Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többet nemtok, csak ennyit meg olvastam egy hírdetést képesmotoron, ezért kérdeztem hátha vki
mennyire külföld az a külföld?

Mondd, mit hallottál

Mivel jó magyarjaink mindent megszoroznak kettővel az árcédulán, miután átváltották forintra, nem csodálom, h kűfőd ócsóbb...

Ha amcsiból rendelnék, tudok adni embert, aki behozza...
"A6, 645 egy szar" ez bátorító kritika volt!

Mondom én, h csakazSVaszámít ...

Mert, miért is szarok, egyébként?
Biztosan hallottatok már a külföldről behozott új csúcskategóriás bukókról, állítólag elég olcsón hozzájuk lehet jutni. Bizniszelt már vki ilyet?
nincsen mit
ezer köszönet!
levél ment
peppino83@freemail
jelenleg debrecenben vagyok én is, adj mail címét és küldök robbantott rajzokat
Sanyi! Fékcsöves emilre választ kapok?
Balu80 is odavalósi, biztos ellát pár jótanáccsal!
ugyan így fostam énis a motoroktól pedig autószerelő vagyok. Nem mertem megcsinálni a telószimering cserét... most h van 2 törött telóm, gondoltam szétszedem és természetesen idegbeteg lettem mikor megláttam miért fizettem Kb 1 órás meló a 2 szimering cseréje. Ugyan így voltam az új kocsikkal is mint A6 meg 645ös bömbi... Mindegyik egyszar
nem kell, az a fejidommal 1ütt lejön... a fejidomot a két tükör csavarjai és a két oldalt lévő csavar tartja..meg van 2 csavar ami összefogja a plexit, a fejidomot, meg a műszerfal körülötti műanyagot
De van itt S-es tulaj...A helyzet az, h én is végignéztem, amint Fr meg a szerelősrác elmúkolt vele, így még emlékezetből is alig tudnál felidézni hogyan csseréltek hűtővizet .
Nem off semmi gond nincs nem törik könnyen nem olyan nehéz csak ne félj tőle az idom sem nagy ügy fenn a tükörnél tartja az oldalán meg hátrébb a lámpát ne vedd ki csak a kanócot szedd le és lejön egyben az óra körüli idom picit szívósabb ott a kis oldalsó takaró alatt is van csavar.Ha meghúzod érzéssel tudod hol tartja és ott keress csavart így le fog jönni az is.
Debrecenben lkunkamúgy de úgy látom neked van szervized! ti hogy csináljátok? kicsit megfeszítitek az idomot és úgy csavarjátok le?
nem rózsaszín volt a rucija, de kacsintott és megnyalta a szája szélét ...Akkor ez buzi volt?

Gyapi: látom épp a menüt vizslató arcunkat tetted fel .A sör kiment belőled indulásra?
Szerintem kár egy sör miatt izgulnod, én napok óta járopk rendszám nélkül (lekopogom), Pestre is...No para!
akár.....
most?
Ha Bp.-n vagy a közelében laktok gyertek be a műhelybe.....pár perc alatt megvan.
tudjuk hogy nem 1 nagy művelet kocsin 1000X csináltuk de itt fosunk! szedjük le a fejidomot! kösz. sose csináltuk! valamit elbaszunk leesik széttörik szopjuk! szedjük ki a csavart feszitsüg meg kicsit oldalra! attól szintén para! túlhúzom megpattan megreped! lehet 1 X megcsináljuk utánna röhögünk magunkon mekkora faszok vagyunk! na valahogy megoldjuk! azért köszönjük a segítséget bocs az OFF ért!
Sziasztok
Bazzki ehhez azért nem kell atomtudósnak lenni.Esetleg tekerjétek a MÁSIK irányba is.
Benyúlsz mint a tehénbe a mesterséges megtermékenyítő kitapizod a hűtősapkát.Eltéveszthetetlen forma.Majd mivel valszeg bajonettzáras egy picit tekered és leugrik majd a vizpumpánál a csavar kiteker és pisil is. Ha biztosítócsavaros akkor megszíttátok.
próbáltuk mi a fejidomot is leszedni de ahoz ki kell venni a lámpát is!? mert mi még 1 felfogatást láttunk de ahoz csak a lámpa kiszedésével tudtunk volna hozzáférni!?
nem jön ki a víz úgy mivel nem kap levegőt. A kupakot mindenképpen le kell szedjétek mert feltölteni csak ott lehet. A kiegyenlítő tartály más célból van ott. Ez egy zárt rendszerű hűtő és abba a tartájba csak a tulnyomás vize megy, ami elenyésző.
Csavart?
Egy bazi nagy hűtősapka 20 as vagy nagyobb lyukat fed le.