Nem tudom, azenyém kölcsön van,egy cső vázason volt,de a motort eladta a haverom, a dobot pedig megtartotta. Elég ritka lehet,rajtad kivül még senki nem hallott róla,és én se láttam még!
Hali mindenkinek !
Tényleg k...va jó motorok az sv-k !
1 hónapja árulok sv blokkalkatrészeket, és még csak nem is érdeklődött senki Pedig jóval bontós árak alatt megszabadulnék tőlük
Az gyári összekötőnél elvileg el lehet vágni és egy másik csövet behegeszteni és voila már kész is a kétkipufogós rendszer 650-re.
Volt egy debreceni srác ő akarta átalakítani az sv650-jét kétkipufogósra,el is vitte tőlem hozzá még anno az egrus csöveket de azóta nem beszéltem vele,hogy hogy sikerűlt a műtét..
Tuti hozzáértőt fogok keresni nem én kókányolom.Valszeg csináltatni kell az összekötőre a 4 csavaros talpat és úgy felcsavarni a dobot.Pont azért szereztem egy komplett gyári rendszert leömlővel együtt mert elég mélyreható változás lesz így ha gebasz van vagy eladó lesz a gép felmegy rá a zsír gyári.
Az hogy azok ezresre készültek az enyém meg 650-es nem lesz gáz?
Mivel ezek ugye összekötőcsövesek két lehetőség van rá:
1.Az sv 4 csavaros csatlakozójánál elvágjátok és oda hekkeli rá a kipufogós az összekötőcsővel vagy anélkűl.
2.1-1 4 csavaros ellendarabot hegeszt a kipufogós az akra/mivv dobok valamelyikére és akkor nem kell vágni semmit,vissszatehető akár a gyári kipufogó is.
Persze mindezt hozzáértő emberrel érdemes csináltatni..
Egy kicsit át kell alakítani mindkettőt mert apriliához van ugye Egyébként meg mindkettő megéri de a mivv ahogy szól az elég brutális..csak itthol sajnos horror áron adják a dangeresek
Van 1 pár akrapovic kipufogóm eladóba,kisebb hibákkal(Ára:80eft) és van még 1 pár szinte vadiúj mivv xcone dobom,kb.2 ezer kilómétert ment.Ennek az ára 140eft.Akit érdekel megnézheti/hallgathatja a videóim alatt mit tud a mivv.
Tel:30/9089573
Akrákban megvan a zajcsökkentő vagy hogy híjják?
Tényleg k...va jó motorok az sv-k !
1 hónapja árulok sv blokkalkatrészeket, és még csak nem is érdeklődött senki Pedig jóval bontós árak alatt megszabadulnék tőlük
Volt egy debreceni srác ő akarta átalakítani az sv650-jét kétkipufogósra,el is vitte tőlem hozzá még anno az egrus csöveket de azóta nem beszéltem vele,hogy hogy sikerűlt a műtét..
6/12V. Motor/autó/téli karbantartó töltés.
Fél év jótállás.
7000Ft.
2db van.
Az hogy azok ezresre készültek az enyém meg 650-es nem lesz gáz?
1.Az sv 4 csavaros csatlakozójánál elvágjátok és oda hekkeli rá a kipufogós az összekötőcsővel vagy anélkűl.
2.1-1 4 csavaros ellendarabot hegeszt a kipufogós az akra/mivv dobok valamelyikére és akkor nem kell vágni semmit,vissszatehető akár a gyári kipufogó is.
Persze mindezt hozzáértő emberrel érdemes csináltatni..
Azt eddig is tudtam hogy az összekötő tutkó nem fog stimmelni de más mi nem?
Kivit még vékony vagyok ehez de csábító nagyon az ár.
Van 1 pár akrapovic kipufogóm eladóba,kisebb hibákkal(Ára:80eft) és van még 1 pár szinte vadiúj mivv xcone dobom,kb.2 ezer kilómétert ment.Ennek az ára 140eft.Akit érdekel megnézheti/hallgathatja a videóim alatt mit tud a mivv.
Tel:30/9089573