Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha KTM akkor SMT.Nem akarok megszabadulni a fogtméstől.Bár láttam irtó magas lehet hegyibeteg leszek rajta.
Ébren talán nyolctól.Dukit nem eladni akarok hanem venni és azt is csak két dobot az SV-re.Legyen már benne valami digó is.
Ezt majd azután mondd, miután kipróbálsz egy 640lc4-et.
ok ok hívlak ha nem gond...
mikortól vagy ébren? én 7.30 (gyerek ébreszt)
mármint nem a duki eladásra kérdezem hanem a holnapi gurulásra :)
Valamikor déllelőtt.Még hegeszetek a gépen délután.
egyébként délelőtt v délután?
Sajnos csak mai nap volt jó gurulásra...Kedd estig még az utolsókat rúgom a hajón, onnantól viszont háváj van március végéig...

Nektek viszont jó gurulást!

Odzsee:

Nem akarlak fűteni, de kezdj spórolni, mert ha vidék, akkor Okinawa.A cimbi japó srác, asszem igen komolyan be tudna vezetni a japó kultúrába...Én a tradíciók ápolását és egymás tiszteletét imádom bennük a legjobban...
Gondold el, olcsóbb a repjegy mint Miamiba
köszi! :)
Zoli küldd már át léci a mobilszámod smseben (enyém publikus az adatlapomon) holnapi gurulás ügyben... 95% családi prog, de esetleg hétha. Köszi!
Van két egyforma suzuki dobom, gyári 650-es. Ha kell valakinek, olcsó...
Ja néztem van pár pl egy dukit is találtam de majd egy éves a hirdetés írtam a srácnak és még nem válaszolt lehet már eladta.
Az egy oldalon két dobos az 800-as( S2). Megértettem szóval dupla dobosat akarsz csinálni és ahoz kellenek a kipuk. Ha valami lehetőség adódik jelentkezni fogok. Viszont ajánlanám,hogy itt az apróban nézz körül, vannak olcsó és jónak tűnő dobok.
620-as de a két oldali dobos mer van ami két dobos de egy oldalon van az nem jó.Mégegyszer köszi.
Hát az már macerásabb..ilyet is nehéz találni.
Nincs mit!Max ha látok majd belinkelem...
Legalább nem a levegőbe beszélsz ha olasz motorról van szó...akad mihez hasonlítani
Köszi,hogy szóltál de ez talán egy 600-asé lehet, mert nem állítható a húzó, nyomó fokozat. Ennél jobb a gyári Sv teló, nekem teljesen állítható kell. Azért kösz.
Volna egy neked való teló...még régebben szemeztem vele tartaléknak de már letettem róla..Legutoljára 60 ezer ft ért volt kitéve de aztán levette az árát...Szerintem érdeklőd meg...aztán ha bejön jössz egy sörrel
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Ja kérdez rá melyik évjáratú Ducati-é mert a legrégebbin csak féloldalt van egy nagy tárcsa.
ok. akkor majd rákérdezek, de melyik típus kellene és cm3-ben mindegy a típus?
Nekem ok.Csak nappal még haza szeretnék érni.
Akkor maradjunk annyiban,hogy 7.55-kor motogp az M1-en.Közben csekkoljuk az időjárást.És megbeszéljük,hogy mi legyen,mert nedves úton nincs kedvem motorozni.Így is 1 óráig vakartam a sarat a hétfői motorozásom után a gépről.
Szétbontottam a mocit , velem ne szórakozzon. Holnap leféyképezem, és felrakom. Nem folyik, az alsó részén 3-4 centire benyomódott.
Akartam mondani.Mehetünk.Bár lassú vagyok így lehet feltartok mindenkit.
Bacsi_77!

Mennyire sérült a hűtő? Neked sikerült egy jó, használt hűtőt venned, vagy vettél egy újat?