Nahhh aztán nem ám úgy értelmezni, h kötöszködök Mégiscsak dícsérgetni nem szabad mert elbízod magad és a végén jövő héten megcsinálod az új csővázas SV-t
Me béna vagyok és elszabtam a fúrást. Meg lusta és így hagytam. E má így marad.Nekem teccig vagy csak tényleg lusta dög vagyok.
Csomagok majd eltakarják.
Trükkös mert hátúlról van megcsavarva a két lábtartó csavar hosszabb átmenő és anya ment rá.Még a laposvasba is megy szerintem egy merevítés.Vagy már túl biztosra megyek?
Hát ott ahol a lábtartó van rögzítve 2 csavarral, szemből a jobb oldali mellett végződik a te csöved nem? És én úgy látom mintha egy laposvas lenne ráheggesztve a végére és csak úgy ott van. De ezekszerint félrelátom Nahh a lényeg, h sztem csak az kellene oda amiről beszéltem
A teteje jó sztem, viszont a lábtartónál az alsó csövet kihagytam volna, és csak azzal rögzíteném ami még nincs is kifúrva meg rögzítve. Az összkép nem rossz ebknt, ahoz képest h házituning
Csomagok majd eltakarják.
Ezzel már SV-mentést is vállalhatsz, mert el fogja bírni (a heggesztés mindenképp )
Meg az fogja tartani az oldaltáskát.Meg a fene tudja méég talán kenyérsütőt is rá tok rakni.
Ne sokat röhögni.Még szétszedhetem.
www.motoralkatresz.eu