Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig már kinéztem egy pofás üléstáskát ha cuccolni kell.Ha ningy ülés idomra nem lehet felrakni. Így majd jössz egyhetes túrára rohamosziszerelésben.A púp alá meg fér egy rendszám 2 gatya meg két póló.
én se szállítok utast, és a kapaszkodónak olyan a profilja, hogy a csomagrögzítő gumipók (aka sisakháló) kampója is lecsúszik róla. Viszont ha tologatni kell a motort, jó szolgálatot tesz. mindegy, csak kérdeztem :)
mármint az első(előző) tulajtól jött gyárilag így...
járt hozzá gyárilag

mivel én nem vagyok utaspárti, meg alapból fölöslegesnek tartom, így megválnék tőle...
Neki üléstakaró púp vagy mi a szösz van nem hinném hogy kell a kapaszkodó.
az utaskapaszkodót design ügyileg vetted le, vagy más a cél? (csomitartó, stb)?
Ezt az érdeklődést

akkor 3-ról indul a licit

csak vicceltem...
Mit érhet meg neked?Én darabját úgy 3k-ra taksálom...

Képek:
úúúúúúúúúúúú nekem is kéne egy, írd már meg mennyiért adnád
Szia. A gyári irányjelzőket mennyiért adod? (4db)
Üdv: Szabi
Nem vagyok nagy szaki, de mire gondolsz farokidomnál?Azt a nagy fekete ronda izét, ami kilóg mint a kasza és tartja a rendszámot stb.

Vagy a színre fújt hátsó idomot?

Mert az előbbi lenne...Bár kétlem, h erre gondolsz .

Ugyanitt gyári első és hátsó indexek (csatlakozóval), régi Svhátsó eladó.Ár megegyezés szerint
Van valakinek eladó SV farokidom?
Hali!
Az első gumi 2008. 03. heti, a hátsó 2006. 25. heti. Pakson vannak.
Szia! Mikori gyártásúak?
Sziasztok!
Alig futott tökéletes állapotú (min. 95%-os) Metzeler ME Z4 túrasport gumik 120/70-17 és 160/60-17 méretben, párban eladók. Ár: 20eft. Tel: 20/3508433
én mondtm nekik h nem kell, de nem tudták megoldani...
Hali
HEL fekcsovet ismeritek? Milyen minoseget kepvisel?
Hát nem :)
hmmm....akkor a lucas sem túl drága hasonló léért...
Már én se tudom, de sztem csak az első volt 20 körül. Hátsó pedig 8 körül, tehát a 28 kb reális.
télleg?.....akkor rosszul emlékeztem, ezt Fr tudja jobban....
Előre-hátra az se 20.
Hűtővízcseréhez minek levenni a fejidomot már nem azért?
hú bazz....el is felejtettem, na most van lucas amit a héfalas mellett még tudok szerezni és az kb előre-hátra 28 rugó körül lenne, de csak a télen lesz a nagykernek típus specifikus méretre vágott garnitúrái addig csak úgy, hogy ők rakják össze ha mondjuk a méretet. A héfalas 20 körül van....
Keressétek Pohit a fórumon ő hoz be bukókat.