Sajnos csak mai nap volt jó gurulásra...Kedd estig még az utolsókat rúgom a hajón, onnantól viszont háváj van március végéig...
Nektek viszont jó gurulást!
Odzsee:
Nem akarlak fűteni, de kezdj spórolni, mert ha vidék, akkor Okinawa.A cimbi japó srác, asszem igen komolyan be tudna vezetni a japó kultúrába...Én a tradíciók ápolását és egymás tiszteletét imádom bennük a legjobban...
Gondold el, olcsóbb a repjegy mint Miamiba
Az egy oldalon két dobos az 800-as( S2). Megértettem szóval dupla dobosat akarsz csinálni és ahoz kellenek a kipuk. Ha valami lehetőség adódik jelentkezni fogok. Viszont ajánlanám,hogy itt az apróban nézz körül, vannak olcsó és jónak tűnő dobok.
Köszi,hogy szóltál de ez talán egy 600-asé lehet, mert nem állítható a húzó, nyomó fokozat. Ennél jobb a gyári Sv teló, nekem teljesen állítható kell. Azért kösz.
Volna egy neked való teló...még régebben szemeztem vele tartaléknak de már letettem róla..Legutoljára 60 ezer ft ért volt kitéve de aztán levette az árát...Szerintem érdeklőd meg...aztán ha bejön jössz egy sörrel http://www.kepesmotor.hu/teles...
Ja kérdez rá melyik évjáratú Ducati-é mert a legrégebbin csak féloldalt van egy nagy tárcsa.
Akkor maradjunk annyiban,hogy 7.55-kor motogp az M1-en.Közben csekkoljuk az időjárást.És megbeszéljük,hogy mi legyen,mert nedves úton nincs kedvem motorozni.Így is 1 óráig vakartam a sarat a hétfői motorozásom után a gépről.
mikortól vagy ébren? én 7.30 (gyerek ébreszt)
Nektek viszont jó gurulást!
Odzsee:
Nem akarlak fűteni, de kezdj spórolni, mert ha vidék, akkor Okinawa.A cimbi japó srác, asszem igen komolyan be tudna vezetni a japó kultúrába...Én a tradíciók ápolását és egymás tiszteletét imádom bennük a legjobban...
Gondold el, olcsóbb a repjegy mint Miamiba
Nincs mit!Max ha látok majd belinkelem...
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Ja kérdez rá melyik évjáratú Ducati-é mert a legrégebbin csak féloldalt van egy nagy tárcsa.
Mennyire sérült a hűtő? Neked sikerült egy jó, használt hűtőt venned, vagy vettél egy újat?