Elso motornak mindig MZ kategoria! Elobb tanulsz meg vele motorzni mint villogni akarnal. Es ha nem nem turod a folyamatos "kinokat" akkor eladod ar alatt es buktal pl 50 rongyot, vagy ha buksz vele akkor ennyibol allitod talpra. Es ha veszed az akadalykat , es megteremtodott az anyagi hattered a motorozshoz ( es nem nyuztozkodsz tovabb mint sokan masok, akik egy ev utan kenytelenek par szazezer minusszal valni meg a "szerelemtol" a bank javara) akkor akar motorod is lehet SV kepeben. (Bar inkabb az literes javara tennem a voksom, azt nehezebb kinoni. Felesleges a joleti allamunkat folyamatos atiratasi koltsegekkel gazdagitani masok joletere).
Ez az EN tapasztalatom magam , es masok torteneteibol.
(
Udv
Istvan
PS:tudom nem egy ilyen valaszra szamit az ember, de ha tobben jarnak ezt utat konnyeben mas lenne az altalanos velemeny is a ketkerekuek megiteleserol.
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a fórumon.Tanácsot szeretnék kérni.Tavasszal fejezem be a motoros jogositványom,és mindenképp egy 2004-es SV 650S-t szeretnék magamnak.A környezetemben mindenki ellene van,mondván túl nagy és "vad" lesz nekem elsőre. Én viszont mást el sem tudnék képzelni.Szerelem volt első látásra Szerintetek tényleg túl nagy falat első motornak?
Saito II markolatfűtés akció ismét! Hiszen már jönnek a hidegek...
Ez a jobbik fajta. 4 állású kapcsolóval. 10-20-40W. Nekem is ez van fent.
Előre fizetés esetén 14000Ft helyett 10000Ft.
frpeter kukac fbi.hu
Köszi a segítséget mindenkinek.Megoldottam a kormányvégsúly problémát.
Tettem egy műanyag alátétet a gumi és a fém persely közé.Ahogy húzom meg a csavart a műanyag alátét kidudorítja a gumit és belefeszül a kormányba.
meg a rezgéseket kiszűri, ha a tömege jól van kalkulálva.
mer' állítólag a v2-esek úgy tudnak rezegni h a csuklód is belesajdul hosszú távon.
én mondjuk sose gondoltam h ez baj, egy motornak legyen motorszerű rázkódása és hangja, nem trolin ülünk baze :-)
Nekem nem az volt furi hogy nagy az arca azt már belekalkuláltam hanem hogy ez a csávó nem egy motoros alkat.Csoda hogy volt megfelelő bőrruhájuk rá mert komolyan mintha lenyelt volna egy labdát.Én nem vagyok valami cingár emberke sőt ....de ezt elnézve komoly fórral indulnak az ellenfelei mert egy átlag motorversenyző egy cingár gyerekre hasonlít a Talmagyerek meg inkább egy hűtőgépre.
Komolyan fogyóznia kéne és legalább egy 10-est leadnia.
Ez az EN tapasztalatom magam , es masok torteneteibol.
(
Udv
Istvan
PS:tudom nem egy ilyen valaszra szamit az ember, de ha tobben jarnak ezt utat konnyeben mas lenne az altalanos velemeny is a ketkerekuek megiteleserol.