Szeva SV család.
Motoroztok még ebben a sz.r időben? Minden nap szivatom magamat, mert reggel hideg van a motoron (35km a melóhely)elindulok négykerekűvel, délután viszont olyan jó az idő hogy nincs kedve a seggemnek beszállni a kocsiba. Tiszta szar...
Idomot passz nem szeretem plexi dettó de a dupladob Odzsee gépén van egész igényesen bodisból összerakva keress rá az adatlapjára.Én valami ilyesmit tervezek csak válságos ócco kivitelben.Már van egy plusz gyári rendszerem gombokért beszerezve meg az ezres balos lábtartója és valszeg egyenlőre gyári dob kéne még pluszba rá az is pici pénzért ideiglenesen majd valami faja jóárasított dupladob.Megy majd a janodobhoz és csináltatok egy összekötőt balra és meg is van.
Valaki 650-en rakott már kisebb lánckereket előre?Agyaltam hogy jövőre tennék kisebbet hogy kicsit vadabb legyen...A láncszett kb 3 ezret ment eddig..szerintem nem lenne gond belőle ha kicserélem...
Jájj de szép ez a fajta festés Egyébként a használtautón van olcsóbbért is...3 féle van tán egy típusból..alap széria (az sem bóvli) meg az extrás festésben anyagfelhasználásban titánium karbon stb meg a fullos ami sorszámozott (pl a 300-as Senna változat) és fix darabszámban gyártják és az ára rengeteg millió jóval 10 fölött.. ha elfogy akkor hiába duplázod triplázod az árat akkor se..
Kunmadarason láttam egy pirosat...gurult a tömegben...Az állam majd leesett úgy megdöbbentem..mintha valami csini pucér csajt láttam volna bepucsítva Aztán meg utána fordultam és követtem mint egy kiskutya épp hogy nem lógó nyelvel.Eszméletlen szép és a hangja ..még most is futkos rajtam a hideg ahogy írom ezt....nagyon jellegzetes és nem akármilyen ..szívesen rákéreckedtem volna magam egy két gázfröccs erejéig..de attól tartok hogy aztán szaladtam volna a bankba hitelért meg összeloptam volna mindent csak hogy legyen.
Megkérdezhetek valakit akinek van oldal idom az sv-jén annak gyárilag ki van alakítva a felfogatás vagy otthon kell mokerolni valamit? A másik hogy azt hiszem valakinél láttam dupla kiput 650esen...nos valami olyasmit szeretnék én is, olyat lehet külön venni vagy szintén otthon kell megoldani? És milyen árban lehet nem gyári oldal idomot, ilyen dupla kipus megoldást, meg bubis plexit kapni? El vagyok veszve a neten...nekem nem barátom a gógle Köszi a válaszokat
Én is ezt a Rush-M gatyót vettem mert nem volt más tipus az ortopéd méretemben.Pedig próbáltam beringet (az jó volt de 62e ért nem veszek gatyót),shoxot,meg roleffet de ebbe legalább belefértem igaz a térdprotektor inkább sípcsontvédő majd feljjebb kell rakni.Teszt majd később de nem tűnik rossznak.
Szerintem nem lehet olyan rossz.A póló+rövidnadrág kombónál biztos hogy jobb Viccen kívül szerintem rush-m shox minőség kb.Szerintem azok sem rosszak.Egyik barátom egy shox kabátban meg rush-m gatyában+PROBIKER csizmában perecelt egy elég nagyot...Megmaradt Ő is meg minden végtagja is hál istennek.Ő azt mondta meg van elégedve a holmikkal.
Nekem ez a topp motor és tesó motor is.Mikor a Hd kézbe került úgy volt hogy az Mv marad továbbra is sor4 a Cagiva meg V2 frontot viszi tovább.Csak ríhatnékom volt hogy majd az amcsik tatának való krúzoló gépet csinálnak belőle..
Fehér mánia...hmm én személy szerint a sötétet kedvelem szürke fekete stb pláne matt színben és a lényeg a rendőrbá is nehezen szúr ki ha rosszat csinálsz
Nemtom ti szeretitek e ezt a márkát de most fülig ér a szám Húztam a szám mikor a Hd felvásárolta a részvényeket...remélem összejön nekik.
Ja tipikusak a beszólások is
http://totalbike.hu/hirek/2009/10/20/mv_agusta_amerika
iak_takarodjatok/
Fehér az új mánia.Amúgy a gsr nemjönnibe.Nem tom mért mert jól néz ki meg erősebb minden de nem. Talán mert megszoktam a V2-t a keskenységét meg hogy nem kell pörgetni stb.
És pláne a fehér.Nem vagyok én rohamosztagos.
Motoroztok még ebben a sz.r időben? Minden nap szivatom magamat, mert reggel hideg van a motoron (35km a melóhely)elindulok négykerekűvel, délután viszont olyan jó az idő hogy nincs kedve a seggemnek beszállni a kocsiba. Tiszta szar...
Kunmadarason láttam egy pirosat...gurult a tömegben...Az állam majd leesett úgy megdöbbentem..mintha valami csini pucér csajt láttam volna bepucsítva Aztán meg utána fordultam és követtem mint egy kiskutya épp hogy nem lógó nyelvel.Eszméletlen szép és a hangja ..még most is futkos rajtam a hideg ahogy írom ezt....nagyon jellegzetes és nem akármilyen ..szívesen rákéreckedtem volna magam egy két gázfröccs erejéig..de attól tartok hogy aztán szaladtam volna a bankba hitelért meg összeloptam volna mindent csak hogy legyen.
Majd 4 nagySV áráért...
Futott km: 280?Vagy elírták 1-2 nullával?
minőségre jónak tűnt...
fehérmánia?Ki szereti még innen?
Annyi ezüst meg bugyikék van...Akkor már inkább egy kis dizájn rá, h egyedi legyen...
Ja tipikusak a beszólások is
http://totalbike.hu/hirek/2009/10/20/mv_agusta_amerika
iak_takarodjatok/
És pláne a fehér.Nem vagyok én rohamosztagos.