Egyszerű lenne ha kiolvasható lenne. Én azért voltam kb 3x szervizben mert nem volt hibakód és nem volt egyszerű kideríteni hogy mi a baja, mivel nem volt donor.
Sztem ha nem garis, egy 60-ast biztos ott hagyok de inkább többet.
Látam ezt is.Csak szar a szegénység.Ennyiért láttam komplett dukit is.Még nem tudtam utalni magamnak fizetést így jegelem a dolgot átmenetileg.De ott van az agyamban a lehetőség köszi.Jövőre meg lessz.
Zoli ezt nézd!
Én a helyedben azonnal megvenném,ennyiért nem kapsz két jó dobot és még jól is néz ki,szép trapéz alakú vég,titán színű rozsdamentes. http://www.kepesmotor.hu/onroa...
A0-nak a legolcsóbb általában a NIT. Nekem ott idén 20 rugó volt az éves díj jövőre gondolom emelkedik valamennyit. Ott bárki megkötheti bármilyen biztosítását 2 éve mindössze havi 100huf. a tagdíj akármennyi járműre is.
KOBE-nel van tagdij is, ami nincs benne a kalkulator altal kidobott arban! Amug meg, ha neten kotod csak ki kell nyomtatnod par dolgot, amit elkuldesz egy megadott cimre. A tobbit ok intezik.
A befecskendezett üzemanyag mennyiségét a computer szabályozza,legalább 3 szenzor jeleiből. A légszűrőházban van egy levegőszenzor ,nézik a motorhőmérsékletet is a termosztáton lévő hőgombával ,és valószínű van egy TPS szenzor a pillangószelep tengelyén ami a z aktuális gázállást figyeli.Nem érdemes sakkozni vele ,vidd el valahová ahol ki tudják olvasni a hibakód alapján ,hogy mit kell cserélni/beállítani. Ha csak a műszert dugják rá az nem lehet drága és akkor nem kell egymás után megvenni minden alkatrészt.
Na ezért van nekem karburátorosom!
Azért, mert 9 hónap kell egy évben a bónuszhoz.
Váltani tudsz most is persze, de a K&H-nál nem sok olcsóbb van. Próbáld meg kiszámolni saját weblapjukon, -10% asszem. Én most kötöttem ott újra.
Esetleg valaki tudja, hogy merre kellene keresnem? Nézegetem a leírásokat, de még nagyon zavaros. Nem igazán tudom, hogy mit kell keresni, és hogy hol. Így nem lesz egyszerű
Shoxot néztem 16e egy 30 literes doboz 34-es meg már 26e.Háttt nem tudom.