Pedig már kinéztem egy pofás üléstáskát ha cuccolni kell.Ha ningy ülés idomra nem lehet felrakni. Így majd jössz egyhetes túrára rohamosziszerelésben.A púp alá meg fér egy rendszám 2 gatya meg két póló.
én se szállítok utast, és a kapaszkodónak olyan a profilja, hogy a csomagrögzítő gumipók (aka sisakháló) kampója is lecsúszik róla. Viszont ha tologatni kell a motort, jó szolgálatot tesz. mindegy, csak kérdeztem :)
hú bazz....el is felejtettem, na most van lucas amit a héfalas mellett még tudok szerezni és az kb előre-hátra 28 rugó körül lenne, de csak a télen lesz a nagykernek típus specifikus méretre vágott garnitúrái addig csak úgy, hogy ők rakják össze ha mondjuk a méretet. A héfalas 20 körül van....
mivel én nem vagyok utaspárti, meg alapból fölöslegesnek tartom, így megválnék tőle...
akkor 3-ról indul a licit
csak vicceltem...
Képek:
Üdv: Szabi
Vagy a színre fújt hátsó idomot?
Mert az előbbi lenne...Bár kétlem, h erre gondolsz .
Ugyanitt gyári első és hátsó indexek (csatlakozóval), régi Svhátsó eladó.Ár megegyezés szerint
Az első gumi 2008. 03. heti, a hátsó 2006. 25. heti. Pakson vannak.
Alig futott tökéletes állapotú (min. 95%-os) Metzeler ME Z4 túrasport gumik 120/70-17 és 160/60-17 méretben, párban eladók. Ár: 20eft. Tel: 20/3508433
HEL fekcsovet ismeritek? Milyen minoseget kepvisel?