Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV 1000, attól az évjárattól, aminek már a két ledsoros a hátsó lámpája.
Vagy föld kihordás a pincében.Lehet jelentkezni.
Vasárnap pizzaGP az Andrettiben!
Megint szombat.Akkor kezdem a melót.
Jövőre azért néha mentek vasárnap is?
Jó utat nektek!
közben rátaláltam a motorozz.hu-n, úgy néz ki megint leszünk páran

én inkább a felcsúti ponthoz megyek, itt a kertek alatt nekem közelebb van, mint a másik.
gyere....
igen, néhány időpontot még egyeztetnem kell magammal
A Te kolbászodat mindig magamnál hordom, nehogy illetéktelen szájba kerüljön , de semmi fogazás!
Azért kérdeztem, mert holnap átvinném a gumákkal együtt!
M1-M7 kivezető ÖMV kút 8.40-kor találka és 9.00-kor indulás.
Téligumi, hólánc fenn volt nem?
Sanya, én benne lennék!

Honnan indul a buli?
Hideg van mint a szar.
magadtól kérdezed?
Beszéltem sógoroddal....télleg megette a kolbimat a disznó!
Holnap du 6 körül otthon vagy
Kedvem van, motorom nincs, kivonattam!
Tényleg, szombaton megyünk páran Zirc felé gurulni egy rövidet. Ha valakinek van kedve az csatlakozzon.
Szerintem nem olyan jó üzlet, sokat kéne faragni.
Az nekem se sok van..de majd holnap 4 kor kiderül...én is dobra csorgatom a nyálam mint te onnét vannak a linkek...na de majd eccer fognak még szidni a szomszédok
Köszi.Kűggy pízt is.
Zoli32--egy újabb kipuf link
Legalább sport nem gyári mint a legutóbbi dukis...
http://www.expressz.hu/auto/ja...
Igazából se a gyors, se a lassú hűtés nem buli. A lassútól kilágyul, a gyorstól megtekeredik.
Érteni kell hozzá.
Jövő héten szintereztetem a pakkertartóm és majd megérdeklődöm mi lesz a felnivel.
Az fő baj szerintem hogy a felni kerek és nem tud hová tágulni..gyárilag nincs benne illesztési hézag (első kátyúnál összerogyna) és nem számolnak azzal hogy majd a hülye gyerek "sütőbe" teszi..200 300 fokon tuti nyúlna 1-2mm-t ha elvágva kiegyenesítenénk a felnit..Így a vak szerencse hogy olyan lesz mint előtte..persze a nagy gyáraknak van hozzá profi technika de az nem maszekol."Profi" mezei cégnél gyengébb technikával arra kéne nagyon figyelni hogy ha már elvállalja akkor szép fokozatosan melegítse és lassan hűtse le ..így talán kisebb az esélye a vetemedésnek lágyulásnak...nem értek hozzá csak filóztam..Egyébként hétköznapi példa a vasúti sín nyáron.. és nincs pár száz fok sem szerencsére és mégis mint az ökörhugyozás.Annó fizika órán tuti tanították hogy melyik fém mennyire tágul hő hatására..Mindenesetre nekem is tetszik a fekete felni...de inkább fényezőre bíznám és több rétegben valami jóféle kopásálló lakkal csináltatnám.