Ma pl. felváltva kaptam a retket az égből, vagy az előttem haladó ablakmosójából...
A mai nap kedvence mégis az a tót rendszámú köcsög (lehet adócsaló magyar is), aki a szakadt trágya tranzitjával (1.st generation transit:) kihúzódva a felezőhöz, igyekezett kitakarni a szembefogalmat...Aztán elfogytak a szemből jövők, én meg mellé mentem és megkapta az egyezményes nemzetközi jelet .
Azt vettem észre, h "vége a motoros-szezonnak" és az autósok gombnyomásra feledkeznek meg rólunk, mintha megint csak ők lennének az utakon, pedig vagyunk egy páran, akiknél egész évben szezon van.Örülök, h nem kell letennem a vasat télire.
Válság közben jó hajóról álmodni = éhes disznó makkal kb.
Örülök, ha a svájciak nem lopják ki a pénzt a ciprusi offshore cégből és nem jelentenek csődöt, h a tulaj le tudja cserélni az slr mclarent, mert 1 éves...
Ez igaz, orrbaszájba ákcijjóznak a bótok...Azt decemberben erre még rá fognak tenni egykét lapáttal...
De én nem akartam (nem bírtam ) várni decemberig, mert 2 napot nem mentem az Svvel és máris minden bajom volt...
A shox-é lett a nyerő, mert kantáros és g*ci meleg, mert van rajta extra vesevédő és felér a mellkasomig, 22k.A hosszított kabát, mely majdnem combig ér az 18.
Pedig ahogy én állok kell majd.A being olyan melegre sikeredett hogy 20 foknál bélés nélkül is izzadok mint a ló.A Clovert is lejjebb vették mostmár 50e volt utoljára. A nagyon melegre ott a hálós de közte nincs.Na a legjobb a bering valmi bűrje lenne de 100e akcióban.nem adják a bőrüket olcsón.
Hmm...Akkor jobb ha motorfékezek, meg előre gondolkodom, mert a megcsúszó hátulja nem volt vicces...Jó, h volt bringás rutinom (éveken át bicóztam, akár 10 centis hóban is...Mer' jó poén volt )
Ja, meg persze, nem mentem gyorsan, ez is mázli volt...
Ma pl. felváltva kaptam a retket az égből, vagy az előttem haladó ablakmosójából...
A mai nap kedvence mégis az a tót rendszámú köcsög (lehet adócsaló magyar is), aki a szakadt trágya tranzitjával (1.st generation transit:) kihúzódva a felezőhöz, igyekezett kitakarni a szembefogalmat...Aztán elfogytak a szemből jövők, én meg mellé mentem és megkapta az egyezményes nemzetközi jelet .
Azt vettem észre, h "vége a motoros-szezonnak" és az autósok gombnyomásra feledkeznek meg rólunk, mintha megint csak ők lennének az utakon, pedig vagyunk egy páran, akiknél egész évben szezon van.Örülök, h nem kell letennem a vasat télire.