igen, néhány időpontot még egyeztetnem kell magammal
A Te kolbászodat mindig magamnál hordom, nehogy illetéktelen szájba kerüljön , de semmi fogazás!
Azért kérdeztem, mert holnap átvinném a gumákkal együtt!
Az nekem se sok van..de majd holnap 4 kor kiderül...én is dobra csorgatom a nyálam mint te onnét vannak a linkek...na de majd eccer fognak még szidni a szomszédok
Az fő baj szerintem hogy a felni kerek és nem tud hová tágulni..gyárilag nincs benne illesztési hézag (első kátyúnál összerogyna) és nem számolnak azzal hogy majd a hülye gyerek "sütőbe" teszi..200 300 fokon tuti nyúlna 1-2mm-t ha elvágva kiegyenesítenénk a felnit..Így a vak szerencse hogy olyan lesz mint előtte..persze a nagy gyáraknak van hozzá profi technika de az nem maszekol."Profi" mezei cégnél gyengébb technikával arra kéne nagyon figyelni hogy ha már elvállalja akkor szép fokozatosan melegítse és lassan hűtse le ..így talán kisebb az esélye a vetemedésnek lágyulásnak...nem értek hozzá csak filóztam..Egyébként hétköznapi példa a vasúti sín nyáron.. és nincs pár száz fok sem szerencsére és mégis mint az ökörhugyozás.Annó fizika órán tuti tanították hogy melyik fém mennyire tágul hő hatására..Mindenesetre nekem is tetszik a fekete felni...de inkább fényezőre bíznám és több rétegben valami jóféle kopásálló lakkal csináltatnám.
Jövőre azért néha mentek vasárnap is?
én inkább a felcsúti ponthoz megyek, itt a kertek alatt nekem közelebb van, mint a másik.
A Te kolbászodat mindig magamnál hordom, nehogy illetéktelen szájba kerüljön , de semmi fogazás!
Azért kérdeztem, mert holnap átvinném a gumákkal együtt!
Honnan indul a buli?
Legalább sport nem gyári mint a legutóbbi dukis...
http://www.expressz.hu/auto/ja...
Érteni kell hozzá.