Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem túl nagy méretű dobozt melyik gyártó ad emberi áron?
Shoxot néztem 16e egy 30 literes doboz 34-es meg már 26e.Háttt nem tudom.
fotók megjöttek?

A rendszámos fotót átdobhatnád!
Egyszerű lenne ha kiolvasható lenne. Én azért voltam kb 3x szervizben mert nem volt hibakód és nem volt egyszerű kideríteni hogy mi a baja, mivel nem volt donor.
Sztem ha nem garis, egy 60-ast biztos ott hagyok de inkább többet.
Ha alkusszal intézteted ők intézik, ha az ő weblapjukon akkor nem.
Keveset......majd később.Nem lenne jobb.
Látam ezt is.Csak szar a szegénység.Ennyiért láttam komplett dukit is.Még nem tudtam utalni magamnak fizetést így jegelem a dolgot átmenetileg.De ott van az agyamban a lehetőség köszi.Jövőre meg lessz.
sokat....most!
Zoli ezt nézd!
Én a helyedben azonnal megvenném,ennyiért nem kapsz két jó dobot és még jól is néz ki,szép trapéz alakú vég,titán színű rozsdamentes.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Mennyit?
Mikor?
jó....adj.....
Apropó Sanyi elhoztam a gumit.Nemigen tudott a srác árat mondani.Ha kevés lett a pénz akkor még ha ütközünk adok.
A0-nak a legolcsóbb általában a NIT. Nekem ott idén 20 rugó volt az éves díj jövőre gondolom emelkedik valamennyit. Ott bárki megkötheti bármilyen biztosítását 2 éve mindössze havi 100huf. a tagdíj akármennyi járműre is.
KOBE-nel van tagdij is, ami nincs benne a kalkulator altal kidobott arban! Amug meg, ha neten kotod csak ki kell nyomtatnod par dolgot, amit elkuldesz egy megadott cimre. A tobbit ok intezik.
Otletem nincs mennyibe kerul. Nekem azert kene, hogy akkor nem fenyeztetem az enyemet (lehorzsolodott). Licit ajanlatom 3500 HUF .
Ja és a lamda szondát ki is felejtettem.
A befecskendezett üzemanyag mennyiségét a computer szabályozza,legalább 3 szenzor jeleiből. A légszűrőházban van egy levegőszenzor ,nézik a motorhőmérsékletet is a termosztáton lévő hőgombával ,és valószínű van egy TPS szenzor a pillangószelep tengelyén ami a z aktuális gázállást figyeli.Nem érdemes sakkozni vele ,vidd el valahová ahol ki tudják olvasni a hibakód alapján ,hogy mit kell cserélni/beállítani. Ha csak a műszert dugják rá az nem lehet drága és akkor nem kell egymás után megvenni minden alkatrészt.
Na ezért van nekem karburátorosom!
Fr te mindent tudsz vazze?!
itt lesz raktáron

Ja, így már értem:), akkor duplán szívás, h év közben vettem motort és nem év elején...

Megint végigmentem.Most a KÖBE-t hozta ki, 31k éves díjra, a mostani 38hoz képest az nem semmi!

Ha itt online kötöm, ki intézi a továbbiakat?Mert, perpill. be van csengetve a 4ik negyedév.Aztán a Köbe szól a K&H-nak, h én átmentem hozzájuk?
Azért, mert 9 hónap kell egy évben a bónuszhoz.
Váltani tudsz most is persze, de a K&H-nál nem sok olcsóbb van. Próbáld meg kiszámolni saját weblapjukon, -10% asszem. Én most kötöttem ott újra.
Hmm, még kitalálom, igazából csak tarcsiba kellene :)
Nemtom hány éve fizetitek a biztit, de nekem 9600/negyedév, s jövőre ezt akarják még megfejelni a K&H-sok 2ropival .S maradnék A0-ban...

Két dolgot nem értek: ha fél éve fizetem, miért maradok A0-ban?

Akkor is lehet biztosítót váltani, ha az összes biztosítási időm eddig 6 hónap (se) ?
Utánanéztem az áraknak...Én 12-ért találtam gyári SV1000 indexet, 6ért utángyártottat...

Mivel az enyém használt, legyen féláron.

Új ár: 6k/db, a hátsót adom 5k?S átviszem hozzád

De ha egyben kell, akkor 14k.

(alkudozni illik!)
Dög nehéz, jó sok fém van benne...

Mennyit szánnál rá?Tudom, válság van
Hibaelhárítás: hideg alapjárat.
Esetleg valaki tudja, hogy merre kellene keresnem? Nézegetem a leírásokat, de még nagyon zavaros. Nem igazán tudom, hogy mit kell keresni, és hogy hol. Így nem lesz egyszerű