Jó bemelegítés lesz Debrecen előtt.Találtam egy kipust, aki olcsóbbért csinálja meg a két összekötőt.1.5-2napra vállalta, így egy kis városnézés is belefér .Egy csobbanás Hajdúszoboszlón...Úgyse jártam még arra...
Korzika?Nem lészen az kicsit messze így elsőre?Nem semmi túra lenne.igaz idő és píz kérdése.
Egy VFR-es ismi hívott Hollandiából aszongya ütközünk Párizsban majd a haverjával felkolbászolunk Portugáliába Liszabon körülre.
Megnéztem Gugli mapszon.Egy olajcseréből nem gyün ki a menet.
Há mondom kicsit rövidebbre gondoltam első falatnak.
a kemény ülésre nekem a nagy túrázók a bicósok habszivacs naciját ajánlották, állítólag az egy igen költséghatékony megoldás, h a segged ne törje fel az ülés.
Mivel jövöre tervbe van véve Korzika, így én most a télen mindent kipróbálok ami segíthet elérni a célt.
Tudod, amikor elmúlik a nyár, jön a hideg, az pedig nem jó...Tehát már van ülésfűtés is .Ha lenne szivargyújtóm, akkor teszkós ülésfűtés, masszírozó funkcióval 3 motorral 2ezerért bejátszana, de mivel nincs...
Én speckós ülést tommot-tól tudok, de azok az árak, azok a fránya árak...kukken zí hir
Tommot-os ülés lesz?
Nekem nem a derekam fáj, hanem egyszerűen a seggem. Túl kemény az ülés. + a (alsó)gatya varrásai vagy gyűrődései (szárassal is próbáltam már) belevágnak a húsomba...
Ülésfűtés nemtom milyen lehet, nekem egyszer autóban alámkapcsolták viccből, én meg azt hittem véletlen behugyoztam, és az olyan meleg :-))))))))))).
Nem.Nem biztos.Elején törötten vettem így lehet elállítódott rajta valami.Fut egyenesen meg ilyenek tehát az jó.Bár Sanyi mondta is hogy kagylós kicsit az első gumim.Így amint kicsit kevesebb a válság és összekaparom a pénzt rá megbeszélem vele az ügyet.Átnézetem és megy bele az erősebb rugó szimering meg vastagabb olaj.
A fütés az extra extrája, az elsődleges szempont akényelmes ülés pozició! A hosszabb túráknál éreztemaderekamat, hazafelé márfáradtabbnak éreztem magam és csak azért húztam, h hamarabb hazaérjek! Ez fog most megszünni! Jövőre többet mennék külföldre, ami 400+ km-ben, szeretnémjólérezni magamat!
Hogy mik vannak.Beszarás.Majd dobj fel képet róla ide.Kivi vok a kinézetre.
Bár én inkább elmennék délre ahogy az utóbbi pár napot néztem minthogy fűtsem a seggem,
Az ÚJJ ülés, deréktámasszal, habszivaccsal, ülésfütéssel kb 30 papir!
A HÉTEN RENDELTEM MEG! A GSR-esek nagyon dicsérik, pedig arra 55 az ülés! Az enyém beszarás szép lecc, de csak január 2.felében lesz kész, egyedi hímzésekkel!
Akit érdekel....................
De tavasszal megyeeeeek.
Csak ki kéne fogni hogy ne legyenek sokan a pályán.Ha még mindíg szvdobogást kapok akkor max néző leszek.