Ha még nem csináltál ilyet, nem biztos, hogy ezzel kéne elkezdeni. Elég kényes dolog aza fordított villa.. Kihúzod a csúszóperselyeket, aztán vissza mindent persze sérülés nélkül...
Szerintem inkább szereld ki a szárakt, és vidd olyannak, aki ezzel foglalkozik... Ha nincs gyakorlatod...
De sima olajcseréhez szét se kell szedni...
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam elöbb géphez kerülni.Ismételten köszi a segítő válaszokat.Volt köztetek olyan,aki azt írta,hogy elsőnek egy 1000-re ült.Sajnos nekem ez még túl nagy falat lenne.Jó lesz az a 650-es elsőre. Az 1000-es túl nehéz volt nekem. Én egy 177cm magas és 57kg-os lány vagyok,ami miatt elég sokat küszködnék egy nagyobb motorral.De ami késik... 1-2 év és szeretném egy 1000-el róni az utakat Addig is szorgalmasan gyakorolgatok,hogy minél jobb legyek!
További szép napot mindenkinek!
Jaja,most keresett a srác aki kétkipufogósra akarja csinálni a 650-est.
Most adtam neki telószámokat és szóltam neki,hogy ha sikerűl akkor toljon fel ide videót..
nemtom meg-e kaptad :)
Kitől hallottad a kipufogós dolgot?
Szoktam igen! Mostanában nem nagyon!Mi kellene?
A méreteket írhatod!
Max beszereznék egy oldalkocsit vagy két támkereket mint a bicikliknél.
Hugom 158cm es csak choppert tudott venni, mert nem er le neki semmirol a laba...
Tessék fotókat feltölteni, mert bár tudom, h ez nem az ismerkedős topic, de Sv-s lányoknak különösen örülünk
177?akkor neked nem kell leültetni a mocit, egy felesleges barkácskört máris megúsztál.
Egyébként, én már láttam Sv1000-ren lányokat, nem csak pózolni...Majd ki is esett a szemem
Szerintem inkább szereld ki a szárakt, és vidd olyannak, aki ezzel foglalkozik... Ha nincs gyakorlatod...
De sima olajcseréhez szét se kell szedni...
Sajnos nem tudtam elöbb géphez kerülni.Ismételten köszi a segítő válaszokat.Volt köztetek olyan,aki azt írta,hogy elsőnek egy 1000-re ült.Sajnos nekem ez még túl nagy falat lenne.Jó lesz az a 650-es elsőre. Az 1000-es túl nehéz volt nekem. Én egy 177cm magas és 57kg-os lány vagyok,ami miatt elég sokat küszködnék egy nagyobb motorral.De ami késik... 1-2 év és szeretném egy 1000-el róni az utakat Addig is szorgalmasan gyakorolgatok,hogy minél jobb legyek!
További szép napot mindenkinek!
A hátsó sárvédőhöz meg adom az adatokat.
tessék csemegézni
Most adtam neki telószámokat és szóltam neki,hogy ha sikerűl akkor toljon fel ide videót..
danger