Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van, mennyit ér? :)
Farok...idom Konkrétan nem tudom mire gondolsz?
Ezt nem jelzi hibaként......egyszerűen csak van és csereberével lehet rájönni melyiknek van gondja, illetve mi általában már tudjuk, volt 1-2 ilyen gép....
Komplett farokidom kellene, a műanyag része.
Ha nincs benne lámpa az nem vészes, de ha van benne az se baj.
Hát a 60 000 nem olcsó egy "kis " hibáért ,de úgy látom itt ti jól ismeritek egymást,egy két sör mellett egy donorral egyenként ki lehet próbálni az alkatrészeket. Csak donort kell szerezni.

Egyébként hogyhogy nem lehet kiolvasni? Nincs hozzá műszer ,vagy nem jelzett hibát?
Ha az a ronda rendszámtartó rész kell, az van.
Azért jó lenne ha tudnál még.
Kicsit drágábban kéne adni az alkatrészeket.
Szia! Melyik tipusú hoz kellene farok idom?
Sajnos van egy-két dolog nálam, és nem sok köze van a válsághoz, mindenesetre remélem a jövő szezonban még tudok motorozni, de utána már biztosan nem :(
Oké, köszi!
Nem nekem kellene, láttam az adatlapodon van msn és e-mail cím is. Ha nem bánod, továbbítom az illetékesnek és le tudjátok tárgyalni a dolgot.
.Azzal jókat lehet túrázni.
Fent vannak a média fórumán a képek zipben.
DT 125 vagy valami hasonló.
Idom komplett a két fél esetleg a lápával együtt vagy a fekete sárvédőrész ami hátra nyúlik?
Ezt jó lenne tudni.
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó SV farokidomot?
A következő mi lesz?
Feltöltöm nemsoká mindet a médiára.
Szia!
Bár most nem hirdetem, de az enyém elviheted 750-ért. 2003.11. hó, hamarosan friss műszaki. Rendszeresen karbantartott.
Hát 750-ért inkább megkímélt karbisat tudsz venni vagy gyilkolt inyektorost.Azok inkább 900-1M körül kezdődnek.
750e ft körül de annyiért még nem láttam igazán jót meg sztetek várható még árcsökkenés
Bár attól függ mekkora a keret.
Sv media forumra menj ott van szerintem több is.
Sziasztok sv 650est szeretnék venni 2003-2005évjáratig de úgy veszemészre h drágábbaklettek mint nyáron nem tud vki eladót?