Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött, minnyá nézem.
A tiédet megkaptam! na mind1 holnap regelek valami másra aztán küldök másik mailt!
Én is neked, viszont én semmit sem kaptam. Sztem a freemailt dobd ki a pi**ába!
Nekem egy szenzor szart be, aminek hála hidegen nem volt alapjárat, melegen meg ingadozott 1000-1600 közt. Nem tudom melyik szenzor volt, valszleg hőmérséklet érzékelő lehet és valami 40 pénz lett volna az ára.
szerintem automata szivató van, illetőleg a bejövő jelek alapján a computer szabályozza az alapjáratot, illetve a "szivatót".
Köszönöm a segítségeket.
Nem akarom, hogy helyettem keresse meg valaki a hibát/a hőfok érzékelőt (automata szivatót?), csak gondoltam, hogy hátha valaki már találkozott ilyen hibával.
Esetleg FRPETER meg tudod nekem mondani, hogy neked mi volt a gond? A hőfok érzékelőt cserélték ki?
Akkor most mi a helyzet? Van automata szivató, vagy Zoli32-nek van igaza?
Még egyszer is köszönöm mindenkinek.
küldtem mailt.
Ha megmondod milyen címről írtál, utánanézek. Nem szoktak levelek eltűnni.
Jó a hiba, nálam ugyanez volt, még szerencsére gariban. Viszont nem voltam ott a cserénél, szóval sajnos marad a szervizküönyv böngészése, amit helyetted sajnos sztem senkis em fog megtenni.
Kb 50 helyen szerepel rajta az e-mail cím vagy az árajánlatkérő, de akkor itt a cím: frpeter kukac fbi.hu
Az baj, biztos hogy elment neki a levélke?Ajánlom még az SVmedia forumon PÜ-t írj azt tuti olvassa.Itt nem szereti a sok salátát olvasgatni.
multhéten írtam kettőt is
Autómata szivató szerintem nincs a hőfokszenzor (blokk/hengerfej körül és a hűtőnél kéne keresni) jele alapján az inyektor dúsít egy fix táblázat alapján számolt értékre.Elvileg így tudom lehet rosszul.
Írsz egy szép E-mailt frpeternek.
Füstjelek nem jók.
Helló!

Segítséget szeretnék kérni, hogy Sv 650-nél hol található az automata szívató, illetve az ahhoz kapcsolódó hőmérséklet érzékelő. Elvileg van egy moci bontásra, és kellenének nekem ezek az alkatrészek, de nem tudom,hogy hol kell keresni. A szerelőm szerint azért nem jó az alapjáratom (teljesen fordítva működik hideg indításnál, olyan mintha nem is lenne szivató), mert a hőmérséklet érzékelő romlott el, és egy kisebb vagyonba kerül. Így most keresgélek.
Előre is köszönöm a segítségeket, nagyon fontos lenne.

Üdv.: Ákos
sziasztok!
frpeter az oldaladról hogy tudok rendelni? (láncszett,fékbetét)
www.suzukisv.lap.hu oldalon össze van gyűjtve az összes alkusz...
Pontosan...
Amúgy a közvetítő intéz mindent, nem kell szarakodni. Ha saját oldalán kötöd, neked kell Bonus-Malust kérni, stb... Ezért drágább többekközt...
motorszállitás, mentés külföldröl is. tel 06309492804
Sanyi a szerelő, biztos jobban tudja :) Nekem is ők cserélték, igaz segítettem :)
Nekem még nem sikerült megnézni a Netrisket, folyton lebasz.
A köbét neeeeeem, csak szerződéses alkusz, jövőre Ők dölnek be a Máv után!
Jó a gondolatmeneted Szabi,de minden ember más és más (lakhely, életkor, gyerek, előző káresemény, bonusz besorolás, és még sorolhatnám) az egyéni egyedi biztositásnál ez mind számit, a szmtgép sablonos kérdéseket tesz fel,de te(ti) egyénenként további kedvezményekben is részesülhettek! Ezt csak egy üzletkötő segitségével érvényesithető!
Ja a K&H (argoszt) dobta ki neten nekem is 3.-nak a vabard és a Köbe után és a legolcsóbb meg ez közt volt ezer körüli összeg.
Na ettől félek én is.Nekem jön a marha és én vihetem bivalybasznádra felméretni mert spórol a biztosító ezen is.
Akkor a mabizhoz kell fordulni ( tudok segiteni, ügyvéd, belföldi klárrendezés stb...) idén a K&H A LEGJOBB, probálkozzatok ott!
Én velük nem állok kapcsolatban, de probálkozom, ha sikerül felírom, és rajtam keresztül is tudtok fgb-t kötni, ne kapkodjatok a tényleges szerződéssel, várni kell a legjobb ajállattal!