ugyan így fostam énis a motoroktól pedig autószerelő vagyok. Nem mertem megcsinálni a telószimering cserét... most h van 2 törött telóm, gondoltam szétszedem és természetesen idegbeteg lettem mikor megláttam miért fizettem Kb 1 órás meló a 2 szimering cseréje. Ugyan így voltam az új kocsikkal is mint A6 meg 645ös bömbi... Mindegyik egyszar
nem kell, az a fejidommal 1ütt lejön... a fejidomot a két tükör csavarjai és a két oldalt lévő csavar tartja..meg van 2 csavar ami összefogja a plexit, a fejidomot, meg a műszerfal körülötti műanyagot
De van itt S-es tulaj...A helyzet az, h én is végignéztem, amint Fr meg a szerelősrác elmúkolt vele, így még emlékezetből is alig tudnál felidézni hogyan csseréltek hűtővizet .
Nem off semmi gond nincs nem törik könnyen nem olyan nehéz csak ne félj tőle az idom sem nagy ügy fenn a tükörnél tartja az oldalán meg hátrébb a lámpát ne vedd ki csak a kanócot szedd le és lejön egyben az óra körüli idom picit szívósabb ott a kis oldalsó takaró alatt is van csavar.Ha meghúzod érzéssel tudod hol tartja és ott keress csavart így le fog jönni az is.
nem rózsaszín volt a rucija, de kacsintott és megnyalta a szája szélét ...Akkor ez buzi volt?
Gyapi: látom épp a menüt vizslató arcunkat tetted fel .A sör kiment belőled indulásra?
Szerintem kár egy sör miatt izgulnod, én napok óta járopk rendszám nélkül (lekopogom), Pestre is...No para!
tudjuk hogy nem 1 nagy művelet kocsin 1000X csináltuk de itt fosunk! szedjük le a fejidomot! kösz. sose csináltuk! valamit elbaszunk leesik széttörik szopjuk! szedjük ki a csavart feszitsüg meg kicsit oldalra! attól szintén para! túlhúzom megpattan megreped! lehet 1 X megcsináljuk utánna röhögünk magunkon mekkora faszok vagyunk! na valahogy megoldjuk! azért köszönjük a segítséget bocs az OFF ért!
Sziasztok
Bazzki ehhez azért nem kell atomtudósnak lenni.Esetleg tekerjétek a MÁSIK irányba is.
Benyúlsz mint a tehénbe a mesterséges megtermékenyítő kitapizod a hűtősapkát.Eltéveszthetetlen forma.Majd mivel valszeg bajonettzáras egy picit tekered és leugrik majd a vizpumpánál a csavar kiteker és pisil is. Ha biztosítócsavaros akkor megszíttátok.
próbáltuk mi a fejidomot is leszedni de ahoz ki kell venni a lámpát is!? mert mi még 1 felfogatást láttunk de ahoz csak a lámpa kiszedésével tudtunk volna hozzáférni!?
nem jön ki a víz úgy mivel nem kap levegőt. A kupakot mindenképpen le kell szedjétek mert feltölteni csak ott lehet. A kiegyenlítő tartály más célból van ott. Ez egy zárt rendszerű hűtő és abba a tartájba csak a tulnyomás vize megy, ami elenyésző.
Mondd, mit hallottál
Mivel jó magyarjaink mindent megszoroznak kettővel az árcédulán, miután átváltották forintra, nem csodálom, h kűfőd ócsóbb...
Ha amcsiból rendelnék, tudok adni embert, aki behozza...
Mondom én, h csakazSVaszámít ...
Mert, miért is szarok, egyébként?
Gyapi: látom épp a menüt vizslató arcunkat tetted fel .A sör kiment belőled indulásra?
Szerintem kár egy sör miatt izgulnod, én napok óta járopk rendszám nélkül (lekopogom), Pestre is...No para!
Sziasztok
Benyúlsz mint a tehénbe a mesterséges megtermékenyítő kitapizod a hűtősapkát.Eltéveszthetetlen forma.Majd mivel valszeg bajonettzáras egy picit tekered és leugrik majd a vizpumpánál a csavar kiteker és pisil is. Ha biztosítócsavaros akkor megszíttátok.
Egy bazi nagy hűtősapka 20 as vagy nagyobb lyukat fed le.