denso Iridium IU24 gyertyák nyújtotta előnyöket. A japán gyártó 50.000 km futásteljesítményt ad meg, a biztos szikrát a 0,4 mm átmérőjű iridium tűelektróda és az U-vájatos elektródakialakítás garantálja. A saját motoromban is ezt használom, ismerősöknél is bevált. Most igazán kedvező áron ajánlom megvételre (3.490/db). Elérhetőség a hirdetésben. További érdekes infók a Denso honlapján. Üdv
Találtam is valami hasonlót....
http://www.sportmotor.hu/motor...
http:/
/www.sportmotor.hu/motor...

Csak kopott gumi nincs itthon..bár lehet tudok szerezni..aztán csak rá kell szánnom magam
Lekopott gumiból kell kettő meg egy belső és egy vödör facsavr és akksis csavarhúzó nomeg jó adagi idő meg elszántság.
Egyik gumit telecsavarod facsavarral hogy úgy nézzen ki mint egy sünmlac a másikat meg beszabod a gumiba hogy fedje rendesen a csavarfejeket felmegy a felnire bemegy a belső oszt csá.
Valami hasonlón én is agyaltam a robogóra csak elakadt a dolog...mármint hogy hogy marad ott tartósan és közben nem ereszt le a kerék Azért meg nem veszek jó pénzért egy pár szöges gumit.
1 vödör tescos csavar és már kész is a téliguma.
Mennék ha lenne időm nincs is hideg.

Amúgy csá mindenkinek.
Télen a hóban is nyomod a Robogóval?Tavaly én végig azzal jártam...napi 10 km oda vissza a melóhelyre..."rutin" szerzés céljából is jó CSak mire a melóhelyre értem legtöbbször majdnem görcsbe állt a derék a folyamatos megcsúszás rákészülés miatt csak ne kéne időre sietni
Én sem motorozok már
Múlthéten majdnem elfikkantottam a ködben, a nedves faleveleken és úgy döntöttem, hogy nem döntöm tovább a gépet.
Én sem, majd ha 10 fok fölé megy a hőmérséklet.
Szeva!
1600 ml a gépkönyv szerint.
Én úgy vettem észre itt egyedül én nem motorozok csak ebbe a hidegbe Mármint az SV-vel. A Jog megy minden nap melóba
Helló Te úgy csaj
Hol voltál eddig hogy nem láttalak?
Na, jó. Nem akarok bunkó lenni. Köszönök normálisan.
Szia !
Hogy vagy ma?
Háló Fiatalok !
Ismét itthon. Mizu veletek?
Még mindig nem jutottam el odáig hogy teleöntsem a gépemet fagyállóval? Mennyit érdemes beleönteni a hűtőbe?
Amúgy van olyan aki még motorozik közületek?
Nem SV-re gondoltam, hanem a 25ös re Arra mondom, h olyan "fél" nagy motor már
Hogy érezd az Erőt Luke .
Minek az 1000-es?
Az már elefánt a porcelánboltban.
Yee, egy újabb SV1000 párti
nem, nem naggyal, kicsivel, de szeretni nagyon szeretem, sőt ez már... :)
najó nem durvulok :))
De az SV idom nem nekem kell amúgy :)
Hűűűű... 19 évesen így motorozol egy "nagy" motorral? Minden elismerésem. Így tovább!
Hmm sztem neked kell árat mondani, boltba se te mondod meg, h mennyiért vinnéd el a lisztet....