Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is veletek.
Jó volt veletek gurulni!
Én nem szaroznék a rendszámmal és állítva csavaroznám fel az undertailra,ahogy a choppereken is szokott lenni,mikor oldalt van a rendszámuk a lengővillán.
Ez sem rossz megoldás.Nekem eszembe sem jutott,sőt mikor én szétszedtem nekem semmi nem jutott eszembe,ezért szedtem le mindenféle előregondolkozás nélkül a mutatót
Az indexek jól sikerültek bár nekem így már csupasz kissé a fara de izlés dolga.Kis szögvassal lejjebb lehetne engedni a rendszámot és jó lenne.
Vagy egy doboz hátára ráíírod filcel és felragasztod.Világítás is lessz rajta mert elméletileg kötelező a rendszámvilágítás.
Sanyiúr.Holnap bent leszel mert délelőtt van időm elugranék a gumiért és a tartozást is lerónám.
Zsir lett .
Azt lehet nem a motorra mondta ......nem volt rózsaszín rucija?
Dehogy esett!

Sőőőt, a Stadinoknál a pirosnál mellé állt egy zsír új full fekete z750, s azt találta mondani, h szép
Pedig az a tisztán fekete gósztrájderes z750 se volt csúnya!
Igenis, meg nemis!Mert pont belelóg az indexbe a rendszámtábla...Így csak a műanyagizé felére lóg rá az index.Az élébe meg nem szívesen csavaroznám = rizikó, h letörik...(mióta elhagytam a rsztáblát, azóta ez a vibráció a mániám )

Holnap majd álmodok rá valami ütőset, aztán feldobom ide is, hátha más is kedvet kap hozzá
szétesett mire hazaértél?.....
Dee ezresről! Én Móron lakom!
Most voltam a garázsban bent áll egy törött ezres!
A 2ik képnél Sanyi épp azt mondja, h most ne nézzek oda ...

Ez az undertail mókolás elég rázósra sikeredett, amúgy...
tényleg!....
hello
gondolkoztam rajta h nézegettük. én mindenféle konzol nélkül felcsavaroznám átmenő csavarral arra a lapos részre. túloldalra tennék egy lemezből készült hátlapot (vagyis a rendszám és a hátlap közé szorulna az undertail műanyag része).

GYROLI: mindig izélsz h nincs fent kép a vasamról. Nézd meg Zsékettő első fotóját! A háttérben ott van a 650-esem! :-)))))
basi2: ez most viccesen fog szólni, de az a gyanum, h nem az ezresről beszélsz...Vagy passz, lövésem sincs.

Hova valósi vagy?Odaugrom és megnézed:D , jobb ötletem nincs.Ellenben időm viszont van...
Odzsee: elég türelmet igénylő dolognak tűnik, inkább a hideg téli estékre hagyom, amikor már valóban nem lehet bőrcuccban motorozni

Fr: ha tudom, h ma jössz Sanyihoz, usb-n elhoztam volna a képeket.

A Nagy Átalakítás első lépéseit megtettem, így néz ki egy undertailes-ledes index buhera után:

A rendszám annyira jól érzi magát a táskám mélyén, h már ki sem akar onnan bújni
Eskü, fel fogom rakni...Előbb, vagy utóbb...
Hy Zsékettő!
Nullától mértél a mérőszalaggal?
Nekem akkor is 18,5 cm!
Ha 29 cm körül lenne akkor az öntvényen lenne a fül a keréktengelyen túl, amihez a láncvédő van csavarozva! Nem értem! Elméletileg nem adták ki másik lengővillával!
A Lomexben jelenleg csak fehér színű ledek vannak plcc4es tokozással, ami ugyanolyan jó és beépíthető,mint a plcc2es. Más szín nincs. Én jég-kéket szerettem volna, de nem volt. (Ma voltam náluk.)
Én iyen kőbaltás módszert alkalmaztam ami alant le volt írva.Szétkapott műszernél hidegen indítva egy huszáros szúrással 1400 ra belöktem oszt cső.
nem tudom az SV-nél szól-e ez ellen valami, de a járó motornál való műszerszerelésnek van egy alternatívája :)

át kell akasztani a null-bütykön a mutatót, és az majd magától megáll valahol (amikor a visszatérítő rugója fesztelen állapotú). Ezt a helyet megjelölve, le lehet húzni, aztán ugyanide visszadugni, majd óvatosan ismét a null-határoló bütyök elé emelni.
Ja és előtte jegyezd meg,hogy bemelegedett motornál hol állt azt alapjáratod,mert a fordulatszám márő mutatót neked kell majd visszatenni a megfelelő értékre ha jár a motor.Ha nem így teszel úgy jársz mint én(lásd vidóim között) és keresheted a mutató helyét a tengelyen.
A műszerfal világítás megvan egy munkanap alatt,ha megvan hozzá minden led.Javaslom az alábbi oldal végigtanulmányozását a hozzászólásokkal együtt.Ott le van írva,hogy milyen fajta led kell hozzá és honnan lehet beszerezni.
http://www.svmod.hu/2007/09/15...
Szedd ki a műszerfaladat és szerezz ledet olyan színben és fényerősségben amilyenben te szeretnéd,juttasd el hozzám bármilyen módon(a motorral lehet közlekedni műszerfal nélkül is ) és másnapra kész a műszerfalad.
Na mi a pálya?
Én felvettelek MSN-en, de sehol senki...
Innen had ne húzogassam le egyesével a lebutított képeket... Köszi...