Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szelezés=szelepezés
Egy olaj és rugócsere sokat segít a dolgon.Meg lehet súlyhoz állított szelezést is csináltatni.Nem kell rögtön új első futómű. hzolee most csináltatta sanyiéknál és jók a tapasztalatai róla.
Pont most tesztelik a tv-ben a Tuono-t az autómániában...
Egyébként egyértelműen a Tuono kéne ha hozzám vágnák..a Cb csak szép
Nekem tetszik a Honda olasz külalakkal... a Vtr sp2 blokkjával meg egy jobb futómű/fék összeállítással igazi vadállat lehetne úgy mint a Raptorom nagytesója az Sv vagy Tl 1000 blokkal
Arra értettem hogy olaszok tervezték külalakra ő helyette mint japán tervező.
Szia. Köszi az infót. Téli elfoglaltság ként próbálok egy "normális" első futóművet összehozni és gondoltam tudsz segíteni. azért köszönöm.üdv: Szabi
Mért kéne kinyírnia magát?
Simán szaladgálnék CB 1000R-el.Bár a Tuonó finomabb és a digó felé húz de a japánokkal simább kényelmesebb a mindennapi élet.

Vagy lehet, h már felfüggesztés előtt túl lett rajta, biztos ami biztos alapon...
Gondolom az átmenetileg felfüggesztett japán tervező meg harakirit követett el...
Ez meg egy újabb teszt olvasgatni... ha már motorozni nem lehet per pl
http://www.origo.hu/motor/tesz...
Tuti tudna mesélni hogy valójában mennyire nyűgös egy olasz gép vagy hogy szét esik e alatta stb ...Szerintem nincs ezekkel sem semmi gond inkább csak a régi kis 125ccm 2t olasz gépekkel amik mire magyar gazdihoz kerültek legtöbbször már "megdolgoztak" az árukért
mv óguszta

ha már úgyis beszéltünk róla...
Motorral, csak is...

Repülővel próbálnám, úgy már elég sok embernek sikerült.

Egyik jóbarátom invitál egy ideje.Főleg a japán iskoláslányok képeivel motivál erősen...Szerinte az európai hímneműekre gerjednek a helyi csajok, mert egzotikum vagyunk.( mondjuk ha így folytatódik az EU-ba a bevándorlás, lassan itt is a fehér lesz az egzotikum )

Az elhatározással nincs is gond.Inkább a pénzügyi ré$zével...Csak a repjegy 150k (igaz, a szállás nem kerülne semmibe, de kajálni kell, meg szórakozni...).

Ezé is próbálkozom a kipuk eladásával .Mert az már fél repjegy...

Esetleg valaki (mecénások előnyben) olcsó (ingyen-) hitelt?Eskü, karitatív célokra használnám a hírhedt "masszázs"szalonjaikban
Minek akarsz menni japánba?És mivel?Hajóval?
Nézegetem Japánt /álmodozom /...Asszongyák, h Tokió drága hely...Bazzeg mennyi is most itt egy BKVjegy?Mert ott nincs 300 forint...Azt a színvonalkülönbség meg...

350ft egy hambi?240Ft egy palack féllityós ásványvíz?Ez nekik drága?Mert még nem voltak egy pesti szórakozóhelyen se
Szolid kaja, 1 főétel 1000-2000Ft, 1 kávé 350Ft, közepes szálloda 2 ágyas 30000től...Na, egy valamit találtam aminél talán drágább Tokió: 160ezer egy kisebb (50m2)lakás havi bérleti díja...

Fura egy ország a mienk, az biztos...
Az nagyon faja

Holnap van valakinek kedve gurulni egyet?Mondjuk ilyen 11-től vagy, délután 1től?
Pestet nem szeretni.31.-e szerintem nemigen mert megint jó szokás szerint szombatra tették így max a végére érnék oda.
Itt is az volt, 19 fok árnyékban.
Pl. Pest?

/amcsi viszonylatban Gödöllő Pest külkerülete Á/

Viccet félretéve, jössz a 31.-i svmédiás gurulásra?
Van hűtőm, de sérült, ezért olcsó. Nem folyik, nem javított, de eldőlt a moci, és a bal alsó sarka meggörbült.
Túl sokat nem.kinyiffant a telefonom így vettem egy Nokia 5800-ast.Öcsém felhekkelt egy garmin mobile xt prokfit a térképekkel.Ez műkszik bluetooth al a fülesemmel van telefonkihangosítás is és felraktam egy PDA tokot az SW motech tartóra és megoldódott full extrásan a navigáció.
Givi meg gödöllőn lenne vagy környékén.
szia!
Yamaha R1 első teló van benne!
A motort már igy vettem,sérült volt de elkezdték felújítani csak eddig jutottak!Ugyhogy sajnos nem tudom mit kellett alakítani!Kompletten R1 az egész eleje,a villahidak is!
most jöttem meg a gurulásból .Nagyon kellemes idő van erre mifelénk
Lemaradt: tehát hol is lenne az a givi?

Az Svnek attól brutálisabb a hangja minél rövidebb a dob ugye?

Jövő csütin kiderül, h ez igaz-e.Megyek kipróbálni két Acra bolt-ont...

A szűkítő az egy univerzális dolog?Tehát 1 jó az összesbe?Mert ehhez a srác nem árul olyat, azt nem akarnám, h vizsgán genyózzanak, vagy elő kelljen vennem azt az igazolásom, amit a nyitott dobhoz jár és Széchenyi van rajta...
Miért, mit csinátál a navigációval?

Jut eszembe, jövő héten, csütörtök magasságában megnézném azt a givi-t, amit ajánlottál 9k-ért...

3tej, ez nagyon kemény volt