Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elso motornak mindig MZ kategoria! Elobb tanulsz meg vele motorzni mint villogni akarnal. Es ha nem nem turod a folyamatos "kinokat" akkor eladod ar alatt es buktal pl 50 rongyot, vagy ha buksz vele akkor ennyibol allitod talpra. Es ha veszed az akadalykat , es megteremtodott az anyagi hattered a motorozshoz ( es nem nyuztozkodsz tovabb mint sokan masok, akik egy ev utan kenytelenek par szazezer minusszal valni meg a "szerelemtol" a bank javara) akkor akar motorod is lehet SV kepeben. (Bar inkabb az literes javara tennem a voksom, azt nehezebb kinoni. Felesleges a joleti allamunkat folyamatos atiratasi koltsegekkel gazdagitani masok joletere).
Ez az EN tapasztalatom magam , es masok torteneteibol.
(
Udv

Istvan
PS:tudom nem egy ilyen valaszra szamit az ember, de ha tobben jarnak ezt utat konnyeben mas lenne az altalanos velemeny is a ketkerekuek megiteleserol.
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a fórumon.Tanácsot szeretnék kérni.Tavasszal fejezem be a motoros jogositványom,és mindenképp egy 2004-es SV 650S-t szeretnék magamnak.A környezetemben mindenki ellene van,mondván túl nagy és "vad" lesz nekem elsőre. Én viszont mást el sem tudnék képzelni.Szerelem volt első látásra Szerintetek tényleg túl nagy falat első motornak?
Sziasztok!
Eladó sérült de javítható SV1000/650 tank
ár:15.000Ft
Még a héten rendelhetőek SV-s pólók akár karácsonyra is!
SV-s pólók
Saito II markolatfűtés akció ismét! Hiszen már jönnek a hidegek...
Ez a jobbik fajta. 4 állású kapcsolóval. 10-20-40W. Nekem is ez van fent.
Előre fizetés esetén 14000Ft helyett 10000Ft.
frpeter kukac fbi.hu
Láncszett akció, csak a héten erre a hirdetésre jelentkezőknek!

SV 650S/650N 525V/VX O/X-gyűrűs láncszett: 27.000Ft helyett 25.000Ft
SV 650S/650N 525VM2 X-gyűrűs láncszett 100LE+: 32.000Ft helyett 28.000Ft
SV 1000S/1000N 530VM2 X-gyűrűs láncszett: 35.000Ft helyett 31.000Ft
Köszi a segítséget mindenkinek.Megoldottam a kormányvégsúly problémát.
Tettem egy műanyag alátétet a gumi és a fém persely közé.Ahogy húzom meg a csavart a műanyag alátét kidudorítja a gumit és belefeszül a kormányba.
én egy humoros bejegyzést olvastam mareggel a forgalmi engedélyemben :-)
ezügyben Tsanyi nemsoká felhívlak :):)
z
Mennék de a szombat. Talán egyre ott tudok lenni a végén. Így szerintem nem.
A nyárinak,,,,,,,de most jön a téli és ahhoz nem árt!.......hétvégén jöttök?
köszi az 1üttérzést sráck
És még feliratozható is reklámcélból.

link
Na ez az.Elkocogok a madaras tescoba.200-é adják a munkáskesztyűt meg akciós a GoodYear wesco.És le is rendeztem a tutit motoros szerkóban.
nyáron meg meleg van, akkor minek? :)
Csizma,kesztyű minek.Vége a szezonnak.
nincsen fent a youtubuson sem mobiltvre nincs pínz, még csizmát meg kesztyűt kéne venni :P
meg a rezgéseket kiszűri, ha a tömege jól van kalkulálva.
mer' állítólag a v2-esek úgy tudnak rezegni h a csuklód is belesajdul hosszú távon.
én mondjuk sose gondoltam h ez baj, egy motornak legyen motorszerű rázkódása és hangja, nem trolin ülünk baze :-)
Fizess elő a mobilTV-re.
fent-e van ez a tubusodon? (you tube) :-)
(na jó tudom keressek rá. de mi a műsor címe? :))
Talma brádörz meghódítják a bulvármédiát, vagy mi a g*ci folyik otthon?

Bulvármajomkodással ezek szerint több pénzt lehet varázsolni mint motorozással?!

Mondjuk inkább Talma ugráljon a képernyőn, mint az a kibeb***tt etnikum
Mert jó súlyos.Védi a végét a kormánynak,és nem szitál annyira.És még szemet gyönyörködtető szines izé is.
nem igaz h sehol se tudom megnézni ebben az időpontban többnyire vonaton ülök és tartok a koli felé ahol nincs cool tv...
Akkor most a lényegről: miért is jó a kormányvégsúly, főleg, ha nem gyári?
Nekem nem az volt furi hogy nagy az arca azt már belekalkuláltam hanem hogy ez a csávó nem egy motoros alkat.Csoda hogy volt megfelelő bőrruhájuk rá mert komolyan mintha lenyelt volna egy labdát.Én nem vagyok valami cingár emberke sőt ....de ezt elnézve komoly fórral indulnak az ellenfelei mert egy átlag motorversenyző egy cingár gyerekre hasonlít a Talmagyerek meg inkább egy hűtőgépre.
Komolyan fogyóznia kéne és legalább egy 10-est leadnia.