Egy olaj és rugócsere sokat segít a dolgon.Meg lehet súlyhoz állított szelezést is csináltatni.Nem kell rögtön új első futómű. hzolee most csináltatta sanyiéknál és jók a tapasztalatai róla.
Nekem tetszik a Honda olasz külalakkal... a Vtr sp2 blokkjával meg egy jobb futómű/fék összeállítással igazi vadállat lehetne úgy mint a Raptorom nagytesója az Sv vagy Tl 1000 blokkal
Mért kéne kinyírnia magát?
Simán szaladgálnék CB 1000R-el.Bár a Tuonó finomabb és a digó felé húz de a japánokkal simább kényelmesebb a mindennapi élet.
Tuti tudna mesélni hogy valójában mennyire nyűgös egy olasz gép vagy hogy szét esik e alatta stb ...Szerintem nincs ezekkel sem semmi gond inkább csak a régi kis 125ccm 2t olasz gépekkel amik mire magyar gazdihoz kerültek legtöbbször már "megdolgoztak" az árukért
Repülővel próbálnám, úgy már elég sok embernek sikerült.
Egyik jóbarátom invitál egy ideje.Főleg a japán iskoláslányok képeivel motivál erősen...Szerinte az európai hímneműekre gerjednek a helyi csajok, mert egzotikum vagyunk.( mondjuk ha így folytatódik az EU-ba a bevándorlás, lassan itt is a fehér lesz az egzotikum )
Az elhatározással nincs is gond.Inkább a pénzügyi ré$zével...Csak a repjegy 150k (igaz, a szállás nem kerülne semmibe, de kajálni kell, meg szórakozni...).
Ezé is próbálkozom a kipuk eladásával .Mert az már fél repjegy...
Esetleg valaki (mecénások előnyben) olcsó (ingyen-) hitelt?Eskü, karitatív célokra használnám a hírhedt "masszázs"szalonjaikban
Nézegetem Japánt /álmodozom /...Asszongyák, h Tokió drága hely...Bazzeg mennyi is most itt egy BKVjegy?Mert ott nincs 300 forint...Azt a színvonalkülönbség meg...
350ft egy hambi?240Ft egy palack féllityós ásványvíz?Ez nekik drága?Mert még nem voltak egy pesti szórakozóhelyen se
Szolid kaja, 1 főétel 1000-2000Ft, 1 kávé 350Ft, közepes szálloda 2 ágyas 30000től...Na, egy valamit találtam aminél talán drágább Tokió: 160ezer egy kisebb (50m2)lakás havi bérleti díja...
Túl sokat nem.kinyiffant a telefonom így vettem egy Nokia 5800-ast.Öcsém felhekkelt egy garmin mobile xt prokfit a térképekkel.Ez műkszik bluetooth al a fülesemmel van telefonkihangosítás is és felraktam egy PDA tokot az SW motech tartóra és megoldódott full extrásan a navigáció.
Givi meg gödöllőn lenne vagy környékén.
szia!
Yamaha R1 első teló van benne!
A motort már igy vettem,sérült volt de elkezdték felújítani csak eddig jutottak!Ugyhogy sajnos nem tudom mit kellett alakítani!Kompletten R1 az egész eleje,a villahidak is!
Az Svnek attól brutálisabb a hangja minél rövidebb a dob ugye?
Jövő csütin kiderül, h ez igaz-e.Megyek kipróbálni két Acra bolt-ont...
A szűkítő az egy univerzális dolog?Tehát 1 jó az összesbe?Mert ehhez a srác nem árul olyat, azt nem akarnám, h vizsgán genyózzanak, vagy elő kelljen vennem azt az igazolásom, amit a nyitott dobhoz jár és Széchenyi van rajta...
Egyébként egyértelműen a Tuono kéne ha hozzám vágnák..a Cb csak szép
Simán szaladgálnék CB 1000R-el.Bár a Tuonó finomabb és a digó felé húz de a japánokkal simább kényelmesebb a mindennapi élet.
Vagy lehet, h már felfüggesztés előtt túl lett rajta, biztos ami biztos alapon...
http://www.origo.hu/motor/tesz...
ha már úgyis beszéltünk róla...
Repülővel próbálnám, úgy már elég sok embernek sikerült.
Egyik jóbarátom invitál egy ideje.Főleg a japán iskoláslányok képeivel motivál erősen...Szerinte az európai hímneműekre gerjednek a helyi csajok, mert egzotikum vagyunk.( mondjuk ha így folytatódik az EU-ba a bevándorlás, lassan itt is a fehér lesz az egzotikum )
Az elhatározással nincs is gond.Inkább a pénzügyi ré$zével...Csak a repjegy 150k (igaz, a szállás nem kerülne semmibe, de kajálni kell, meg szórakozni...).
Ezé is próbálkozom a kipuk eladásával .Mert az már fél repjegy...
Esetleg valaki (mecénások előnyben) olcsó (ingyen-) hitelt?Eskü, karitatív célokra használnám a hírhedt "masszázs"szalonjaikban
350ft egy hambi?240Ft egy palack féllityós ásványvíz?Ez nekik drága?Mert még nem voltak egy pesti szórakozóhelyen se
Szolid kaja, 1 főétel 1000-2000Ft, 1 kávé 350Ft, közepes szálloda 2 ágyas 30000től...Na, egy valamit találtam aminél talán drágább Tokió: 160ezer egy kisebb (50m2)lakás havi bérleti díja...
Fura egy ország a mienk, az biztos...
Holnap van valakinek kedve gurulni egyet?Mondjuk ilyen 11-től vagy, délután 1től?
/amcsi viszonylatban Gödöllő Pest külkerülete Á/
Viccet félretéve, jössz a 31.-i svmédiás gurulásra?
Givi meg gödöllőn lenne vagy környékén.
Yamaha R1 első teló van benne!
A motort már igy vettem,sérült volt de elkezdték felújítani csak eddig jutottak!Ugyhogy sajnos nem tudom mit kellett alakítani!Kompletten R1 az egész eleje,a villahidak is!
Az Svnek attól brutálisabb a hangja minél rövidebb a dob ugye?
Jövő csütin kiderül, h ez igaz-e.Megyek kipróbálni két Acra bolt-ont...
A szűkítő az egy univerzális dolog?Tehát 1 jó az összesbe?Mert ehhez a srác nem árul olyat, azt nem akarnám, h vizsgán genyózzanak, vagy elő kelljen vennem azt az igazolásom, amit a nyitott dobhoz jár és Széchenyi van rajta...
Jut eszembe, jövő héten, csütörtök magasságában megnézném azt a givi-t, amit ajánlottál 9k-ért...
3tej, ez nagyon kemény volt