Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezt csinálod akkor biztos jobban tudod, én ezt tapasztaltam és ezért írtam. Ja és otthon hátradőlve pár kattintással eltudom intézni az egészet, kényelmesen és bármikor, nem kell se időt egyeztetni és utána járni se idegent várni a lakásba.
Tényleg nem kötekedek de a kényelem sokat ér nekem.
Arról nem is beszélve,hogy a neten akár 8-10 biztosító ajánlatát is összevethetem. Na ennyi üzletkötővel biztosan nem lenne kedvem találkozni
A mostanit rendezed/rendezted dec 31-ig. Amit ujat kotsz, az majd jan 1-tol el es majd kuldik a csekket ev elejen.
én netrisken megnéztem melyik dobja legolcsóbbnak és ahhoz mentem... végül még olcsóbbra jött ki mint ami netrisken lett volna
Engem sem zavar..minnél olcsóbb annál jobb.. Úgy sem ad semmilyen plusz szolgáltatást csak muszályból van kötve..Persze akkor gáz ha ilyen olcsójános biztosítós emberrel karambolozol mert mire az ilyen biztosítók fizetnek..
HI! Nem nem,az üzletkötő további kedvezményeket ad az aktuális biztosító terhére, ami után kevesebb kincset zsebel de mégis keres!
Én is ezt csinálom kiegészitésként, tudom mi ujság!
Üzletkötővel jobb áron tudtok kötni, de dumálni kell, maguktól nem nyilnak a kedvezmények,csak ha rávilágitotok, h ez még jár!
Köszi a válaszokat!Megkötöm neten eccerűbb
Láma kérdés Mivel a mostanit is a szalon kötötte meg előtte sem nagyon volt mire biztosítást kötni úgyhogy sötét van ilyen téren.
2008 okt. óta van biztim a gépre..elvileg most lépek B1 re A0-ról és gondolom már így kell X-elni is..akkor idén már nem kell fizetni semmit mert már ki van a jelenleginél csak majd jövőre jön a rendes negyedéves első csekk az új cégtől...
Jól tippelem?
Nem baj, hogy olcsok, en mar kihuzom veluk, ameddig meg nem szunnek. A torvenyeket betartom, a tobbi nem erdekel...
A wabardtól kűldtek egy levelet ,hogy a pszáf felfüggesztette a biztosításkötésüket de ez a jelenlegi biztosításokra nem vonatkozik..
Ők is olcsók voltak..túl olcsók
A biztosítós üzletkötők csak azért nem propagálják a netes üzl. kötést, mert ugrik a jutalékuk.
A neten nyugodtan megkötheted, én is minden évben a netrisknél kötöm és nagyon korrektek és minden évben spórolok pár ezrest. Ha kitöltöd az adatokat és a végén szerződést kötsz , válasz üzenetben megkapod a szerződés adatait és összeget is.Eddig soha nem volt egy fillér eltérés sem az ajánlathoz képest de még a megkötés elött is lefogják írnia kondíciókat, ahol ismét átnézheted.
Dolgoztam biztositonal...nyugodtan kosd meg neten, nem lehet belole semmi gaz. En mar evek ota ott kotom . Most Wabardnal vagyok elotte MAV volt...Netrisk raadasul, ha jol tudom argaranciat vallal, arra az esetre, ha hibasan lenne naluk az ar.
ha ilyen közvetítőn keresztül kötöd akkor sztem más az ár... családban van biztosítós ismerős aszonta neten ne kössem.. nekem amúgy a k&h-nál van
Union nekem 4773 a mostani Allianz 7290 lenne jövőre de a poén hogy az Union saját weboldalán kalkulálva meg még egy ezressel olcsóbb lenne...bár ott meg kevesebb a kérdés...csak nemtom belevágjak e így...lehet inkább személyesem kell bemenni egy helyi irodába..már ha van
Öcsém beszopta a MÁV-al úgyhogy én félek kicsit a nagyon olcsó biztosítóktól.
Melyik biztosító az?Én a wabardnál kötöttem és valami 4200-at fizetek negyedévente..A régi hatezer párszáz volt..
Akkor áruld már el hogy kell! úgy látom neked S-es van és foglakozol is a tipussal eléggé!?
Hali!
Ezek a kalkulátorok mennyire pontosak?Csak mert a Netrisk.hu nézem aztán ott durván negyedévente 2 ezerrel olcsóbb az egyik bizti cég..de a saját weboldalán kikalkulálva meg már 3 ezerrel olcsóbb..most akkor ha kitöltöm az adatlapot és elküldöm akkor nincs vissza út vagy akkor tuti annyi lesz amennyit kalkulált?
Egyébként lehet van helyben is ilyen biztosító de had ne keresgessem már meló után...meg lusta is vagyok azéé van a net [
Mennyit kérsz a farokért meg a két csatis indexért? :)
Nekem van egy farokidomom. Mennyit ér neked? :)
Pálya?
Huh én attól halálra rémülök viszont ha megyek akkor sokat kéne azon ritka alkalomkor ha ráérek.
Rengeteg szép hely van ahova el kéne jutni és oda ritkán vezet versenypálya.Ha azt komolyan akarod csinálni kell hozzá egy vagon gumi,idom és idő,idő,idő.Pályák télen nincsenek nyitva hacsak nem szicília,meg a rivierán.Viszont ha oda més pályázni akkor én kitúrázok és megnézlek.
Meg a mastercard is csak akkor jó ha van rajta píz.
Meg ha elfogadják.
A kapaszkodot mennyiert adnad oda? Meg a szine is stimmelne nekem
Én félek, h eldőlök a mocival, ha kézzel kell tolni.Így inkább ráülök, s rollerezem .Kényelmes és biztonságos.

de kinek a pap, kinek meg lánya
Gondoltam, a mászterkárd befér az ülés alá

1hetes túra?WOW!Nem tudom, h bírnék-e sokat menni...Egyre inkább a pálya felé hajlok.Túra=sok előkészület=sok motyó=dög nehéz és lassúvá válsz=technikai rizikó, h valami elromlik...

Vagy?
Mondjuk a kampórögzítésem lassan megoldódik.
ja, hátsó emelőre is annál fogva rakom rá...