Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busz, Metró, Villamos = BMV
Ma reggel 10 fok van nálunk. Irány az út !
kiezmiez ez "janodob"?

helyileg merre?

összekötőcsőre keresek jó szakit.Higyjétek el, nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik

Jano: most akarok szezon végén eladni?Várd ki a tavaszt ha tudod...
Sziasztok! Eladóvá vált Suzuki SV1000S -em. Ha valakit érdekel, nálam érdeklődhet. Csak hitelátvállalással! E-mail: janordt@freemail.hu
idomzatok...A gyári idomokat általában fröccsöntik műanyagból.Minősége össze egyeztethetetlen bármilyen compositos megoldással.Szerintem amit a műanyagosok csinálnak compositból az mind egyforma.Vastagságban eltérhet de ha esel akkor még a gyári is törik.Felülete meg teljesen mindegy mert azt úgyis kezelni kell(esetleg gitt) füller+festék+lakk.Kinézetre szépen meg lehet csinálni.Nekem pálya idomom van (csak hasidom)meg vagyok vele elégedve.Nem olyan fika az...
Pinlockos?
Hú nagyon szépen köszönöm! A kipuffal és a plexivel mrá tisztában vagyok! Az utolsó két kérdés az hogy hol is van ez az sv kupás hely ahonnét lehet ezt venni? És mennyire radikálisak ezek a fúrások? Mivel leasinges a mocc tehát 3év múlva csere....
En ma azzal mentem .
Zsir volt, csak az a gaz, hogy a plexim elvesztette paramentes kepesseget
Busszal,Metróval,Villamossal.Alias BKV kinek mi tetszik
Szerintem én is motorral megyek holnap melózni.
Te BKV-val jársz vagy BMV-vel?
Ja a Raptorral is vizsgáztam..a másik srácot meg körbe vigyorogtam a rutin pályán (Kawa er5) pláne a 8-as nál feküdt a gépemnek
Nekünk a rutinon nem is engedték az index használatát így csalapáltunk kézzel mint a motolla.
Hmm hogyé legyen
Majd kézzel jelzek ha rendőrt látok a tükörben
Tanulóként is volt egy napom úgy...(korrodált volt az izzó és csak vibrált) marha rossz volt V2-vel huplis utcákon.Rángattam a gázt vagy a motorfék szívatott félkézzel Ugye mindíg a fülemre ordított az oktató hogy jó előre már tegyem ki a kezem és csak akkor fogjam a kormányt mikor fordulni akarok
Megoldom a dugózást.Ha tehetem nem megyek pestre.Így könnyű az élet.Nagykanizsát megjárom 1.5 óra alatt plusz a hegyaljától megint másfél így marad a nullás ha nincs baleset elég gyors.
Ha gyári oldalidomot vásrolsz,akkor minden felfogatásod megvan,mert a gyári idomhoz adnak felszerelő szettet,csak felcsavarozod és kész(kb.:130.000ft).Ebből az idomból félig kilátszik a motorblokk.Ha a V2 kupás idomot veszed,akkor azt kell egy kicsit faragni,de nem vészes.Adnak hozzá konzolokat.Csak a csavarhelyeket kell neked kifúrnod,egyébként gyári csavarhelyekre megy minden(fényezéssel egykütt kb.:80.000).Ez az idom teljesen takarja a blokkot.Aprillia Rsv-ről lett másolva az idom,csak Sv-re felfogathatóan.Asszem lehet még venni a motostyling-on valami fika olcsó pályaidomot,de állítólag olyan silányminőségű,hogy eddig senki nem merte megvenni.
Dupla dobos rendszert lehet külön venni.Ixil vagy Laser gyártmányút láttam eddig.Mindkettő 120-130 ropi kötül mozog.Csináltatni is lehet kipufogósokkal,szerintem fél árban megvan.Kell szerezni két egyforma dobot(jobbost-balost) és kipufogóssal meg kell csináltatni a csövezést.Janó dob tuti csinál,mert az egyik barátom náluk dolgozik a saját R6-osán is janó kipuff van,magának csinálta.Azon kívül több kifejezetten motorkipufogóval foglalkozó cég van az országban(raptor,hock,finster,ergus,stb..),ezek szerintem mind megcsinálnák.
Dupla bubis plexi van jelenleg is raktáron az Aquamannak.Puig és 20ropi.
Én inkább BKV-ra szavazok, mint a dugóban ácsorgásra.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nincs ótóm.
Rendőr már em sarozik 2-3 ezerrel egyből 5e el indít.
Csak azért szúrja a szemem mert kb egy ezressel drágább a sima ledestől meg legalább nem tudja letörni az indexem valami emberszabású.Mindenképp ledesíteni akarom a féklámpát ibexet..csak így spórólnék 2 index árát kb 15 ezret .
A rendőr ha nagyon kötekedős mennyire büntetne meg? 2-3 ezer ft?
Nem BKV-ztam 4-5 éve.
Szerintem igen.Megvan a távolság két index közt meg a földtől asszem.Bár valszeg max vizsgán lesz gond.Yard csak ha nagyon akar belekötni valamibe akkor veszi a fáradságot.
Én is szretek Bkv-zni, nálam a villamos a favorit.
Ja beépített index a 2 szélén
Szerintetek műszakin utcán rendőr beleköthet? E betűs!
Hétfőn is azzal voltam melózni és holnap is motorral megyek.Autózni a városban gyalázat.11-ker----21.ker motorral 20 perc kocsival 50perc,bkv-val 50 perc.A bkv nem rossz,csak sok a kocsog a sárműveken,állandóan fel kell lökni egy-egy paraszo aki leszállásnál mindíg az ajtóban áll.
Hétvégén beindítom.És még megyek is vele.Szervíz rér még van 2e km.