Érdekes volt.Bár ezért nem kellett volna show-t csinálni.Én simán megsúgtam volna nemki hogy utcáról fingja sincs a pályázáshoz.Csak kóvályogni fog mint a gólya....a levegőben.Én is ezt csináltam.És még halálra is rémültem mikor elhúztak mellettem.
Csodás időt fogtál ki az nem vitás...Tegnap olyan köd volt, mint amit a lenti képen látsz...Szerintem nem lehetett hidegebb mint tegnap
A legtöbb fás kanyar vizes volt és bár nem csúszott, én nagyon óvatosan döntögettem.
Szia. A gyári rendelését ajánlom én is. Szerintem ugyanolyan idomot raktam a motorra mint te. Tartó konzolokat nem tudtam szerezni kéz alol az istenért se így rendeltem, az ára 12 E ft.volt a veszprémi Nívónál.Üdv: Szabi
a legegyszerűbb, ha rendelsz magadnak 1et (kompletten minden benne lesz ami kell hozzá).
én próbáltam beszerezni kéz alól (ismerősöktöl de nem adták, sajnálták levenni a mociról) , hogy 1 ismerősömmel legyártassam magamnak de kb. 1 v. 2 hónap után föladtam és megrendeltem a gyárit (nem emlékszem pontosan de kb.:12eFT) ami itt volt kb. 3-4 nap alatt (vidék). 3 alkatrész kell neked 1 ami az olajhűtőnél van keresztbe ill. 1 jobb és 1 bal oldali tartó. (16, 19,20-as tartók) ha kell még csavar (amit szerintem majdnembárhól kapsz) és gumibakszerűség akkor azt is rendelned kell. De vigyázz passzoljon a lukak az eredeti szakálidom lukaival!
Jó munkát hozzá.
Na kár hogy senki se jött.Felhő egy szál se csak napfény.Pomáz-Esztergom-Visegrád-Szentendre majd Szentender-Pilisszentlászló-Visegrád oda vissza eltekertem öregesen 180 Km.Dobogókő és onnan eszetergom elég parás volt mert a fák alatt vizes volt és irtó hideg de a Pilisszentlászói szakasz überfasza volt száraz és napos.
Sziasztok.
Azt hallottam az SV 1000 -s szakálidomát valami konzollal kell felfogatni. Ha így van, nem tudnátok tanácsot adni; hol lehetne beszerezni. Esetleg, ha van valakinek elfekvőben, akkor megvásárolnám.
ma láttam-hallottam egy hypermotard-ot (tán az volt), hát a kuplungcsörgésen kívül is iszonyú jó hangja volt, a miénk nem közelíti, kéthenger ide vagy oda... na akkor holnap.
jóéjt
Nem láttam a tartó alá, de ha gömbfejes-csavaros, akkor érdektelen...
Erre ment a bags conection tatyo amibe házi kontár szivaccsal a telo.
Ez a kormánybefogó egyik csavarhelyére megy egy gombóc.Majd a többi erre megy.
Két keréken jobb volt Visegrád
Zoli, milyen széles a bilincs amivel felraktad azt a jópofa gpstartót?
Csodás időt fogtál ki az nem vitás...Tegnap olyan köd volt, mint amit a lenti képen látsz...Szerintem nem lehetett hidegebb mint tegnap
A legtöbb fás kanyar vizes volt és bár nem csúszott, én nagyon óvatosan döntögettem.
Mondjuk én is voltam Visegrádon...Ezzel...
én próbáltam beszerezni kéz alól (ismerősöktöl de nem adták, sajnálták levenni a mociról) , hogy 1 ismerősömmel legyártassam magamnak de kb. 1 v. 2 hónap után föladtam és megrendeltem a gyárit (nem emlékszem pontosan de kb.:12eFT) ami itt volt kb. 3-4 nap alatt (vidék). 3 alkatrész kell neked 1 ami az olajhűtőnél van keresztbe ill. 1 jobb és 1 bal oldali tartó. (16, 19,20-as tartók) ha kell még csavar (amit szerintem majdnembárhól kapsz) és gumibakszerűség akkor azt is rendelned kell. De vigyázz passzoljon a lukak az eredeti szakálidom lukaival!
Jó munkát hozzá.
Azt hallottam az SV 1000 -s szakálidomát valami konzollal kell felfogatni. Ha így van, nem tudnátok tanácsot adni; hol lehetne beszerezni. Esetleg, ha van valakinek elfekvőben, akkor megvásárolnám.
Nem fog esni.Délutánra még melegebb is lesz,kb 6-7 fokkal.Én kb. negyed kettőkor indulok itthonról Pilisszentlászlón át Visegrádra.
jóéjt
Cserébe majdnem eldobtam a vasat
Kókányolók figyelmébe ajánlom!