Nekem egy szenzor szart be, aminek hála hidegen nem volt alapjárat, melegen meg ingadozott 1000-1600 közt. Nem tudom melyik szenzor volt, valszleg hőmérséklet érzékelő lehet és valami 40 pénz lett volna az ára.
szerintem automata szivató van, illetőleg a bejövő jelek alapján a computer szabályozza az alapjáratot, illetve a "szivatót".
Köszönöm a segítségeket.
Nem akarom, hogy helyettem keresse meg valaki a hibát/a hőfok érzékelőt (automata szivatót?), csak gondoltam, hogy hátha valaki már találkozott ilyen hibával.
Esetleg FRPETER meg tudod nekem mondani, hogy neked mi volt a gond? A hőfok érzékelőt cserélték ki?
Akkor most mi a helyzet? Van automata szivató, vagy Zoli32-nek van igaza?
Még egyszer is köszönöm mindenkinek.
Jó a hiba, nálam ugyanez volt, még szerencsére gariban. Viszont nem voltam ott a cserénél, szóval sajnos marad a szervizküönyv böngészése, amit helyetted sajnos sztem senkis em fog megtenni.
Autómata szivató szerintem nincs a hőfokszenzor (blokk/hengerfej körül és a hűtőnél kéne keresni) jele alapján az inyektor dúsít egy fix táblázat alapján számolt értékre.Elvileg így tudom lehet rosszul.
Segítséget szeretnék kérni, hogy Sv 650-nél hol található az automata szívató, illetve az ahhoz kapcsolódó hőmérséklet érzékelő. Elvileg van egy moci bontásra, és kellenének nekem ezek az alkatrészek, de nem tudom,hogy hol kell keresni. A szerelőm szerint azért nem jó az alapjáratom (teljesen fordítva működik hideg indításnál, olyan mintha nem is lenne szivató), mert a hőmérséklet érzékelő romlott el, és egy kisebb vagyonba kerül. Így most keresgélek.
Előre is köszönöm a segítségeket, nagyon fontos lenne.
Pontosan...
Amúgy a közvetítő intéz mindent, nem kell szarakodni. Ha saját oldalán kötöd, neked kell Bonus-Malust kérni, stb... Ezért drágább többekközt...
Jó a gondolatmeneted Szabi,de minden ember más és más (lakhely, életkor, gyerek, előző káresemény, bonusz besorolás, és még sorolhatnám) az egyéni egyedi biztositásnál ez mind számit, a szmtgép sablonos kérdéseket tesz fel,de te(ti) egyénenként további kedvezményekben is részesülhettek! Ezt csak egy üzletkötő segitségével érvényesithető!
Akkor a mabizhoz kell fordulni ( tudok segiteni, ügyvéd, belföldi klárrendezés stb...) idén a K&H A LEGJOBB, probálkozzatok ott!
Én velük nem állok kapcsolatban, de probálkozom, ha sikerül felírom, és rajtam keresztül is tudtok fgb-t kötni, ne kapkodjatok a tényleges szerződéssel, várni kell a legjobb ajállattal!
szerintem automata szivató van, illetőleg a bejövő jelek alapján a computer szabályozza az alapjáratot, illetve a "szivatót".
Nem akarom, hogy helyettem keresse meg valaki a hibát/a hőfok érzékelőt (automata szivatót?), csak gondoltam, hogy hátha valaki már találkozott ilyen hibával.
Esetleg FRPETER meg tudod nekem mondani, hogy neked mi volt a gond? A hőfok érzékelőt cserélték ki?
Akkor most mi a helyzet? Van automata szivató, vagy Zoli32-nek van igaza?
Még egyszer is köszönöm mindenkinek.
Füstjelek nem jók.
Segítséget szeretnék kérni, hogy Sv 650-nél hol található az automata szívató, illetve az ahhoz kapcsolódó hőmérséklet érzékelő. Elvileg van egy moci bontásra, és kellenének nekem ezek az alkatrészek, de nem tudom,hogy hol kell keresni. A szerelőm szerint azért nem jó az alapjáratom (teljesen fordítva működik hideg indításnál, olyan mintha nem is lenne szivató), mert a hőmérséklet érzékelő romlott el, és egy kisebb vagyonba kerül. Így most keresgélek.
Előre is köszönöm a segítségeket, nagyon fontos lenne.
Üdv.: Ákos
frpeter az oldaladról hogy tudok rendelni? (láncszett,fékbetét)
Amúgy a közvetítő intéz mindent, nem kell szarakodni. Ha saját oldalán kötöd, neked kell Bonus-Malust kérni, stb... Ezért drágább többekközt...
Én velük nem állok kapcsolatban, de probálkozom, ha sikerül felírom, és rajtam keresztül is tudtok fgb-t kötni, ne kapkodjatok a tényleges szerződéssel, várni kell a legjobb ajállattal!