Fasza idő volt ma gurultam egy 200at megint.Kipróbáltam Kengyelfutó párátlanító cuccát (tasakban pici kendő, 1x használatos, elvileg 5 napig garantált párátlanítás).
Atom jó cucc.Végre sehol sem párásodott le a szemüvegem, ami mint szemüvegesnek egy kész csoda ...
Még a motorozás után, betérve a fűtött lakásba (8C-ből a 22C-be) sem párásodott le.Na, mondom, akkor irány a hardcore pálya.A vízforraló fölé tettem.S SEMMI!Bazzeg, semmi...
Ez a kendő ilyen lilás felületet hoz létre a lencsén, amúgy.
A shoxos cucc is úgy néz ki, h beválik.Egy hosszú ujjú pólót vettem alá a guruláshoz, s nem fáztam...Kivéve a p**csöm és a seggem.Amit nem értek.De majd az ülésfűtés megoldja...
Ja, a vörösvár-Komárom-Tatabánya útvonalon elértem egy új fogyasztási rekordot 6.11L dec dö wáj áhá áhá áj lájk it...
Mert Rossi tutkó, olyan kesztyűje van mint nekem, rólam koppintotta .A csizmájáról nem is beszélve .
Lorenzoról van egy képem, azon épp a dájnézés könyökét karcintja az aszfaltra.Nem túl régi kép, bár lehet, h azóta már nem rókásat hord...
A harmadik fazonnal megfogtál...Szabad a gazda?
Atom jó cucc.Végre sehol sem párásodott le a szemüvegem, ami mint szemüvegesnek egy kész csoda ...
Még a motorozás után, betérve a fűtött lakásba (8C-ből a 22C-be) sem párásodott le.Na, mondom, akkor irány a hardcore pálya.A vízforraló fölé tettem.S SEMMI!Bazzeg, semmi...
Ez a kendő ilyen lilás felületet hoz létre a lencsén, amúgy.
A shoxos cucc is úgy néz ki, h beválik.Egy hosszú ujjú pólót vettem alá a guruláshoz, s nem fáztam...Kivéve a p**csöm és a seggem.Amit nem értek.De majd az ülésfűtés megoldja...
Ja, a vörösvár-Komárom-Tatabánya útvonalon elértem egy új fogyasztási rekordot 6.11L dec dö wáj áhá áhá áj lájk it...
attól függ.
Késő van, jégkorongmeccs után, már dekoncentrált az ember...
Mert Rossi tutkó, olyan kesztyűje van mint nekem, rólam koppintotta .A csizmájáról nem is beszélve .
Lorenzoról van egy képem, azon épp a dájnézés könyökét karcintja az aszfaltra.Nem túl régi kép, bár lehet, h azóta már nem rókásat hord...
A harmadik fazonnal megfogtál...Szabad a gazda?
Felhívott a Vágópista, h a 10milllás kérdésnél elakadt a cimbi?
D.Zsékettő ?Jelöljük meg? Te vagy az ász.
Te állat jár a 10 pont...
Roli: nem indulok MX-1 ben...Mert ahogy a Balcsiring kinéz, oda inkább a Rossi is gumicsizmával fog járni...
Az esős idő engem is autóba kényszerített...Hááááát az 1.4es fabia kombi nem úgy gyorsul mint az SV .Ellenben melegen tart
A haverom egybe írja a nevét: Nopara!
Ment a mail!
majd tavasszal megyek haza moccal megint