Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bingó Odzsee, nyertél, ott szoktam riogatni a zöldséges kofákat
A helyest láthattuk felírva, miszerint: tenyérben minden a helyére, okosan meghúz, kormányba be és belefeszít!
Jó lenne tényleg összefutni, rákuksiznék a kipudra, valamiilyesmit tervezek én is az enyémre! Írjad cépen mikó érsz rá oszt rálesek a vasadra!
Sokat nem vesztettél.Hacsak nem Talma Gergő embertelen nagy arcát,amit simán lehetne mozivászonként is használni.Még lesz 5 rész.Minden vasárnap 19.10-kor a Cool-on.
Köszi a segítséget mindenkinek,de a megoldás az lesz,hogy teszek egy alátétet a fém persely és a gumi közé,mert a gumi túllóg a perselyen.Így neki tudom feszíteni a gumit az alátétnek a csavar tekerésével.A gumi kidudorodik majd ls belefeszül a kormányba majd remélem.
Hentes te hogyan oldottad meg teletoltad egy kis császárszalonnával?:)
Viccet félretéve valamelyik reggel 6körül kocsival pont a Táncsicson mentem dolgozni és hallom valami V2.Sötét volt de gondolom te mentél be a piacra a hátsó bejáratnál
Nem láttam a tegnap esti cool tv-s "motoros valóságshow"-t, vesztettem vmit? neten se lehet megnézni, pedig kerestem...
Hamar elöregszik az a szar gumi.
Ha a Hentesnek nem sikerülne megoldani:
Kiszeded a gyári "gumivacak"-ból az a kis fém perselyt, keresel valami hasonló formájú szilentet, megköszörülöd méretre, aztán bele a persely.
Toldbe a piacra, megcsinálom neked, az enyémet is Én csináltam!
Nekem már rég egy KB 30x35 ös rozsdamentes acéltömb van fenn elég komoly tömege van annak is hasonló csak az N-esre jellemző rövid rögzítéssel.Egy imbuszcsavart húzva simán befeszül rángatva és eldőlve sem ugrott ki a helyéről.Masszív mint az államháztartási hiány szerintem 3 motort túlél míg a gyári alu lepkesúly egy pici dőléstől majdnem elfogyott.
nem lehet h megfordítva van a csavaron az a gumidugó, és ezért nem szorul bele a csavar húzásának hatására? (bocccs)
sima N-es csőkormánynál előfordult...
Amikor kivetted a kormányból az egészet, feszítsd meg a csavart annyira,hogy már ketdje szétnyomni a gumit de még vissza tudd gyömöszölni és akkor talán már a csőben megfog szorulni. A lények,hogy az anya csavar már feszüljön a guminak mikor vissza teszed.
ömm van vmi abban amit a Zoli mond, ebben az esetben nem láccik a képen, h van-e alátét a gumi alján, ha nincs akkor amiatt nem nyomódik össze csavaráskor... én értem mit mondok remélek más is
A kormány egy cső a csavar sehol nem tud szorulni.Egyszerűen ahogy tekered a csavar beljebb jön a súly felé és nyomja szét a gumit ami így belefeszül a kormányba.
amúgy van egy GoreTex 2részes ruhám amit bnőmnek vettem, de neki túl nagy, ha érdekel esetleg vkit: ez lenne az
Sztem a végén lévő csavarnak kell megszorulnia a kormányban, legalábbis az enyémen a csavar nem jön ki, szal sztem hangyabokányit üsd mélyebre a csavart h megszoruljon, v vmi szorítsd be a kormányba
Sziloplasztot neki.
Olyan kérdésem lenne,hogy mi a gyíkkal lehet a kormányvégsúlyt normálisan rögzíteni a csutkában,ugyanis simán kézzel ki tudom húzni a gumival együtt a súlyt a csutkából és vissza is tudom tolni.Új gumi kell,vagy a gumi ragasztva volt valaha?A csavar teljsesen meg van húzva.
Sziasztok, tegnam gurultunk egy bitang jót idén utoljára a GSR-esekkel ! Nekem felejthetetlen lesz több okból is! Néhány kép, hátha visszaadnak valamit az élményből és így egy picit ti is átérzitek:
Már én is utánajártam régrebben Japánnak.Megnéztem a repjegyet és a szálláshelyeket is,de ahhoz,hogy egy normális hetet eltöltsön kinnt az ember kell fél milla.Nagyon szívesen kimennék,de a fél millát tudom másra is költeni.Arról nem is beszélve,hogy nem jönnék haza eredeti szamuráj kard nélkül.
Egyébként félek tőle,hogy kimennék,de kinnt eltépném az útlevelem és futva távolodnék a reptértől
Te számolgattál már összegeket egy heti kinntlétre?
Igen, érdekelne. e-mail: balint1222@gmail.com
Majd legközelebb.
Erdély tuti érdekesebb volt.
sajnálom, h nem mentem... mire kiderült, hogy a Pilis felől mégsem jön az a felleg, amit bámultam, addigra már N+1 kör házipálinkán voltunk túl a sógorommal... :)
Majd legközelebb :)
Tettem fel brotha egy jobb minőségű vidit a mociról és a kipufogóról..Majd lesd meg ha erre jársz...
Helló. Van 1 tartó konzolom előre ha érdekel még