Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De meg akar 3 szemelyt is elvihetsz, tuti elbirja az a sok vas
Neeeeee az a Gladius.És a nevemet összehozni vele vétek.
Nahhh aztán nem ám úgy értelmezni, h kötöszködök Mégiscsak dícsérgetni nem szabad mert elbízod magad és a végén jövő héten megcsinálod az új csővázas SV-t
Me béna vagyok és elszabtam a fúrást. Meg lusta és így hagytam. E má így marad.Nekem teccig vagy csak tényleg lusta dög vagyok.
Csomagok majd eltakarják.
Így már értem ezesetben csúnya, h látszik a laposvas, miért nem lett hoszabb a cső inkább 3 centivel?
Trükkös mert hátúlról van megcsavarva a két lábtartó csavar hosszabb átmenő és anya ment rá.Még a laposvasba is megy szerintem egy merevítés.Vagy már túl biztosra megyek?
Hát ott ahol a lábtartó van rögzítve 2 csavarral, szemből a jobb oldali mellett végződik a te csöved nem? És én úgy látom mintha egy laposvas lenne ráheggesztve a végére és csak úgy ott van. De ezekszerint félrelátom Nahh a lényeg, h sztem csak az kellene oda amiről beszéltem
Köszi.Mi is nincs kifúrva?
A teteje jó sztem, viszont a lábtartónál az alsó csövet kihagytam volna, és csak azzal rögzíteném ami még nincs is kifúrva meg rögzítve. Az összkép nem rossz ebknt, ahoz képest h házituning
Fúú, ebben van munka rendesen...

Ezzel már SV-mentést is vállalhatsz, mert el fogja bírni (a heggesztés mindenképp )
Egen.Ez mind én vagyok.
A csöveket is te hajtottad?
Ja.De az a slusszpoén erős legyen.
Meg az fogja tartani az oldaltáskát.Meg a fene tudja méég talán kenyérsütőt is rá tok rakni.
Asszem kicsit robosztus a szerkezet, én azt a hátsó lábtartós merevítést lehagynám, de ha kapott egy szinter bevonatot nagyon zsír lesz.
Csak 6 méter nem sok. Hegesztő profin körbevarrja a hétvégén és megy porfestőhöz.
Van benne anyag az biztos... Szerintem lefujod es nem is lesz olyan csunya
Picit alakultam csomagtartó ügyileg.Egy picit ronda de már ideiglenes hegesztéssel is tart rendesen.Vélemények?
Ne sokat röhögni.Még szétszedhetem.
Óje
www.svmedia.hu
www.motoralkatresz.eu
lennék a motorod helyében
Hogyha rendelsz a suzukinál kulcsot akkor igen.
Küldtem választ!
kösz, akkor remélem letudom másoltatni
Nincs.
k3-4 es kulcsába van indításgátló?